Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']

Jak dobrze , że Mania poszła już spac :evil_lol: rano się obudzi i znowu będzie gryzła :shake: :diabloti: biedne te moje świnki :placz: ona je gryzie z całej siły , do tego warczy i szczeka ....
Ja już chcę by jej te gwoździe powypadały .. a to jeszcze co najmniej 5 długich tygodni :cool1:
Pamiętam jak Franiowi powypadały wszystkie kły i się wkurzał , że gryzł i nikt nie krzyczał z bólu :evilbat:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Hejka
też bym chciała
zwłaszcza że pirańczyk Lejke to już zmasakrował, biała część pyska wygląda jak pobojowisko:-(:-(, na brązowej nie widać:cool1:

wczoraj TZ kopał Leji piłkę(durna zabawa) a ten wisiał uwieszony na spodniach warczał i charczała a TZ sobie chodził i kopał tą piłkę a ten tam, wisiał:cool1:
wczoraj ewakuowałam się na krzesło bo się tak rozchulał że atakował wszystko i wszystkich:angryy::angryy::angryy:
[/B][/COLOR]

Posted

znam to...naszej Arwenie właściwie większość zębów już się zmieniła, ale nadal gryzie, bo rosną :roll: z szyi Elity zrobiła sieczkę, aż się wystraszyłam, że pies mi zachorował - patrze, a to strupki po zabawie z Arweną :roll:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Hejka
też bym chciała
zwłaszcza że pirańczyk Lejke to już zmasakrował, biała część pyska wygląda jak pobojowisko:-(:-(, na brązowej nie widać:cool1:

wczoraj TZ kopał Leji piłkę(durna zabawa) a ten wisiał uwieszony na spodniach warczał i charczała a TZ sobie chodził i kopał tą piłkę a ten tam, wisiał:cool1:
wczoraj ewakuowałam się na krzesło bo się tak rozchulał że atakował wszystko i wszystkich:angryy::angryy::angryy:
[/B][/COLOR][/quote]
a to wiszenie na spodniach , to norma ,gorzej jak gołe nogi :roll:
nic się przy tym koondlu nie da zrobić :angryy: gryzie , szczeka , napada szczotkę , mopa .. dziś się zapakowała do zmywarki ...
ona miała byc grzeczna :shake: :evil_lol:
Dziury wszyscy mamy

[quote name='SZPiLKA23']Dzien doberek ....[/quote]
doberek :p

[quote name='agnethka']znam to...naszej Arwenie właściwie większość zębów już się zmieniła, ale nadal gryzie, bo rosną :roll: z szyi Elity zrobiła sieczkę, aż się wystraszyłam, że pies mi zachorował - patrze, a to strupki po zabawie z Arweną :roll:[/quote]
Jak Mania zmieni , to niech gryzie ... bo te gwoździe które ma teraz , są niebezpieczne

[quote name='bonsai_88'][B]Vectra[/B] masz coś do dupelków? :evil_lol:...
W jaki sposób Lalka miała obcięte uszy to wiem... bidna maleńka :-(...[/quote]
Lubie dupelki , szczególnie mi się podobają duże , obcięte na lwa .....
aczkolwiek , z tego co pamiętam , 99% napotkanych dupelków płci męskiej .. to erotomani ... Kano miał awersje do takich :diabloti: co jak co , ale on gejem nie był i nienawidził takich

Posted

Coś z tą erotomanią dupelków musi być.... wiesz jakie było zdziwienie pewnego [podobno dominującego] "labladora" jak próbował przelecieć młodą... w ciągu sekundy go zrzuciła i pokazała mu jak to się powinno robić :evil_lol:.

Obcięta na "lfa" też była... niestety moich zdolności nie da się inaczej opisać :razz:

Posted

Mania po sprzątaniu kuchni , poległa ..... świnki jakieś senne też ....
wiec i ja legnę na godzinkę ....
czekam na magika ze Sferii .... niech no nie będzie zasięgu ... to mu Matyldę wypuszczę i powiem - zobacz jakie wujek ma fajne spodnie i kabelki :evilbat:

a dupelki , jak pisałam , mają ogromne libido :evilbat:

wrócę tu jak dośpie ... :diabloti:

Posted

No to sie wyspałam .... zdarzyłam oczy zamknąć , przysnąć .. to się jakaś menda na telefon uwiesiła i mi dynda i dynda .... a że tel został w kuchni , a mi się nie chciało zwlec z wyra , to dudnił i dudnił :mad:
po 50 razie , w końcu wstałam , wyłączyłam ustrojstwo :diabloti:
wróciłam do łóżka , zamykam oczy , odjeżdżam i nagle drrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyń , drrryyyyyyyyyyyń :evilbat: szlag by ..... kurier jakieś graty przywlekł ....
wracam do łóżka , zamykam oczy ...... dryyyyyyyyyyyyyń , pon od wody spisywania , za chwile listonosz .....
ciśnienie mam 300 - 600 , odpaliłam kompa , pale , siedzę czekając na kolejnego dyndacza ......

czy w morde misia , jak ja chce się zdrzemnąć , zawsze miliony interesantów musi nagle ? :placz: wszyscy na raz .....
i tak jest zawsze :mad:

teraz czekam na tego patafiana od Sferii , bo to on tak mi dyndał w ten telefon ...
jak tylko usłyszałam słowa ... czy możemy przełożyć spotkanie .... to włosy mi się uniosły i jak już miałam go zbluzgać .... zdarzył wycedzić , że mógł by byc wcześniej :diabloti:

ale to nie jest sprawiedliwe :(
nieraz siedzę , cały dzień , nie śpię ... pies z kulawą nogą nie zajrzy ...
jak tylko chcę SPAĆ , to mi nie dadzą .....

ale w sumie listonosz i kurier i pan od wody usprawiedliwieni :hmmmm: bo chyba im wspominałam iż nie życzę sobie ich wizyt wcześniej niż o 13 ... dziś im dodałam , że w poniedziałki mają ZAKAZ prześladowania mnie :evilbat: BO ŚPIĘ !!!!

