Greven Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Vectra']a co się drobiu czepiasz fajne som , tak se to łazi po podrówku , dziobie , w ziemi grzebie , zasrywa co się da .. no i to kuuukuurrryyyku o 5 rano [/quote] Pół biedy z tym kukuryku, ma to nawet swój urok, ale te sraki gdzie popadnie, te pasożyty w piórach... yyyyy bleeeeeeeeee! Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Greven']Pół biedy z tym kukuryku, ma to nawet swój urok, ale te sraki gdzie popadnie, te pasożyty w piórach... yyyyy bleeeeeeeeee![/quote] zaraz mi sie przypomina jak moja bacia skubala gesi...:cool1:to nie jest mile wspomnienie jakby kto pytal....:roll: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 w sumie do drobiu nic nie mam , pod warunkiem , że śpi grzecznie w ladzie chłodniczej :diabloti: no to idę kurczaka wstawić do pieca , zmarzł biedny w lodówce Quote
Patka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [QUOTE]w sumie do drobiu nic nie mam , pod warunkiem , że śpi grzecznie w ladzie chłodniczej :diabloti: no to idę kurczaka wstawić do pieca , zmarzł biedny w lodówce[/QUOTE] mam podobne refleksje :razz: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Patka']mam podobne refleksje :razz:[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='anetta']Gdzie jest wątek Stefana? :razz:[/quote] na 3 grupie w TTB i na niebieskim forum :diabloti: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='anetta']O linka prosze :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :hmmmm: a dlaczemu będziesz się wieszac :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
anetta Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Wiesz, życie jest jak papier toaletowy...szare, długie i do doopy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='anetta']Wiesz, życie jest jak papier toaletowy...szare, długie i do doopy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: ja mam aktualnie papier niebiański :roll:....tfuu niebiewski [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 a ja mam biały jak na anielice przystało :evilbat: ale , boję sie iść do łazienki , bo tam bałagan na mnie czyha :diabloti: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Vectra']a ja mam biały jak na anielice przystało :evilbat: ale , boję sie iść do łazienki , bo tam bałagan na mnie czyha :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a na mnie pranie w pralce :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a na mnie pranie w pralce :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a na mnie w pralce , na suszarce :evil_lol: przez działający net , znowu nic w domu nie robię :oops: :diabloti: :evil_lol: Quote
emdziolek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Witam sie w grzecznej galerii:evil_lol: Vectruniu kochana a czemu Cię jeszcze u mła sie było?:razz::mad: zapraszamy zapraszamy na fotkowe śniadanko;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65766&page=375[/url] Widziałam u Cię duuuużo fotek twej brygady:multi:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [COLOR=DarkRed][B]..........widziałam jak kotecek kocha Franiołecka:loveu::loveu::loveu: a ja tam lubie moje kocice..............one mieszkaja w prali..........i wiedzą kiedy Luś jest na podwórku wtedy buszuja po kuchni i wyżerają psie kulki..............popijając woda z psiej miski............ moze im bardziej smakuje???:crazyeye: zwłaszcza że Panna Lus to tylko czycha z nichalem w otworze wejściowym dla kotów........... nie miesci się bidoczka............ nawet se łaba nie wsadzi:diabloti::diabloti::diabloti: coby spróbować ich żarełka poranna witka:loveu: [/B][/COLOR] Quote
Bullila.nl Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hello.... Vectra-przez te Twoje plany hodowlane ...ulalam sie...kawka poranna:lol: Co do drobiu to kury jeszcze da siem przelknac:evil_lol:..... ale nie ma nic bardziej przerazajacego jak rozjuszony [COLOR=red]Indor...:diabloti:-koszmar!!![/COLOR] [COLOR=navy]Do tego gesi tez lepsze na podworku jak stado Bullkow...nastepny koszmar z dziecinstwa z odwiedzin u babci na wiosce:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=#000080]Poadrawiam Milego dnia:lol:[/COLOR] Quote
agbar Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 czesc:grins:..nie mow ze spisz:cool1::diabloti: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dorzuciłam odzież do pralki i się pierze z tą wypraną :cool1: cześć :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Atkaaaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cześć, my tu pierwszy raz ale będziemy wpadać xD Super towarzystwo tylko mało fotek na ostatnich stronkach :P Quote
