Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Vectra']Zapomniałam nadmienić , że mój Rafałek , rzucił w dniu dzisiejszym palenie :crazyeye: :evil_lol: i zaczyna być , że tak powiem , upierdliwy nadmiernie i czepliwy :mad: :mad: Na razie leży i opowiada jak to on nie pali i jaki jest twardy :diabloti: ale widzę ,że go rwie płuco ,a on fajek nie ma , więc ja swoje chowam w sejfie :diabloti:[/quote][B][I][FONT=Arial][COLOR=Red]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to już współczuję.....[/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
jonQuilla Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Vectra']Zapomniałam nadmienić , że mój Rafałek , rzucił w dniu dzisiejszym palenie :crazyeye: :evil_lol: i zaczyna być , że tak powiem , upierdliwy nadmiernie i czepliwy :mad: :mad: Na razie leży i opowiada jak to on nie pali i jaki jest twardy :diabloti: ale widzę ,że go rwie płuco ,a on fajek nie ma , więc ja swoje chowam w sejfie :diabloti:[/quote] pogratuluj :) zdrowe płuco = dobre płuco :cool3::cool3: Quote
agbar Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Vectra']Zapomniałam nadmienić , że mój Rafałek , rzucił w dniu dzisiejszym palenie :crazyeye: :evil_lol: i zaczyna być , że tak powiem , upierdliwy nadmiernie i czepliwy :mad: :mad: Na razie leży i opowiada jak to on nie pali i jaki jest twardy :diabloti: ale widzę ,że go rwie płuco ,a on fajek nie ma , więc ja swoje chowam w sejfie :diabloti:[/quote] moja biedna:shake: jak ty to przezyjesz....:-( wcale mi cie nie zal zmijo:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Qurcze ja też bym chciała żeby mój tz przestał palić:loveu: Choć na 1 dzień:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj:diabloti: Quote
beria Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Z Kano dobry nauczyciel, a z Franka pojętny uczeń :cool3: Pięknie mordują Lalcię :loveu: Pięknie :loveu: Uważaj na rzucającego palenie TZta :razz: Mój najpierw też ględził jaki to on dzielny i rzucający, a potem zaczął się mnie czepiać :mad: Dymek mu przeszkadzał, a i o moje płucka zaczął się troszczyć :diabloti: Quote
Vectra Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I][FONT=Arial][COLOR=Red]:evil_lol:no to już współczuję.....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote] dziękuje :diabloti: [quote name='jonQuilla']pogratuluj :) zdrowe płuco = dobre płuco :cool3:[/quote] zobaczymy jak długo wytrzyma :cool3: [quote name='dealer']moja biedna:shake: jak ty to przezyjesz....:-( wcale mi cie nie zal zmijo:diabloti: [/quote] o wiedziałam że mogę Cię liczyć :loveu: [quote name='bonita']Qurcze ja też bym chciała żeby mój tz przestał palić:loveu: Choć na 1 dzień:evil_lol: Witaj:diabloti:[/quote] Rafał nie pali od 16 :cool3: [quote name='beria']Z Kano dobry nauczyciel, a z Franka pojętny uczeń :cool3: Pięknie mordują Lalcię :loveu: Pięknie :loveu: Uważaj na rzucającego palenie TZta :razz: Mój najpierw też ględził jaki to on dzielny i rzucający, a potem zaczął się mnie czepiać :mad: Dymek mu przeszkadzał, a i o moje płucka zaczął się troszczyć :diabloti:[/quote] no jak napisałam od 16 nie pali , a o 20 już mi strzelał pogawentki jakie to szkodliwe :evil_lol: i jak mu przeszkadza , że ja pale przy nim :evil_lol: Zobaczymy rano :cool1: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Toż to 8 godzin już:crazyeye:, widzę że ma WIELKĄ siłę woli, poczekamy do jutra:cool3:, mój TZ tyle by nie wytrzymał:shake::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='bonita']Toż to 8 godzin już:crazyeye:, widzę że ma WIELKĄ siłę woli, poczekamy do jutra:cool3:, mój TZ tyle by nie wytrzymał:shake::evil_lol:[/quote] z tym , że usnął ok 22 :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale twardy był :cool3: Na bank z rana pierwsze co zrobi będzie szukał fajek , on nie ma swoich bo nie kupił , ja swoje schowam do sejfu :evil_lol: i jeszcze kluczyki do samochodów pochowam :diabloti: do sklepu nie jest daleko jakiś kilometr :siara: :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Oż Ty okrutna.... Hej;) Na koncercie byłam, trochę wypiłam i literki mi się teraz zlewają... Quote
