Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buhaha:megagrin::megagrin::megagrin: Nie moge....co te swiniaki wyprawiaja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
One maja cwiczenia oponiarskie a ja miesni brzucha:diabloti::razz:
Jade zakupic produkty na ta karkowke ala-Vectra:razz:.....pewnie bedzie pysne:p

Posted

[quote name='Bila']http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Kwiecien%202008/13%20kwiecien%202008/Jeden/13042008-201.jpg

Oponiarstwo synchroniczne - nowa dyscyplina:evil_lol:
hahha noooo :evil_lol:
[quote name='Bullila.nl']buhaha:megagrin: Nie moge....co te swiniaki wyprawiaja:evil_lol:
One maja cwiczenia oponiarskie a ja miesni brzucha:diabloti::razz:
Jade zakupic produkty na ta karkowke ala-Vectra:razz:.....pewnie bedzie pysne:p
I jak karkóweczka :razz:

[quote name='Alicja']:mad::mad:tatko ze smiechu czkawki dostał
będzie powtórka :diabloti:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Nie no serio twoje psy sa swiriete:crazyeye::evil_lol: Jeju ile one maja w sobie energi:crazyeye::evil_lol:
Że są świrnięte , od dawna to pisałam , a energie czerpią chyba z kosmosu , bo na pewno nie jest to z żarcia
[quote name='Agusia i Busiu']Vectra przestań im redbula dawac do picia bo wkońcu Ci całkiem odlecą :-D

:evil_lol: OK przechodzimy na meliskę :diabloti:

Posted

Krakoweczka zamarynowana w lodowce na jutro wedle przepisu:p
Napisze po obiedzie tzn my jemy o 18.00...rodzinka oceni:razz:
Zapach juz teraz:loveu: super jak otwieram pojemnik;)..
Foty to masz kochana nadal super:evil_lol: bo ja nie wiem jak bym sie starala to z jednym swiniakiem nigdy nie zrobie takiej klasy jak Ty:diabloti:...

p.s Bullitek offocony:razz: a odwiedzin nie bylo:mad:

Lila.
i co z filmikiem chyba nie przegaplo mnie sie?

Posted

[quote name='Bullila.nl']Krakoweczka zamarynowana w lodowce na jutro wedle przepisu:p
Napisze po obiedzie tzn my jemy o 18.00...rodzinka oceni:razz:
Zapach juz teraz:loveu: super jak otwieram pojemnik;)..
Foty to masz kochana nadal super:evil_lol: bo ja nie wiem jak bym sie starala to z jednym swiniakiem nigdy nie zrobie takiej klasy jak Ty:diabloti:...

p.s Bullitek offocony:razz: a odwiedzin nie bylo:mad:

Lila.
i co z filmikiem chyba nie przegaplo mnie sie?

Nie mam filmiku , zapomniałam na śmierć :oops:
U Bullitka byłam :eviltong: tylko czas mnie ponaglił i nie zaznaczyłam swojej obecności.

Byłam na pogadance u weta :shake: do pół roku ..... jeśli nie nastąpią komplikacje.Guz u nasady serca jest podobno bardzo rzadki i bardzo inwazyjny oraz dokuczliwy ...... Może zaatakować mocno kadionopatia czyli serce nie będzie oddawało krwi (chyba tak to się zwie) może nastąpić uduszenie , przez zaciśnięcie tchawicy.Mogą nastąpić silne przeżuty , organizm się może już nie bronić.Może iść i upaść , szczeknąć i się udusić , usnąć i się nie obudzić , może wyć z bólu.Może zostać zaatakowany system nerwowy jeszcze bardziej , nastąpią dużo większe problemy z utrzymaniem równowagi.... lista jest długa , w pewnym momencie nie wiedziałam co wet do mnie mówi.

Ma nie biegać , nie przegrzewać się , spacerki spokojniutkie , kontrolować go przy piciu by się nie udusił , bo może się zachłysnąć.

W tej chwili może go zabić nawet szczepionka przeciw wściekliźnie ..... a już jego termin minął kilka dni temu ... mamy nie szczepić.
W tej chwili sen nawet nie jest bezpieczny ..

qrwa , w kilka miesięcy z psa pełnego energii , siły i młodości .... dostał od życia pieprzony wyrok śmierci , który zabija go z dnia na dzień.
On stara się nie poddawać , ale chyba nie bardzo sam może sobie z tym poradzić.

Będziemy czekać aż ... no właśnie aż się coś nie wydarzy.

Posted

[quote name='anetta'] :roflt:

Franek: "oł szit, chyba mam problem"
http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Kwiecien%202008/13%20kwiecien%202008/13042008-102.jpg

No to drzewko musi być solidne żeby utrzymać taki chlew na sobie :roflt:

Ciekawe że bullowate mają taką zaciętość wiszenia na czymś :hmmmm: Czy to lina, opona, cokolwiek.
Vectra, bo Ty chyba nie musiałaś ich na samym początku zachęcać, co? Jak to było?
Franka i Klementyny do niczego nie trzeba zachęcać ;) im wystarczy palcem pokiwać.A Lalka się od nich uczy.Wiszącą oponę , Lalka pierwsze wykukała i postanowiła ją kilim.A małolatów nie trzeba było wcale zachęcać .. od razu wiedziały jak się zabrać do dzieła.
Zaciętość jak każdy prawdziwy terrier , mój poprzedni foksterier był bardziej sfiksowany na takie zabawy niż niejeden pitbull .... tylko TTB mają kapkie buldoga w sobie i są silniejsze ... może w związku z tym bardziej jest to widowiskowe ;)

Posted

Oj Ewa lzy mnie sie polaly:-(:placz: bardzo mi starsznie przykro...nie wiem co napisac...uwazam ze zadne slowa pocieszenia tak naprawde nie zmienia samopoczucia Twego i Sarenka:shake:
Sercem jestem z Wami:calus:
Buzka

Posted

[quote name='malawaszka']http://images34.fotosik.pl/218/3026d3da4d6b5519.jpg

haha a mówiłaś, że się obraca w locie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

świetne te rozdziawione szczęśliwe mordy :loveu::loveu::loveu:

a za Kanysia trzymam nieustająco :kciuki: żeby jak najdłużej dawał radę!
Tym razem nie zdążył :p mało że rypnął , to jeszcze został zdeptany ... ale to przecież nic - opona ważniejsza