Bullila.nl Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 buhaha:megagrin::megagrin::megagrin: Nie moge....co te swiniaki wyprawiaja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: One maja cwiczenia oponiarskie a ja miesni brzucha:diabloti::razz: Jade zakupic produkty na ta karkowke ala-Vectra:razz:.....pewnie bedzie pysne:p Quote
Izabela124. Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Witanko Nie no serio twoje psy sa swiriete:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeju ile one maja w sobie energi:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agusia i Busiu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Vectra przestań im redbula dawac do picia bo wkońcu Ci całkiem odlecą :-D Quote
Vectra Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Bila']http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Kwiecien%202008/13%20kwiecien%202008/Jeden/13042008-201.jpg Oponiarstwo synchroniczne - nowa dyscyplina:evil_lol: hahha noooo :evil_lol: [quote name='Bullila.nl']buhaha:megagrin: Nie moge....co te swiniaki wyprawiaja:evil_lol: One maja cwiczenia oponiarskie a ja miesni brzucha:diabloti::razz: Jade zakupic produkty na ta karkowke ala-Vectra:razz:.....pewnie bedzie pysne:p I jak karkóweczka :razz: [quote name='Alicja']:mad::mad:tatko ze smiechu czkawki dostał będzie powtórka :diabloti: [quote name='Izabela124.']Witanko Nie no serio twoje psy sa swiriete:crazyeye::evil_lol: Jeju ile one maja w sobie energi:crazyeye::evil_lol: Że są świrnięte , od dawna to pisałam , a energie czerpią chyba z kosmosu , bo na pewno nie jest to z żarcia [quote name='Agusia i Busiu']Vectra przestań im redbula dawac do picia bo wkońcu Ci całkiem odlecą :-D :evil_lol: OK przechodzimy na meliskę :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Krakoweczka zamarynowana w lodowce na jutro wedle przepisu:p Napisze po obiedzie tzn my jemy o 18.00...rodzinka oceni:razz: Zapach juz teraz:loveu: super jak otwieram pojemnik;).. Foty to masz kochana nadal super:evil_lol: bo ja nie wiem jak bym sie starala to z jednym swiniakiem nigdy nie zrobie takiej klasy jak Ty:diabloti:... p.s Bullitek offocony:razz: a odwiedzin nie bylo:mad: Lila. i co z filmikiem chyba nie przegaplo mnie sie? Quote
anetta Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 :roflt: Franek: "oł szit, chyba mam problem" http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Kwiecien%202008/13%20kwiecien%202008/13042008-102.jpg No to drzewko musi być solidne żeby utrzymać taki chlew na sobie :roflt: Ciekawe że bullowate mają taką zaciętość wiszenia na czymś :hmmmm: Czy to lina, opona, cokolwiek. Vectra, bo Ty chyba nie musiałaś ich na samym początku zachęcać, co? Jak to było? Quote
Vectra Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Bullila.nl']Krakoweczka zamarynowana w lodowce na jutro wedle przepisu:p Napisze po obiedzie tzn my jemy o 18.00...rodzinka oceni:razz: Zapach juz teraz:loveu: super jak otwieram pojemnik;).. Foty to masz kochana nadal super:evil_lol: bo ja nie wiem jak bym sie starala to z jednym swiniakiem nigdy nie zrobie takiej klasy jak Ty:diabloti:... p.s Bullitek offocony:razz: a odwiedzin nie bylo:mad: Lila. i co z filmikiem chyba nie przegaplo mnie sie? Nie mam filmiku , zapomniałam na śmierć :oops: U Bullitka byłam :eviltong: tylko czas mnie ponaglił i nie zaznaczyłam swojej obecności. Byłam na pogadance u weta :shake: do pół roku ..... jeśli nie nastąpią komplikacje.Guz u nasady serca jest podobno bardzo rzadki i bardzo inwazyjny oraz dokuczliwy ...... Może zaatakować mocno kadionopatia czyli serce nie będzie oddawało krwi (chyba tak to się zwie) może nastąpić uduszenie , przez zaciśnięcie tchawicy.Mogą nastąpić silne przeżuty , organizm się może już nie bronić.Może iść i upaść , szczeknąć i się udusić , usnąć i się nie obudzić , może wyć z bólu.Może zostać zaatakowany system nerwowy jeszcze bardziej , nastąpią dużo większe problemy z utrzymaniem równowagi.... lista jest długa , w pewnym momencie nie wiedziałam co wet do mnie mówi. Ma nie biegać , nie przegrzewać się , spacerki spokojniutkie , kontrolować go przy piciu by się nie udusił , bo może się zachłysnąć. W tej chwili może go zabić nawet szczepionka przeciw wściekliźnie ..... a już jego termin minął kilka dni temu ... mamy nie szczepić. W tej chwili sen nawet nie jest bezpieczny .. qrwa , w kilka miesięcy z psa pełnego energii , siły i młodości .... dostał od życia pieprzony wyrok śmierci , który zabija go z dnia na dzień. On stara się nie poddawać , ale chyba nie bardzo sam może sobie z tym poradzić. Będziemy czekać aż ... no właśnie aż się coś nie wydarzy. Quote
Vectra Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='anetta'] :roflt: Franek: "oł szit, chyba mam problem" http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Kwiecien%202008/13%20kwiecien%202008/13042008-102.jpg No to drzewko musi być solidne żeby utrzymać taki chlew na sobie :roflt: Ciekawe że bullowate mają taką zaciętość wiszenia na czymś :hmmmm: Czy to lina, opona, cokolwiek. Vectra, bo Ty chyba nie musiałaś ich na samym początku zachęcać, co? Jak to było? Franka i Klementyny do niczego nie trzeba zachęcać ;) im wystarczy palcem pokiwać.A Lalka się od nich uczy.Wiszącą oponę , Lalka pierwsze wykukała i postanowiła ją kilim.A małolatów nie trzeba było wcale zachęcać .. od razu wiedziały jak się zabrać do dzieła. Zaciętość jak każdy prawdziwy terrier , mój poprzedni foksterier był bardziej sfiksowany na takie zabawy niż niejeden pitbull .... tylko TTB mają kapkie buldoga w sobie i są silniejsze ... może w związku z tym bardziej jest to widowiskowe ;) Quote
Bullila.nl Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Oj Ewa lzy mnie sie polaly:-(:placz: bardzo mi starsznie przykro...nie wiem co napisac...uwazam ze zadne slowa pocieszenia tak naprawde nie zmienia samopoczucia Twego i Sarenka:shake: Sercem jestem z Wami:calus: Buzka Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 http://images34.fotosik.pl/218/3026d3da4d6b5519.jpg haha a mówiłaś, że się obraca w locie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: świetne te rozdziawione szczęśliwe mordy :loveu::loveu::loveu: a za Kanysia trzymam nieustająco :kciuki: żeby jak najdłużej dawał radę! Quote
Vectra Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='malawaszka']http://images34.fotosik.pl/218/3026d3da4d6b5519.jpg haha a mówiłaś, że się obraca w locie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: świetne te rozdziawione szczęśliwe mordy :loveu::loveu::loveu: a za Kanysia trzymam nieustająco :kciuki: żeby jak najdłużej dawał radę! Tym razem nie zdążył :p mało że rypnął , to jeszcze został zdeptany ... ale to przecież nic - opona ważniejsza Quote
Bullila.nl Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Czarne Damy jak zawsze super:evil_lol:..ale moja milosc vel Franek kurdupel zaciety:diabloti::diabloti::diabloti:nic nie zostaje z tylu:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts