oktawia6 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra'] No mów , póki nie śpię :diabloti: [/quote] [COLOR=Magenta]mam dla Ciebie konskurs na Miss 2008 dogo:evil_lol::ylsuper: proszę!:[/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112710[/url] stawaj zev swoimi zdjęciami i pieskami!:megagrin: Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='oktawia6'][COLOR=Magenta]mam dla Ciebie konskurs na Miss 2008 dogo:evil_lol::ylsuper: proszę!:[/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112710[/URL] stawaj zev swoimi zdjęciami i pieskami!:megagrin:[/quote] Jestem bezkonkurencyjna :diabloti: Ja mój blond kłak i różowy sweterek :loveu: :evil_lol: a teraz idę spać , bo o 12 ma być technik z TPSA :cool3: i niech mi powie , że nie ma dla mnie kabla , to go wsadzę z Lalka do kojca :evilbat: albo najpierw go wsadzę do kojca z Lalką , a potem zapytam czy jest kabel.Ew mogę z Ajdą do kojca wpakować , dam Ajdzie kość i na pewno kabel będzie :diabloti: PS.Ajda jest bardzo przyjacielskim stworzeniem do ludzi , jej miłosierdzie się kończy jak ma żarcie :cool1: a czym smaczniejsze ma żarcie tym mniej kocha intruza. A tak zupełnie na dobranoc , powiem , że NIENAWIDZĘ swojego kota. W sobotę zabił sroczkę , ot tak dla zabawy , jak wróciliśmy do domu , to ją dobijał. Wczoraj upolował kilka myszy , zabił , zwłoki zostawił. Dziś piję kawę na podwórku , psy w domu , Ajda w kojcu.Ivan się lansował na kolanach , ocierał.Naglę pyk , skok , i wrócił z małym ptaszkiem , pisklaka wyczaił :shake: zabił i zjadł .. nic nie zostało. Koty są obrzydliwe :angryy: nie kumam , jak można lubić koty :cool1: Quote
oktawia6 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ja nadal napieram byś stanęła do konkursu! whatever! jutro tu przyjdę i sprawdzę czy tam jesteś i nie zamydlaj mi oczu kotem polującym-wstawiasz fotki i głosuję!:smokin: a na drugi raz po co tak rano się umawiasz na 12-tą! to jeszcze świt! Quote
SZPiLKA23 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kot morderca.... miałam to samo tylko nie taka skale za to różnorodnie... mysz, szczur, ropucha, ptaszki, papuga, chomikopodobne cos, duuuuza dzdzownica 8).... wszystko z wielka namietnoscia na wpołzywe wpuszczane do domu... a sama kicia skonczyla w paszczy mojej Sary ...:-/ jednak w przyrodzie nic nie ginie....ale tyle ofiar to o duzo za duzo dlamnie.... i kici strasznie szkoda:( [B][SIZE=3] Ciotka na MISS 2008 - [COLOR=Orange]rudo[/COLOR]- [COLOR=Magenta]różowa:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
lukann Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Vectra - pomyśl w ten sposób - z głodu nie umrzesz hehehehe:diabloti::diabloti::diabloti: kotek o Ciebie zadba hehe Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='oktawia6']ja nadal napieram byś stanęła do konkursu! whatever! jutro tu przyjdę i sprawdzę czy tam jesteś i nie zamydlaj mi oczu kotem polującym-wstawiasz fotki i głosuję!:smokin: a na drugi raz po co tak rano się umawiasz na 12-tą! to jeszcze świt![/quote] może jako pomysłodawczyni SAMA się zgłoś , JA będę głosować. Jest świt nie śpię :diabloti: [quote name='SZPiLKA23']Kot morderca.... miałam to samo tylko nie taka skale za to różnorodnie... mysz, szczur, ropucha, ptaszki, papuga, chomikopodobne cos, duuuuza dzdzownica 8).... wszystko z wielka namietnoscia na wpołzywe wpuszczane do domu... a sama kicia skonczyla w paszczy mojej Sary ...:-/ jednak w przyrodzie nic nie ginie....ale tyle ofiar to o duzo za duzo dlamnie.... i kici strasznie szkoda:( [B][SIZE=3] Ciotka na MISS 2008 - [COLOR=Orange]rudo[/COLOR]- [COLOR=Magenta]różowa:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] OK niech on sobie poluje tylko żebym ja tego nie widziała.Jak Klementyna poluje , to przynosi mi żywe , nienaruszone. Twoja Sara poluje na kotki :cool3: chcesz kotka dla Sary ? [quote name='lukann']Vectra - pomyśl w ten sposób - z głodu nie umrzesz hehehehe:diabloti: kotek o Ciebie zadba hehe[/quote] tak na pewno :diabloti: jakoś nie widziałam aby był skory do podziału. Co innego Klemenyna , nawet muchami się ze mną dzieli :mdleje: Czekam na tepstechnik Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Oczywiście nikt z TP się nie stawił , czekałam jak debil :evilbat: Więc dzwonię tam , z zapytaniem - GDZIE TECHNICY :mad: Na to mi miła pani odpowiada , że w dniu 16 czerwca o godzinie 19 , byli technicy przy moim domu i stwierdzili , że nie ma słupa telekomunikacyjnego :mdleje: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa więc pytam bardzo uprzejmie , bardzo dlaczego technicy nie widzieli słupa , a ja go widzę , bo mam go przed oknem ?I zasłania mi krajobraz wiejski. pani jak automacik mi na to , że dostanę pisemną informację :diabloti: i że jestem na liście oczekujących , ale trzeba raz na miesiąc zgłaszać chęć posiadania telefonu i internetu wtedy zlecenie nie zniknie z ich systemu. Więc czekam na to pismo i niech tam będzie napisane , że nie ma słupa. To im ten słup zawiozę celem okazania i wsadzę :evilbat: w zad. Polska nasza kochana .......... Więc jestem bardzo szczęśliwa :evilbat: moje szczęście dopełniła mamusia mojego kolegi (jakoś kolega mi przeskakuje przez klawiaturę , natomiast narzeczony NIE ) i nas odwiedziła dziś :diabloti: ale widząc moją uradowaną minę , szybciutko opuściła dom mój , celem pielenia chwastów , gdzieś tam z dala odemnie. KURRRRRRRRDE Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]..................sielana :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 może się zapiszemy , fajne forum :evilbat: [url]http://www.pinezka.dyskutuj.com/index.php[/url] Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra']może się zapiszemy , fajne forum :evilbat: [URL]http://www.pinezka.dyskutuj.com/index.php[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o dżisys ......:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 hahahaha wiedziałam , że się forum spodoba :multi: a to na deserek :diabloti: i po cholerę ja sterylizowałam te suki :placz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112785[/url] tyle doljarów mi z przed nosa uciekło :mad: PS.Sami oddzwonili z TPSA :evilbat: chyba już nigdy nie zadzwonią , odrobinę mnie poniosło :evil_lol: ale od razu mam lepszy humor HA Quote
SZPiLKA23 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra'] OK niech on sobie poluje tylko żebym ja tego nie widziała.Jak Klementyna poluje , to przynosi mi żywe , nienaruszone. Twoja Sara poluje na kotki :cool3: chcesz kotka dla Sary ? [/quote] Ja srednio ale Sara chetnie :D Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra']hahahaha wiedziałam , że się forum spodoba :multi: a to na deserek :diabloti: i po cholerę ja sterylizowałam te suki :placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112785[/URL] tyle doljarów mi z przed nosa uciekło :mad: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o qffa ...ide se dokupić sucz...i bendem sie dorabiać :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] PS.Sami oddzwonili z TPSA :evilbat: chyba już nigdy nie zadzwonią , odrobinę mnie poniosło :evil_lol: ale od razu mam lepszy humor HA[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tepsa dostała zjebkę :razz::razz:...tera to Ci wykopią słup :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ręce mi opadły jak zobaczyłam ten link. Ciekawe po ilu minutach dostalibyśmy na tamtym forum bana :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [QUOTE]Moim zdaniem są dwie odmiany-jedna to biełe yorki a druga to yorki ala pom pon.Dlaczego tak myśle ,ponieważ sama posiadam zarówno białe yorki jak pom pony [IMG]http://mfn6.mojeforum.net/images/smiles/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE] :crazyeye: podoba mi się te forum :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ja srednio ale Sara chetnie :D[/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]tepsa dostała zjebkę :razz:...tera to Ci wykopią słup :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] delikatnie rzecz ujmując , opierniczyłam ten automacik , co to do mnie jak polityk przemawiał , słupa nie oddam :diabloti: dowód rzeczowy [quote name='HankaRupczewska']Cze Blondi ! :loveu:[/quote] o babunia :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ręce mi opadły jak zobaczyłam ten link. Ciekawe po ilu minutach dostalibyśmy na tamtym forum bana :evil_lol:[/quote] trzeba sprawdzić :evil_lol: [quote name='Tinka:)'] podoba mi się te forum [/quote] a ja powiem , że są dwie odmiany pitbulli , koścista i otłuszczona.A dlaczego tak myślę ? bo mam i tą i tą :evil_lol: No i mogła bym zarobić kokosy :placz: Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra']a ja powiem , że są dwie odmiany pitbulli , koścista i otłuszczona.A dlaczego tak myślę ? bo mam i tą i tą :evil_lol: No i mogła bym zarobić kokosy :placz:[/quote] a kolory?i długość sierści? przecież ajda to długowłosy pitt:cool1: ty, franek przecież ma jajca :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Ajda to nie pitt , Ajda to cziłała.Trochę ze sterydami przesadziliśmy :evilbat: a co ja sobie z tymi jajkami Franiowymi zrobię ? kogel mogel ? Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra']Ajda to nie pitt , Ajda to cziłała.Trochę ze sterydami przesadziliśmy :evilbat: a co ja sobie z tymi jajkami Franiowymi zrobię ? kogel mogel ?[/quote] przepraszam za pomyłkę :razz::evil_lol: e tam, sprzedaj go jako utytułowanego reproduktora z USA :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 tia , czampiona wysp dziewiczych :evlbat: Quote
Recommended Posts