Posted

Będę miec nowy internet HA :multi: :multi: :multi:
w czwartek :diabloti:

pan sprawdził , że działa , zasięg jest 100% .... podpisałam cyrograf , na 24 miesiące
jeszcze telefony nam wcisnął , podobno między sobą te tel gadają za free :evilbat:

a to fotka z nowego neta , patafian dał mi się pobawic , bym sprawdziła czy działa mi to co potrzeba HA

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images34.fotosik.pl/348/37e7d429c3a1923b.jpg[/IMG][/URL]

Posted

no i dobrze że dał się pobawić bo Lalka wygląda na tym zdjęciu bosko:loveu::loveu:

ona młodnieje w oczach

ten lifting jej pomaga ;);)
(muszę poprosić moje świniaki żeby popracowały nad moją skórą ;))

Posted

Przypał :hmmmm: no może , to że zamknęłam tylko krate , a okno balkonowe było otwarte ... czarne dostały eksmisje na podwórko .. pan tak grzecznie siedział , tłumaczył , opowiadał ... a ja w życiu bym nie wpadła na to , że Lalka aż tak schudła , że przez otworki kraty się zmieści :diabloti:bo nigdy się nie mieściła :niewiem: oczko kraty , to romb , długość jednego boku , to 20 cm ... więc to nie jest duże .. ale przelazła , potem Klementyna i wszystkie do nowego wujka się witać , a pan zamarł :mdleje: a Franek jak się ktoś nim nie interesuje (bo pan odwagi nie miał , chyba) to szczeka ..Więc Franek szczekał , Lala i Klamka stały obok - wszystkie blisko pana w rządku i patrzyły się ... szkoda , że głupio było wyjąc aparat i zrobić zdjęcie :evil_lol:
Koleś miał taką minę , że do tej pory się od śmiechu nie mogę powstrzymać

a jeszcze mój mądry TZ , bo akurat przylazł do domu , przemówił do piesków ... nie zjedzcie pana , bo pan cioci internet zakłada :mdleje:
więc pan bladziuteńki pisał te umowy ... jakoś świniaki udało mi się wystawic na podwórko , zatrzasnąć drzwi .... dobrze że kolega do mnie zadzwonił , bo bym leżała na podłodze ze śmiechu :evil_lol:

Co do Lalki , to fakt młodnieje :) dziczy z tymi młodymi idiotami .. czasami , to jej nie poznaje .... a ma 5 lat
Bonsai , miałaś spac :diabloti: nie jedz oliwek , bo będziesz gruba :evilbat: ;)

Posted

Gruba? Od oliwek? Od oliwek to ja mogę nawet 100 kilo ważyć :evil_lol:... a spać nie mogę bo Smok już się wyspał i znowu terroryzuje cały dom

Ps. dla niezorientowanych - Smok, to w brew pozorom, nie pies tylko mój własny i osobisty pierworodny :cool3:...

Posted

Mania tez się już wyspała i terroryzuje wszystkich ....
a za chwilę , wezmę łopatę i przygwożdżę w ten durny , Klementyni łeb , jak jeszcze jeden dół wykopie :mad:

ale wiem jedno i mam pewnośc :diabloti: Klementyne przyniosły bociany , tylko długo z nimi była .. no bo niby skąd zamiłowanie do żab ?
Po deszczu , całą noc urzęduje na podwórku i maltretuje małe gady .... jak jej nie chce wypuści , bo ile można ujadac i zaplutym chodzic ? to stoi jak zaczarowana przy oknie i wiernie spogląda i wypatruje żab .. a wzrok ma sokoli (ap ropo że psy przez szybę nie widzą ) ciemno było w sobotę już strasznie , nic nie widac jak się światła na podwórku nie zapali , było po deszczu , Egon wiernie przyklejony do szyby .. nagle widzę że ogon zaczyna pracowac , oczy otwierac , drapac w szybę ... no myślę ma zwidy idiotka.
Ale nic , idę do niej , kucam .. nic nie widac ... to odpalam światło na podwórku ...
metr od okna , spaceruje żaba miniaturka ... moze miała ze 4 cm wzrostu ;)
to się nazywa Egoni sokoli wzrok :diabloti:
a kopie pod tak zwanym tarasem ;) też temu , bo tam żaby rezydują ......

Posted

niechaj będzie , że płazy ....
to może powiedz , jak się tego badziewia pozbyć ?

potrzebuje dużą klatkę , coś ktoś gdzieś widział tańszego niż to ,a o takich wymiarach ?
[url=http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/klatki_transportowe]klatka[/url]

musi byc solidne, bo to będzie pas cnoty , jak Mańka będzie miała cieczkę :evilbat: