Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']bo ja jestem hodoffca i eksploatuje matryce jak rasową psiową macice :evilbat:
ile się da i jakkolwiek się da :diabloti:

właśnie sobie zamówiłam na to konto nowy dysk 320gb , bo się mi znowu nic nie mieści :( co by te płody miały gdzie dojrzewac :diabloti:[/QUOTE]
Jeszcze zapomniałam nadmienic , że Matylda ma byc :hmmmm: psem wystawowym :evil_lol:
tylko jej nie w głowie , stanie .. BA stanie .... noszenie obroży jak przystało na czempiona :evil_lol:
a może ja napiszę do ZK , nowy pomysł , żeby wprowadzili nową konkurencję .. naparzanie się :evilbat: Mańka od klasy baby , będzie wygrywać :multi:

Mam jeszcze dużo zdjęc , ale ogranicza mnie internet :placz:

ale , może , może .... jak się uda .. to będzie drugie łącze ...
Wczoraj dzwonie sobie do pewnego operatora , z zapytaniem , czy mają net dla mnie.
Pani postukała w klawisze , odpowiedziała - nie ma zasięgu :diabloti:
No cóż , uroki życia na zadupiu :evilbat: pogodziłam się z tym , więc szukałam dalej...
Dziś odbieram telefon , dzwoni miły pan :) i pyta czy zamawiałam interenet , na to ja , że tak dzwoniłam ale pani powiedziała , że nie ma zasięgu ...
Pan chwila ciszy .. rzekł , że owszem nie całe Babice mają zasięg , ale tam gdzie ja mieszkam, zasięg jest (podobno) zajebisty ...
Ale dopiero w poniedziałek przyjedzie sprawdzic , jak to będzie się sprawowac ... bo to tzw Sferia ... nie jest to szczyt marzeń , ale znajomi co mieszkają wioske dalej maja i śmiga całkiem nieźle ...
Obecny net i tak mam za free , bo czekam na telefon od providera od maja , mieliśmy ustalić czy chcę dalej mieć net i jeśli tak , to mieśliśmy uzgodnic nowy abonament ...
Mamy sierpień , połowę ... telefonu od nich ani widu ani słychu ... faktur też nie ma ...
Raz dzwoniłam , w połowie lipca się przypomnieć , ale ciszaaaaaa

Posted

[quote name='Bullila.nl']buhahhahhahaha:roflt::roflt::roflt:

umylam dzis okna:cool3: a tera mam zobrowke z ostatnim juz soczkiem :placz:z pl. jablko z mieta .Bola mnie plecy:roll:[/quote]
a ja dziś pierdze w stołek :evil_lol: a nie przepraszam , pranie pralka uprała , a ja łaskawie powiesiłam :p

[quote name='Rinuś'][I][B]Effa co Ty na to żeby się wbić na dłuuugi łikjend ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]tak,wiem Matylda ma kwarantanne :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
co ma Matylda :crazyeye: :crazyeye: nie żartuj sobie :evil_lol: ja nie z tych , co pod kloszem trzymam :p
ten łikend ?
ale problem jest jeden :cool3: u mnie nie ma gdzie spać :shake:
ale jest hotel blisko :diabloti: 160 zł doba od osoby :razz:

Posted

[quote name='Vectra']co ma Matylda :crazyeye: :crazyeye: nie żartuj sobie :evil_lol: ja nie z tych , co pod kloszem trzymam :p
ten łikend ?
ale problem jest jeden :cool3: u mnie nie ma gdzie spać :shake:
ale jest hotel blisko :diabloti: 160 zł doba od osoby :razz:[/quote]
[B][I]aaa bo ja myslałam , że Ty też 3masz psa z dala od obcych :evil_lol: bo chyba agnelsdream chciała wpaść ? :cool1: czy ktoś taki ? :evil_lol:[/I][/B]
[B][I]o kurcze...chiiiba mnie nie stać :diabloti: a Matyldą w klatcve nie mogę? :evil_lol::eviltong:[/I][/B]

Posted

coś wiem o życiu na zadupiu (najbliższy sklep 3km) - na neta czekaliśmy ok. 4 lat :roll: i mamy neo... neo... (wszyscy to to przeklinają a u nas śmiga,aż miło - właśnie dlatego, że na zadupiu mieszkamy) ;) - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)

Posted

[quote name='Vectra']a ja dziś pierdze w stołek :evil_lol: a nie przepraszam , pranie pralka uprała , a ja łaskawie powiesiłam :p

ale jest hotel blisko :diabloti: 160 zł doba od osoby :razz:[/quote]

[B]U mnie pralka pierze laskawie min. raz dziennie:roll::razz:[/B]

[B]a ten hotel to jakis w miare jest ?? bo tam gdzie ja bylam kolo Moniki bylo 180zl za 2ke ale mielismy ogromny pokoj z balkonem i duza lazienke i pola do okola zeby piesek biegal:loveu:[/B]

Posted

[quote name='Bullila.nl'][B]U mnie pralka pierze laskawie min. raz dziennie:roll::razz:[/B]