malawaszka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Bullila.nl'] ale nie ma nic bardziej przerazajacego jak rozjuszony [COLOR=red]Indor...:diabloti:-koszmar!!![/COLOR] [COLOR=navy]Do tego gesi tez lepsze na podworku jak stado Bullkow...nastepny koszmar z dziecinstwa z odwiedzin u babci na wiosce:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [/quote] o rany! chyba miałyśmy podobne dziecinstwo :evil_lol: i siniaki na doopie po gęsich szczypankach :angryy::mad: do dziś się ich panicznie boję :shake: Quote
Doginka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='agbar']zaraz mi sie przypomina jak moja bacia skubala gesi...:cool1:to nie jest mile wspomnienie jakby kto pytal....:roll:[/quote] Tia, to moje sznupy mają w sobie coś z gęsi, bo muszę je 2x w roku skubać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DZIEŃDOBRY:p Quote
agbar Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Doginka']Tia, to moje sznupy mają w sobie coś z gęsi, bo muszę je 2x w roku skubać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DZIEŃDOBRY:p[/quote] a jak juz wyskubiesz to podusie sobie wypychasz:razz::evil_lol: Quote
dariaopole Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Vectra'] same straty :shake: żadnych zysków z tymi psami[/quote] jakoś mnie to nie dziwi , choć jest i aspekt pozytywny - dzięki psom nie muszę sprzątać bo po co skoro zaraz znów będzie syf. Malować ścian też nie muszę i kosić trawy nie muszę i sadzić drzewek , prać też nie muszę bo i tak wkoło pełno kłaków. ehhhh jak ja uwielbiam te moje sierściuchy:diabloti: Quote
Vectra Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Witam sie w grzecznej galerii:evil_lol: Vectruniu kochana a czemu Cię jeszcze u mła sie było?:razz::mad: zapraszamy zapraszamy na fotkowe śniadanko;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65766&page=375[/URL] Widziałam u Cię duuuużo fotek twej brygady:multi:[/B][/COLOR][/quote] Byłam , BYŁAM :diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..........widziałam jak kotecek kocha Franiołecka:loveu: a ja tam lubie moje kocice..............one mieszkaja w prali..........i wiedzą kiedy Luś jest na podwórku wtedy buszuja po kuchni i wyżerają psie kulki..............popijając woda z psiej miski............ moze im bardziej smakuje???:crazyeye: zwłaszcza że Panna Lus to tylko czycha z nichalem w otworze wejściowym dla kotów........... nie miesci się bidoczka............ nawet se łaba nie wsadzi:diabloti: coby spróbować ich żarełka poranna witka:loveu: [/B][/COLOR][/quote] Mój kot żre karmę dla psów .. nie zamawiam nic dla niego , szkoda kasy :evil_lol: na zmianę dostaje athletica , lighta i energy :diabloti: [quote name='Bullila.nl']Hello.... Vectra-przez te Twoje plany hodowlane ...ulalam sie...kawka poranna:lol: Co do drobiu to kury jeszcze da siem przelknac:evil_lol:..... ale nie ma nic bardziej przerazajacego jak rozjuszony [COLOR=red]Indor...:diabloti:-koszmar!!![/COLOR] [COLOR=navy]Do tego gesi tez lepsze na podworku jak stado Bullkow...nastepny koszmar z dziecinstwa z odwiedzin u babci na wiosce:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=#000080]Poadrawiam Milego dnia:lol:[/COLOR][/quote] Perliczki sa boskie , dźwięki wydają z siebie lepsze niż staffik :evil_lol: [quote name='agbar']czesc:grins:..nie mow ze spisz:cool1::diabloti:[/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]dorzuciłam odzież do pralki i się pierze z tą wypraną :cool1: cześć :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] też tak robię :evil_lol: a ja powiesiłam pranie :loveu: [quote name='Atkaaaa']Cześć, my tu pierwszy raz ale będziemy wpadać xD Super towarzystwo tylko mało fotek na ostatnich stronkach :P[/quote] Witamy :multi: fotek było dużo :eviltong: Quote
Vectra Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='malawaszka']o rany! chyba miałyśmy podobne dziecinstwo :evil_lol: i siniaki na doopie po gęsich szczypankach :angryy::mad: do dziś się ich panicznie boję :shake:[/quote] haha to chyba każdy musiał to przeżyć będąc na wsi ... ja pobiłam rekord w biegu przez wieś , jak mnie stado gęsi goniło :evil_lol: [quote name='Doginka']Tia, to moje sznupy mają w sobie coś z gęsi, bo muszę je 2x w roku skubać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DZIEŃDOBRY:p[/quote] Wiesz , co jest dobre ? Gęś pieczona :evil_lol: [quote name='agbar']a jak juz wyskubiesz to podusie sobie wypychasz:razz::evil_lol:[/quote] a jaka wygodna taka poducha :loveu: [quote name='dariaopole']jakoś mnie to nie dziwi , choć jest i aspekt pozytywny - dzięki psom nie muszę sprzątać bo po co skoro zaraz znów będzie syf. Malować ścian też nie muszę i kosić trawy nie muszę i sadzić drzewek , prać też nie muszę bo i tak wkoło pełno kłaków. ehhhh jak ja uwielbiam te moje sierściuchy:diabloti:[/quote] otóż to :p Ja generalnie przestałam zanadto dbać o jaki kolwiek porządek ... bo to szkoda mojej roboty :evil_lol: Quote
Recommended Posts