Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']
No mów , póki nie śpię :diabloti:
[/quote]
[COLOR=Magenta]mam dla Ciebie konskurs na Miss 2008 dogo:evil_lol::ylsuper: proszę!:[/COLOR]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112710[/url]

stawaj zev swoimi zdjęciami i pieskami!:megagrin:

Posted

[quote name='oktawia6'][COLOR=Magenta]mam dla Ciebie konskurs na Miss 2008 dogo:evil_lol::ylsuper: proszę!:[/COLOR]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112710[/URL]

stawaj zev swoimi zdjęciami i pieskami!:megagrin:[/quote]
Jestem bezkonkurencyjna :diabloti: Ja mój blond kłak i różowy sweterek :loveu: :evil_lol:

a teraz idę spać , bo o 12 ma być technik z TPSA :cool3: i niech mi powie , że nie ma dla mnie kabla , to go wsadzę z Lalka do kojca :evilbat: albo najpierw go wsadzę do kojca z Lalką , a potem zapytam czy jest kabel.Ew mogę z Ajdą do kojca wpakować , dam Ajdzie kość i na pewno kabel będzie :diabloti:
PS.Ajda jest bardzo przyjacielskim stworzeniem do ludzi , jej miłosierdzie się kończy jak ma żarcie :cool1: a czym smaczniejsze ma żarcie tym mniej kocha intruza.

A tak zupełnie na dobranoc , powiem , że NIENAWIDZĘ swojego kota.
W sobotę zabił sroczkę , ot tak dla zabawy , jak wróciliśmy do domu , to ją dobijał.
Wczoraj upolował kilka myszy , zabił , zwłoki zostawił.
Dziś piję kawę na podwórku , psy w domu , Ajda w kojcu.Ivan się lansował na kolanach , ocierał.Naglę pyk , skok , i wrócił z małym ptaszkiem , pisklaka wyczaił :shake: zabił i zjadł .. nic nie zostało.
Koty są obrzydliwe :angryy: nie kumam , jak można lubić koty :cool1:

Posted

ja nadal napieram byś stanęła do konkursu! whatever! jutro tu przyjdę i sprawdzę czy tam jesteś i nie zamydlaj mi oczu kotem polującym-wstawiasz fotki i głosuję!:smokin:

a na drugi raz po co tak rano się umawiasz na 12-tą! to jeszcze świt!

Posted

Kot morderca.... miałam to samo tylko nie taka skale za to różnorodnie... mysz, szczur, ropucha, ptaszki, papuga, chomikopodobne cos, duuuuza dzdzownica 8).... wszystko z wielka namietnoscia na wpołzywe wpuszczane do domu... a sama kicia skonczyla w paszczy mojej Sary ...:-/ jednak w przyrodzie nic nie ginie....ale tyle ofiar to o duzo za duzo dlamnie.... i kici strasznie szkoda:(
[B][SIZE=3]
Ciotka na MISS 2008 - [COLOR=Orange]rudo[/COLOR]- [COLOR=Magenta]różowa:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='oktawia6']ja nadal napieram byś stanęła do konkursu! whatever! jutro tu przyjdę i sprawdzę czy tam jesteś i nie zamydlaj mi oczu kotem polującym-wstawiasz fotki i głosuję!:smokin:

a na drugi raz po co tak rano się umawiasz na 12-tą! to jeszcze świt![/quote]
może jako pomysłodawczyni SAMA się zgłoś , JA będę głosować.
Jest świt nie śpię :diabloti:
[quote name='SZPiLKA23']Kot morderca.... miałam to samo tylko nie taka skale za to różnorodnie... mysz, szczur, ropucha, ptaszki, papuga, chomikopodobne cos, duuuuza dzdzownica 8).... wszystko z wielka namietnoscia na wpołzywe wpuszczane do domu... a sama kicia skonczyla w paszczy mojej Sary ...:-/ jednak w przyrodzie nic nie ginie....ale tyle ofiar to o duzo za duzo dlamnie.... i kici strasznie szkoda:(
[B][SIZE=3]
Ciotka na MISS 2008 - [COLOR=Orange]rudo[/COLOR]- [COLOR=Magenta]różowa:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
OK niech on sobie poluje tylko żebym ja tego nie widziała.Jak Klementyna poluje , to przynosi mi żywe , nienaruszone.
Twoja Sara poluje na kotki :cool3: chcesz kotka dla Sary ?

[quote name='lukann']Vectra - pomyśl w ten sposób - z głodu nie umrzesz hehehehe:diabloti:

kotek o Ciebie zadba hehe[/quote]
tak na pewno :diabloti: jakoś nie widziałam aby był skory do podziału.
Co innego Klemenyna , nawet muchami się ze mną dzieli :mdleje:

Czekam na tepstechnik

Posted

Oczywiście nikt z TP się nie stawił , czekałam jak debil :evilbat:
Więc dzwonię tam , z zapytaniem - GDZIE TECHNICY :mad:
Na to mi miła pani odpowiada , że w dniu 16 czerwca o godzinie 19 , byli technicy przy moim domu i stwierdzili , że nie ma słupa telekomunikacyjnego :mdleje:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

więc pytam bardzo uprzejmie , bardzo
dlaczego technicy nie widzieli słupa , a ja go widzę , bo mam go przed oknem ?I zasłania mi krajobraz wiejski.

pani jak automacik mi na to , że dostanę pisemną informację :diabloti:
i że jestem na liście oczekujących , ale trzeba raz na miesiąc zgłaszać chęć posiadania telefonu i internetu wtedy zlecenie nie zniknie z ich systemu.