[B]a ten hotel to jakis w miare jest ?? bo tam gdzie ja bylam kolo Moniki bylo 180zl za 2ke ale mielismy ogromny pokoj z balkonem i duza lazienke i pola do okola zeby piesek biegal:loveu:[/B][/quote]
[I][B]a co chcesz się wbić tyż ? :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]a co chcesz się wbić tyż ? :evil_lol:[/B][/I][/quote]

[B]Chetnie:evil_lol:.....ale po ostanich 20godzinach w aucie :placz:....nawet nie dam sie skusic..nie wiem jak bardzo zapraszana:evilbat:[/B]

Posted

ło jezu, jakie cudeńka :loveu: czym ty te psy pastujesz, że tak się błyszczą? :-o

ps. zapraszamy do nas, nikt nas nie odwiedza :oops::placz: a zaraz będą nowe fotyy

Posted

[quote name='Vectra']http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/114713/00000045.jpg[/quote]

konkurs na najpiękniejszy zadek? :cool3:

dzień dobrywieczór :loveu: nadrabiam powoli...
Matylda dostarcza tylu wrażeń :evil_lol: fotyyy cud mniód :loveu:

Posted

[quote name='Vectra'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/116597/00000012.jpg[/URL][/quote]

kleszcz :mad:

preventica nie proponuje skoro była mowa o psuciu obrózek :evil_lol:

iiii przy okazji spóźnione ale szczere składam - nalepsiejsze życzenia :loveu: wielu radości ze strony świnek :cool3: :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]aaa bo ja myslałam , że Ty też 3masz psa z dala od obcych :evil_lol: bo chyba agnelsdream chciała wpaść ? :cool1: czy ktoś taki ? :evil_lol:[/I][/B]
[B][I]o kurcze...chiiiba mnie nie stać :diabloti: a Matyldą w klatcve nie mogę? :evil_lol::eviltong:[/I][/B][/quote]
Miała wpaśc z piesem na socjalizacje z Egonem ... ale coś cisza ..
Niestety żaden obcy pies , do mego domu nie wejdzie i nie że kwarantanna , tylko Franio jest nie gościnny :evil_lol:
Ludzi spoko :p
Możesz z Ajdą w kojcu , ona ma 2 pokojową budę

[quote name='agnethka']coś wiem o życiu na zadupiu (najbliższy sklep 3km) - na neta czekaliśmy ok. 4 lat :roll: i mamy neo... neo... (wszyscy to to przeklinają a u nas śmiga,aż miło - właśnie dlatego, że na zadupiu mieszkamy) ;) - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)[/quote]
u mnie nie ma neo :p

[quote name='Bullila.nl'][B]U mnie pralka pierze laskawie min. raz dziennie:roll::razz:[/B]

[B]a ten hotel to jakis w miare jest ?? bo tam gdzie ja bylam kolo Moniki bylo 180zl za 2ke ale mielismy ogromny pokoj z balkonem i duza lazienke i pola do okola zeby piesek biegal:loveu:[/B][/quote]
Hotel jest bardzo ładny , nówka sztuka , blisko sklep :cool3:

[quote name='Rinuś'][I][B]a co chcesz się wbić tyż ? :evil_lol:[/B][/I][/quote]
:evil_lol:

[quote name='Bullila.nl'][B]Chetnie:evil_lol:.....ale po ostanich 20godzinach w aucie :placz:....nawet nie dam sie skusic..nie wiem jak bardzo zapraszana:evilbat:[/B][/quote]
samoloty latają chyba nie ? :cool3:

[quote name='faza14']ło jezu, jakie cudeńka :loveu: czym ty te psy pastujesz, że tak się błyszczą? :-o

ps. zapraszamy do nas, nikt nas nie odwiedza :oops::placz: a zaraz będą nowe fotyy[/quote]
błotem :evil_lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Wazelina naciera :D[/quote]
no , do ślizgałam się jakoś :evil_lol:

[quote name='rufusowa']konkurs na najpiękniejszy zadek? :cool3:

dzień dobrywieczór :loveu: nadrabiam powoli...
Matylda dostarcza tylu wrażeń :evil_lol: fotyyy cud mniód :loveu:[/quote]
bry wieczór , bry :loveu:

[quote name='rufusowa']kleszcz :mad:

preventica nie proponuje skoro była mowa o psuciu obrózek :evil_lol:

iiii przy okazji spóźnione ale szczere składam - nalepsiejsze życzenia :loveu: wielu radości ze strony świnek :cool3: :Rose::Rose::Rose:[/quote]
Dziękuje :loveu:
no na kleszcza preventic , a na tą zaraze nic nie działa :diabloti:

[quote name='Tinka:)'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/116812/00000007.jpg[/URL]
dziżys:loveu::loveu::loveu:

dzie pierwsza wystawa? : P
Matyldy:grins:[/quote]
we wrześniu , Łódź :p

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ja mam arbuza .....jeszcze nie sfermentował :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
buhahahhahha :evil_lol:

chcesz prezent???

zraz Ci kaochana podrzuce:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Lila , a co Ty mi tu za dzieci wklejasz :hmmmm:
brzydki jest :evilbat:[/quote]

poczekaj!!

oki a ten??? ale tylko wirtualnie!!! i tylko ten jeden raz:diabloti:
[URL]http://[/URL][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/263/d3d4e11dd8172873.jpg[/IMG][/URL]