asher Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Witaj Vectro Inseminatorko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy ja dobrze przeczytałam, że knujesz adopcję bulinki? :-o TZ już wie? :lol: Foty jak zwykle wprawiły mnie w ekstazę! Cudowności! No a przy [URL="http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/MAJ%202008/9%20maj%202008cz2/08052008-251.jpg"]tym[/URL] wymiękłam :loveu: Serce z jajem :lol::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']o matko...to ja sie jezcze zastanowie nad zabraniem tej CAO ze schronu hihihi wiesz co mi sie wydaje, ze tych psow zmuszac nie mozna do szacunku tylko trzeba sobie go wyrobic...tylko jak to ja juz nie wiem hehe[/quote] Może inaczej , pokaż mi psa którego zmusisz by Cię szanował ;) Co innego respekt co innego szacunek. A CAO to nie popierdułki ;) One swoje własne zdanie mają na każdy temat.Przynajmniej te które ja znam , są takie. Ja jednak zostanę przy swoim , że jak CAO to tylko młode wezmę ;) Ajda też potrafi pokazać rogi ,ale ja ją znam od dziecka i się jej nie obawiam.Ja mnie obwarczy przy misce , to się nie ceregielę .. odbieram michę , jak przeprosi ;) oddam :evil_lol: A ma niestety ten głupi zwyczaj , silniejszy chyba od niej , że to co w misce , to broni. I tylko w misce .. robiliśmy testy ... żarcie w misce wrrrr , żarcie luzem na podłodze , zero reakcji , kość w misce wrrrrr , jak nie ma miski oddaje bez fajerwerków. Np kota lubi , ale jak podszedł w czasie jej posiłku , to chciała go skasować :cool3: dobrze , że Ivanek nauczony życiowym doświadczenie , wie jak szybko z psiej paszy wyskakiwać i uciekać. Quote
Vectra Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='asher']Witaj Vectro Inseminatorko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy ja dobrze przeczytałam, że knujesz adopcję bulinki? :-o TZ już wie? :lol: Foty jak zwykle wprawiły mnie w ekstazę! Cudowności! No a przy [URL="http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/MAJ%202008/9%20maj%202008cz2/08052008-251.jpg"]tym[/URL] wymiękłam :loveu: Serce z jajem :lol::loveu::loveu:[/quote] Dobrze przeczytałaś :loveu: :loveu: o TZ się nie martw :evil_lol: wszystko załatwione :siara: Już się o Ciebie martwiłam kurde ... znikasz nagle no :mad: :mad: Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: i jak jak .......;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
asher Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Vectra']Dobrze przeczytałaś :loveu: :loveu: o TZ się nie martw :evil_lol: wszystko załatwione :siara:[/quote] Oooo, kochana, to moją wizytę masz, jak w banku!!!!! Nie opędzisz się ode mnie :evil_lol: Ja będę [B]MUSIAŁA[/B] ją pomiziać :loveu: [quote name='Vectra']Już się o Ciebie martwiłam kurde ... znikasz nagle no :mad: :mad:[/quote]Dorosłośc mnie dopadła :placz: Do pracy poszłam i czas drastycznie mi się skurczył :evil_lol: Ale nie narzekam, wręcz przeciwnie ;) Quote
diabelkowa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 obejzalam zdjecia :) ale im sie slicznie siersc blyszczy:loveu: Quote
Vectra Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: i jak jak .......;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bosko :cool3: [quote name='asher']Oooo, kochana, to moją wizytę masz, jak w banku!!!!! Nie opędzisz się ode mnie :evil_lol: Ja będę [B]MUSIAŁA[/B] ją pomiziać :loveu: Dorosłośc mnie dopadła :placz: Do pracy poszłam i czas drastycznie mi się skurczył :evil_lol: Ale nie narzekam, wręcz przeciwnie ;)[/quote] Te Twoje MUSIAŁA , to już chyba słyszałam :hmmmm: :diabloti: ale wpadnij :loveu: Oj biedna zapracowana :shake: Ale dobrze , że nie narzekasz :loveu: [quote name='diabelkowa']obejzalam zdjecia :) ale im sie slicznie siersc blyszczy:loveu:[/quote] ano błyska się , błyska :cool3: [quote name='evaxon']:hand::hand::hand::hand::hand::hand:[/quote] :bigok::bigok::bigok: Quote
gops Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 sliczne te twoje czarnule :loveu: najbardziejmi sie podoba najwiekszy bez uszaty ;)a staffik to moje marzenie :roll: i raczej szybko go nie bede miala ale kiedys napewno :loveu: Quote
Vectra Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Wredne dogo nie chciało mnie wpuścić wrrrrrrrrrrrrrrrrr :mad: Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Cieeeeeeebie? no chyba zdurniowacialo do konca!!!! Quote
Vectra Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Ano i mnie ... Wiem jedno NIE WYŁĄCZAĆ automatycznego logowania !!!! nie czyścić ciastek. Bo za cholerę nie da się wejść wrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Bullila.nl Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 A ja dzis tak z ranca Dzien Dobry:cool1: jak Ciebie nie wpuszczaja.....:shake: Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:nie wyłączyłam automatycznego , nie czyszcze ciasteczek ...nie zamykam sesji przed zamknięciem kompka i na razie wchodzę :multi::multi::multi: bryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:loveu::hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Gonitwa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:nie wyłączyłam automatycznego , nie czyszcze ciasteczek ...nie zamykam sesji przed zamknięciem kompka i na razie wchodzę :multi::multi::multi: bryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:loveu::hand:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] O to tak jak ja dokładnie. Póki co wchodzę bez problemów. Czy ktoś w końcu wie dlaczego tak jest? Quote
Vectra Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Mi też się jeszcze udaje wchodzić :evilbat: Bryyyyyyyyyyy :) Quote
BoJa2 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 czesć Vectra - i co wymyśliłaś w jedynie słusznej sprawie panienki'B'???;) Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='BoJa']czesć Vectra - i co wymyśliłaś w jedynie słusznej sprawie panienki'B'???;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj wymyśliła ;):eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Wymyśliłam , ale żeby nie zapeszać ;) milczę jak grób :diabloti: Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem , zdam obszerną relacje :D nawet ze szczegółami ;) Quote
Gonitwa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Dlaczego z moimi psami nigdy nie może być wszystko w porządku, tylko zawsze coś się dzieje? Ja się załamię, jeśli ona nie przeżyje... Quote
sacred PIRANHA Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 nawet tak nie mysl!! kazdemu sie to moze przytrafic! moja Abi miala niespodzianke z ONka...potem zezarla slimaka i przebila sobie przelyk (pies siedzi w domu i nagle zaczyna krwawic z pyska w zastraszajacym tempie) ostatnio pobiegla sie bawic do psa z ktorym zawsze sie bawila i nagle ja zaatakowal- Tim wyrwal do niego i mam sprawe w sadzie.... kazdemu sie takie porabane sytuacje zdarzaja... trzymam kciuki za kawusie:) Quote
asher Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Vectra']Te Twoje MUSIAŁA , to już chyba słyszałam :hmmmm: :diabloti: ale wpadnij :loveu:[/quote] To nie moja wina, że mieszkasz na zadupiu :shake::diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie zamykam sesji przed zamknięciem kompka[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#000000][/quote][/COLOR][/FONT] Co to znaczy "zamykać sesję"? :oops: Quote
Recommended Posts