Więc czekam na to pismo i niech tam będzie napisane , że nie ma słupa.
To im ten słup zawiozę celem okazania i wsadzę :evilbat: w zad.

Polska nasza kochana ..........

Więc jestem bardzo szczęśliwa :evilbat: moje szczęście dopełniła mamusia mojego kolegi (jakoś kolega mi przeskakuje przez klawiaturę , natomiast narzeczony NIE ) i nas odwiedziła dziś :diabloti: ale widząc moją uradowaną minę , szybciutko opuściła dom mój , celem pielenia chwastów , gdzieś tam z dala odemnie.

KURRRRRRRRDE

Posted

[quote name='Vectra']może się zapiszemy , fajne forum :evilbat:

[URL]http://www.pinezka.dyskutuj.com/index.php[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o dżisys ......:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

hahahaha wiedziałam , że się forum spodoba :multi:
a to na deserek :diabloti:

i po cholerę ja sterylizowałam te suki :placz:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112785[/url]

tyle doljarów mi z przed nosa uciekło :mad:

PS.Sami oddzwonili z TPSA :evilbat: chyba już nigdy nie zadzwonią , odrobinę mnie poniosło :evil_lol: ale od razu mam lepszy humor HA

Posted

[quote name='Vectra'] OK niech on sobie poluje tylko żebym ja tego nie widziała.Jak Klementyna poluje , to przynosi mi żywe , nienaruszone.
Twoja Sara poluje na kotki :cool3: chcesz kotka dla Sary ? [/quote]

Ja srednio ale Sara chetnie :D

Posted

[quote name='Vectra']hahahaha wiedziałam , że się forum spodoba :multi:
a to na deserek :diabloti:

i po cholerę ja sterylizowałam te suki :placz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112785[/URL]

tyle doljarów mi z przed nosa uciekło :mad:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o qffa ...ide se dokupić sucz...i bendem sie dorabiać :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

PS.Sami oddzwonili z TPSA :evilbat: chyba już nigdy nie zadzwonią , odrobinę mnie poniosło :evil_lol: ale od razu mam lepszy humor HA[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tepsa dostała zjebkę :razz::razz:...tera to Ci wykopią słup :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[QUOTE]Moim zdaniem są dwie odmiany-jedna to biełe yorki a druga to yorki ala pom pon.Dlaczego tak myśle ,ponieważ sama posiadam zarówno białe yorki jak pom pony [IMG]http://mfn6.mojeforum.net/images/smiles/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE]
:crazyeye:
podoba mi się te forum :evil_lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ja srednio ale Sara chetnie :D[/quote]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]tepsa dostała zjebkę :razz:...tera to Ci wykopią słup :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
delikatnie rzecz ujmując , opierniczyłam ten automacik , co to do mnie jak polityk przemawiał , słupa nie oddam :diabloti: dowód rzeczowy

[quote name='HankaRupczewska']Cze Blondi ! :loveu:[/quote]
o babunia :loveu:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ręce mi opadły jak zobaczyłam ten link.

Ciekawe po ilu minutach dostalibyśmy na tamtym forum bana :evil_lol:[/quote]
trzeba sprawdzić :evil_lol:

[quote name='Tinka:)']
podoba mi się te forum [/quote]
a ja powiem , że są dwie odmiany pitbulli , koścista i otłuszczona.A dlaczego tak myślę ? bo mam i tą i tą :evil_lol:

No i mogła bym zarobić kokosy :placz:

Posted

[quote name='Vectra']a ja powiem , że są dwie odmiany pitbulli , koścista i otłuszczona.A dlaczego tak myślę ? bo mam i tą i tą :evil_lol:

No i mogła bym zarobić kokosy :placz:[/quote]
a kolory?i długość sierści? przecież ajda to długowłosy pitt:cool1:

ty, franek przecież ma jajca :evil_lol:

Posted

Ajda to nie pitt , Ajda to cziłała.Trochę ze sterydami przesadziliśmy :evilbat:

a co ja sobie z tymi jajkami Franiowymi zrobię ? kogel mogel ?

Posted

[quote name='Vectra']Ajda to nie pitt , Ajda to cziłała.Trochę ze sterydami przesadziliśmy :evilbat:

a co ja sobie z tymi jajkami Franiowymi zrobię ? kogel mogel ?[/quote]
przepraszam za pomyłkę :razz::evil_lol:

e tam, sprzedaj go jako utytułowanego reproduktora z USA :evil_lol: