an1a Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Śliczny ogrodniczy chomik :diabloti: odliczamy 3 tygodnie? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]cześc pijaczko :evil_lol:[/I][/B][/quote] Dlaczego psujesz image Effy ??? Quote
Vectra Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Oooo ! Wstałaś też teraz ? :loveu:[/quote] Wstałam :loveu: [quote name='Rinuś'][B][I]cześc pijaczko :evil_lol:[/I][/B][/quote] :eviltong: [quote name='an1a']Śliczny ogrodniczy chomik :diabloti: odliczamy 3 tygodnie? :evil_lol:[/quote] eee nieee :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Dlaczego psujesz image Effy ???[/quote] właśnie :mad: ja nie piję :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Vectra'] właśnie :mad: ja nie piję :diabloti:[/quote] No właśnie :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='SZPiLKA23']W małych ilosciach 8)[/quote] Ale ci czarny pijar :evil_lol: uskuteczniają ... Weź zrób remanent wśród przyjaciół :lol: Quote
Vectra Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 No , człowiek raz wypije .. i się za nim ciągnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 nie tylko sie zanim ciagnie ale tez go ciagnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Madzik93 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Witaj mamusiu (pijaczusiu?:hmmmm:) Dziecie twe melduje ze galerie łogląda i czyta chociaz nie pisuje ale obiecuje poprawe. A dzisiaj musi sprzątac i przyjmowac gosci urodzinowych. Quote
Rinuś Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Dlaczego psujesz image Effy ???[/quote] [B][I]haha image'? i tak już jest diablicą :evil_lol: ale tylko jeszcze diablica z nałogiem :diabloti:[/I][/B] [quote name='Bullila.nl']nie tylko sie zanim ciagnie ale tez go ciagnie:evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]haha kocham Cię :loveu::diabloti:[/I][/B] Quote
anetta Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Hejo. A co one se taki dołek wykopały? :evil_lol: Kurcze, ogrodnicy, dentyści, literaci fiuu fiuuuu :cool1: Quote
Cimi Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Vectra'] właśnie :mad: ja nie piję :diabloti:[/QUOTE] Nie kłam :diabloti: Quote
Vectra Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Pije , pije ... guma w majtach .... :diabloti: a nałogów , to ja mam całe mnóstwo :) Teraz też piję .... kawę Quote
Bullila.nl Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]haha image'? i tak już jest diablicą :evil_lol: ale tylko jeszcze diablica z nałogiem :diabloti:[/I][/B] [B][I]haha kocham Cię :loveu::diabloti:[/I][/B][/quote] :loveu: Vectra to Anielica jest przecie:diabloti: Quote
Doginka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Tiaaaaaaaa, anielica taka z różkami:diabloti::evil_lol: Quote
BeaC Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [COLOR=DarkRed][B]wiem że spisz po prostu się mijamy widziałam Matyldzie kopaczkę:loveu::loveu::loveu:...super babeczka a z niej młody sie rozbrykolił już na maksa:mad: rano nauczył się wchodzić na schody włazić przez wejście dla kotów...... bo tam kocie żarcie jest a te jest przecież lepsze niż psie:cool1: a i znalazł sobie piaskownice w doniczce na dworze. wykopałam na wszelki wielki cebule co tam były ( bo może trujące albo co)........... zasadzę je gdzie indziej niech się dziecko bawi:multi::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
AlKil Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Witaj Cioteczko w ten niedzielny poranek!!!:lol: Quote
malawaszka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 hahaha jaka fajna Klementyna Irish Staff :loveu::loveu::loveu: a o Matyldzie zostało ju.z chyba wsio napisane :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Efa, dowiedziałam się właśnie, że według polskiego prawa przedmioty mające od 55 lat wzwyż są ZABYTKAMI ? :eek2::eek2::eek2: Hahahahahah ! Quote
Pysia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Efa, dowiedziałam się właśnie, że według polskiego prawa przedmioty mające od 55 lat wzwyż są ZABYTKAMI ? :eek2::eek2::eek2: Hahahahahah ![/quote] Buahahahaha Haniu - UMARŁAM :evil_lol:Pomnik za życia :diabloti: Quote
Recommended Posts