groszek83 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='evaxon']odpowiem za Ewe :) tak Lalka to tez staffik ale przez pewien okres brała anaboliki i Ewa jej obcieła uszy wiec moze ciutke nie przypominac Staffka :)[/quote] ......................:roflt:............................... Quote
malawaszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ewka coś nabroiłaś, że tak pierunami u Was wali :shake: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:musisz zakupić wiąche słomy ....albo trociny ....no taaa ale to tysz rozmiętoli...:hmmmm:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='bonita']A mi się podobują właśnie takie różowe:loveu: róż to ćliczny kulorek, twarzowy taki:diabloti:[/quote] Gonitwa where are You? Potrzebuje wsparcia :evil_lol: Cześć Ewa :loveu: Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Cześć Ewa :loveu:[/quote] czesc :loveu: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='evaxon']czesc :loveu: :evil_lol:[/quote] Co za Padalec :diabloti: Tigrowa - niedopieszczona jesteś? Nikt się z Tobą nie wita? Przytulę Cię za to :calus: Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Co za Padalec :diabloti: Tigrowa - niedopieszczona jesteś? Nikt się z Tobą nie wita? Przytulę Cię za to :calus:[/quote] no co przecie napisałac czesc Ewa:eviltong: oo tak piesc mni epiesc:loveu:tfuu znaczy sie tul mnie tul :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='evaxon']no co przecie napisałac czesc Ewa:eviltong: oo tak piesc mni epiesc:loveu:tfuu znaczy sie tul mnie tul :evil_lol:[/quote] Pieścić nie będę :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pieścić nie będę :evil_lol:[/quote] :roll::roll::roll::roll: Quote
anetta Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 I się witam :lol: Noooo, różowe szelki...ciekawe co Lal na to :cool1: A jakie to szpecjal okazje bedom??? Iii tam, taka burza jak ze mnie Królewna Śniezka. Troche popadało i pogrzmiało :cool1: WCZORAJ to było COŚ :mdrmed: I to chyba by było wsio co chcialam powiedzieć :lol::lol::lol: Quote
Gonitwa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Różowy niefajny. koniec i kopka. i jeszcze jedna.. Quote
Vectra Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='evaxon'] a Lalcia jest łeścikiem:loveu: a u nas nie:eviltong: ale za to pada znowu :mdleje: i jak ja mam wyjsc z psem ..dobra pies psem ale jak ja mam pojsc na piwo :niewiem:[/quote] Lalcia jest po prostu Lalcią :diabloti: nie pij ochlajtusie :mad: [quote name='Madzik13']A u nas wyszło słonko Zapraszamy do naszej galerii pani mod [/quote] a fotki masz regulaminowe :cool3: [quote name='groszek83']......................:roflt:...............................[/quote] to się groszkowa uchachała :diabloti: [quote name='malawaszka']Ewka coś nabroiłaś, że tak pierunami u Was wali :shake:[/quote] ja codzień broję [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol:musisz zakupić wiąche słomy ....albo trociny ....no taaa ale to tysz rozmiętoli...:hmmmm:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] na gołych dechach będzie spała :loveu: bo nowy kocyk też się rozpadł :cool1: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Gonitwa where are You? Potrzebuje wsparcia Cześć Ewa :loveu:[/quote] [COLOR=Magenta][B]cześć Justynko[/B][/COLOR] :loveu: [quote name='evaxon']czesc :loveu: [/quote] :diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Co za Padalec Tigrowa - niedopieszczona jesteś? Nikt się z Tobą nie wita? Przytulę Cię za to :calus:[/quote] :evil_lol: [quote name='evaxon']no co przecie napisałac czesc Ewa:eviltong: oo tak piesc mni epiesc:loveu:tfuu znaczy sie tul mnie tul :evil_lol:[/quote] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pieścić nie będę :evil_lol:[/quote] [quote name='evaxon']:roll:[/quote] na minute z domu nie można wyjść :mad: [quote name='anetta']I się witam :lol: Noooo, różowe szelki...ciekawe co Lal na to :cool1: A jakie to szpecjal okazje bedom??? Iii tam, taka burza jak ze mnie Królewna Śniezka. Troche popadało i pogrzmiało :cool1: WCZORAJ to było COŚ I to chyba by było wsio co chcialam powiedzieć [/quote] No u mnie na wsi była powtórka z rozrywki , waliło bardziej niż wczoraj. Lalcia dostanie bez okazji , ona jedyna nie dostała posłanka nowego , za to dostanie szeleczki , na pewno się jej spodobają [quote name='Gonitwa']Różowy niefajny. koniec i kopka. i jeszcze jedna..[/quote] fajny , fajny , fajny , fajny :mad: Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Vectra']Lalcia jest po prostu Lalcią :diabloti: nie pij ochlajtusie :mad: na minute z domu nie można wyjść :mad: [/quote] no jest :diabloti: nie pije:shake: nie mam z kim :placz: a dlaczegooo???:evil_lol: Quote
Madzik93 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Vectra']a fotki masz regulaminowe :cool3: [/quote] A jakze by inaczej :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Vectra'] takie śliczności zamówiłam dla Lalusi mojej malutkiej :loveu: :loveu: :loveu: [url]http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/223/86/87/223868733[/url][/quote] Cofnęłam się w ... full stron w tył, by sprawdzić, jakie różowe cudeńko zamówiłaś Lalci:diabloti: Ale będzie zajebiście wyglądać:loveu::loveu: Zmęczyłam się, idę spać:diabloti: Quote
Patka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 przykro mi nadal w 2 packu :diabloti: no cóż to chyba z dedykacją dla Piotra jest ... Ewa coś słabo te zdrowaski klepiesz :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 vectra a czemu ty mnie dzisiaj niepodgladasz:placz: zle sie czuje bez moda na karku:evil_lol: Quote
Patka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 coś sie obija a może sie zaraziła i żyga :diabloti: Quote
BeaC Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [COLOR=DarkRed][B]witaj!!!!! i co różowe juz som???? ciumaki dla psiaków twych:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Patka']coś sie obija a może sie zaraziła i żyga :diabloti:[/quote] :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc Ewooo:evil_lol::diabloti::loveu: Quote
ewelinabuck Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ja czekam na zdjecia Lalci w rozowych szeluniach:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 juhu hu hu hu:diabloti: matka...chcesz mi rodzenstwo na swiat sprowadzic:crazyeye: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:hmmmm: będę babcią :crazyeye::crazyeye::crazyeye: witanko:loveu:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon'] a dlaczegooo???:evil_lol:[/quote] bo ponieważ :diabloti: [quote name='Madzik13']A jakze by inaczej :diabloti:[/quote] no , zajrzę :cool3: [quote name='Gonitwa']Nie fajny nieeee......[/quote] fajny :mad: [quote name='madzia i medor']Cofnęłam się w ... full stron w tył, by sprawdzić, jakie różowe cudeńko zamówiłaś Lalci:diabloti: Ale będzie zajebiście wyglądać:loveu: Zmęczyłam się, idę spać:diabloti:[/quote] witaj :loveu: [quote name='Patka']przykro mi nadal w 2 packu :diabloti: no cóż to chyba z dedykacją dla Piotra jest ... Ewa coś słabo te zdrowaski klepiesz :evil_lol:[/quote] :mdleje: [quote name='furciaczek']vectra a czemu ty mnie dzisiaj niepodgladasz:placz: zle sie czuje bez moda na karku:evil_lol:[/quote] bo była burza w nocy i nie było neta ani TV i poszłam spać :diabloti: [quote name='Patka']coś sie obija a może sie zaraziła i żyga :diabloti:[/quote] spokojna Twoja :diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj!!!!! i co różowe juz som???? ciumaki dla psiaków twych:loveu: [/B][/COLOR][/quote] jeszcze nie ma , czekam aż przyślą :roll: a enternet od tepesa ma ? :cool3: [quote name='evaxon']:diabloti::evil_lol: czesc Ewooo:evil_lol::diabloti::loveu:[/quote] się śmiej :mad: witaj :loveu: Quote
Recommended Posts