bonita Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Vectra']z tym , że usnął ok 22 :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale twardy był :cool3: Na bank z rana pierwsze co zrobi będzie szukał fajek , on nie ma swoich bo nie kupił , ja swoje schowam do sejfu :evil_lol: i jeszcze kluczyki do samochodów pochowam :diabloti: do sklepu nie jest daleko jakiś kilometr :siara: :evil_lol:[/quote] :grin::grin::grin: :diabloti: Tak trzymać:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Vectra']z tym , że usnął ok 22 :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale twardy był :cool3: Na bank z rana pierwsze co zrobi będzie szukał fajek , on nie ma swoich bo nie kupił , ja swoje schowam do sejfu :evil_lol: i jeszcze kluczyki do samochodów pochowam :diabloti: do sklepu nie jest daleko jakiś kilometr :siara: :evil_lol:[/quote] hehe typowa kobieta:evil_lol: i tak trzymaj:loveu: Quote
Gonitwa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Pranie zrobiłam- idę na dwór rozwiesić i lulu. Także dobranoc;) Quote
Vectra Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Gonitwa']Oż Ty okrutna.... Hej;) Na koncercie byłam, trochę wypiłam i literki mi się teraz zlewają...[/quote] e tam , jak zostawie fajki na wierzchu to będzie mi mówił że przezemnie zaczął palić bo specjalnie zostawiłam by go kusić :evil_lol: :evil_lol: [quote name='bonita']:grin::grin::grin: :diabloti: Tak trzymać:evil_lol:[/quote] oczywiście :diabloti: [quote name='furciaczek']hehe typowa kobieta:evil_lol: i tak trzymaj:loveu:[/quote] jasne :loveu: [quote name='Gonitwa']Pranie zrobiłam- idę na dwór rozwiesić i lulu. Także dobranoc;)[/quote] uważaj by się pranie na dworze po raz drugi nie uprało :cool1: dobranoc Quote
Maga100 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Vectra'] no jak napisałam od 16 nie pali , a o 20 już mi strzelał pogawentki jakie to szkodliwe :evil_lol: i jak mu przeszkadza , że ja pale przy nim :evil_lol: Zobaczymy rano :cool1:[/quote] [B]ja już ci mówiłam, że powinnaś być kochająca, wspierająca, łącząca się, solidarna i pomocna [/B] :diabloti: Quote
beria Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Vectra'] no jak napisałam od 16 nie pali , a o 20 już mi strzelał pogawentki jakie to szkodliwe :evil_lol: i jak mu przeszkadza , że ja pale przy nim :evil_lol: Zobaczymy rano :cool1:[/QUOTE] Rano się dopiero zacznie :evil_lol: Przecież MĘŻCZYZNA się nie przyzna do swoich słabości :shake: Będzie Ci wypominał palenie, a jeśli znowu sięgnie po fajkę, to oczywiście przez Ciebie :razz: Quote
Vectra Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Maga100'][B]ja już ci mówiłam, że powinnaś być kochająca, wspierająca, łącząca się, solidarna i pomocna [/B] :diabloti:[/quote] jestem :loveu: oczywiście , że jestem :loveu: :diabloti: [quote name='beria']Rano się dopiero zacznie :evil_lol: Przecież MĘŻCZYZNA się nie przyzna do swoich słabości :shake: Będzie Ci wypominał palenie, a jeśli znowu sięgnie po fajkę, to oczywiście przez Ciebie :razz:[/quote] wiem :evil_lol: :evil_lol: jak mi się net popsuł czuja była wina :razz: przecież nie moja :evil_lol: jak zapali to zwali winę na mnie , to się nazywa partnerstwo :cool3: :evil_lol: Quote
beria Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Vectra'] wiem :evil_lol: :evil_lol: jak mi się net popsuł czuja była wina :razz: przecież nie moja :evil_lol: jak zapali to zwali winę na mnie , to się nazywa partnerstwo :cool3: :evil_lol:[/QUOTE] Takie partnerstwo, to ja mam w d**** :diabloti: Włączam ignora na niektóre sprawy i okazuje się, że np. TZ potrafi ugotować obiad, a nawet (!) włączyć pralkę :evil_lol: Quote
asher Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='beria']potrafi ugotować obiad, a nawet (!) włączyć pralkę :evil_lol:[/quote] A opcja wyłącaania pralki i rozwieszania prania też jest aktywna? :evil_lol: Vectra, masz przerabane :shake: Naprawde niewiele jest gorszych rzeczy na tym świecie od faceta, który rzuca palenie :diabloti: ps. wystawiasz Franka w sobotę na krajówce warszawskiej? :cool3: Quote
jonQuilla Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 oby długo wytrzymał...trzymam kciuki :eviltong: Moja siostra jak rzucała to nikt nie wierzył ze wytrzyma tydzień :evil_lol: a mija jakoś tak 9 miesiąc :crazyeye::cool3: Quote
Vectra Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='beria']Takie partnerstwo, to ja mam w d**** :diabloti: Włączam ignora na niektóre sprawy i okazuje się, że np. TZ potrafi ugotować obiad, a nawet (!) włączyć pralkę :evil_lol:[/quote] no ja też jestem mimo wszystko bardzo cierpliwy człowiek :loveu: gdyby nie ignor to bym odsiadywała wyrok dożywocia za morderstwo w afekcie :evil_lol: :evil_lol: Pralke naprawił :cool1: ale odpalić i wyłączyć nie umi , obiad ugotuje ,ale kuchnie potem 3 dni szoruje :evil_lol: [quote name='asher']A opcja wyłącaania pralki i rozwieszania prania też jest aktywna? :evil_lol: Vectra, masz przerabane :shake: Naprawde niewiele jest gorszych rzeczy na tym świecie od faceta, który rzuca palenie :diabloti: ps. wystawiasz Franka w sobotę na krajówce warszawskiej? :cool3:[/quote] nie strasz :diabloti: Tak Franca będzie wystawiany :cool3: wpadniesz pokobicować :cool3: Quote
beria Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='asher']A opcja wyłącaania pralki i rozwieszania prania też jest aktywna? :evil_lol: [/QUOTE] Pralka wyłącza się sama, bo to cffana bestia, a rozwieszanie prania TZ uruchamia tylko wtedy, gdy ja mam włączoną opcję ignora :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='jonQuilla']oby długo wytrzymał...trzymam kciuki :eviltong: Moja siostra jak rzucała to nikt nie wierzył ze wytrzyma tydzień :evil_lol: a mija jakoś tak 9 miesiąc :crazyeye::cool3:[/quote] Ja wytrzymałam dwa tygodnie :cool3: ale wszyscy się ucieszyli że znowu pale :crazyeye: ciekawe czemu :roll: Quote
asher Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Vectra']nie strasz :diabloti:[/quote] Ja nie straszę, ja prorokuję :shake: Rany, jeszcze mi dźwięcza w uszach te wszystkie umoralniające gadki i ultimatum "Fajki, albo ja" :icon_roc: A Franciszkowi oczywiście pokibicuję! :multi: Quote
asher Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='beria']Pralka wyłącza się sama, bo to cffana bestia, a rozwieszanie prania TZ uruchamia tylko wtedy, gdy ja mam włączoną opcję ignora :evil_lol:[/quote] Znaczy się całkiem nieźle zaprogramowane gospodarstwo domowe :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='asher']Ja nie straszę, ja prorokuję :shake: Rany, jeszcze mi dźwięcza w uszach te wszystkie umoralniające gadki i ultimatum "Fajki, albo ja" :icon_roc: A Franciszkowi oczywiście pokibicuję! :multi:[/quote] takie ci ultimatum postawił :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Rafał by raczej nie próbował :diabloti: no chyba że chce zmienić dame swojego życia :cool1: no to czekam ring 12 godzina 12:35 :cool3: Quote
Recommended Posts