Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iwona1984']kupisz sobie ruda staficzke !!!!~![/quote]
o co to to nie :shake: żadnych więcej psów w moim domu !!!! :diabloti:

wujek jadł kolacje :evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/52/226a4cf75508105c.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='asher']

Weszka, ona nam ubliża!!!!!! :crazyeye: :stop:[/quote]

[B]że mła? :crazyeye::crazyeye:[/B]
[B]nie śmiałabym, odwagi nie miała :shake:[/B]

[B]he he he[/B]

Posted

kurna jak nie urok to sraczka
przekopałam wszystkie pudła , znalazłam aparat , nawet obiektyw znalazłam , a kabla USB jak nie było tak nie ma - wcięło :placz: wszystkie inne kable znalazłam a od aparatu nie maaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Posted

[quote name='Vectra']kurna jak nie urok to sraczka
przekopałam wszystkie pudła , znalazłam aparat , nawet obiektyw znalazłam , a kabla USB jak nie było tak nie ma - wcięło :placz: wszystkie inne kable znalazłam a od aparatu nie maaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote]
Pociesze Cię ze w MediaMarkt/Saturn też nie ma kabli do aparatów...trzeba całe czytniki kart kupowac :angryy::angryy::angryy:...miałam ostatnio ten sam problem.

Ps. widzialam ubranka twojego psiejstwa., super są,pozazdroscilam iiii... też zamówię :cool1:

Posted

[quote name='asher']Gdzie jest tak tanio? :crazyeye: :evil_lol: Jak ja swojej psicy miałam robić, to minimum 5 stówek kazali mi szykować... :shake:[/quote]
Ale ja nie psica tylko sylwica:diabloti:

[quote name='Vectra']kurna jak nie urok to sraczka
przekopałam wszystkie pudła , znalazłam aparat , nawet obiektyw znalazłam , a kabla USB jak nie było tak nie ma - wcięło :placz: wszystkie inne kable znalazłam a od aparatu nie maaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote]
Kto szuka ten znajduje - wpadłam się przywitać i popatrzeć na wujkową kolację:eviltong::p i zaraz spadam, bo boli mnie szyja:placz:

Posted

[quote name='moon_light']Pociesze Cię ze w MediaMarkt/Saturn też nie ma kabli do aparatów...trzeba całe czytniki kart kupowac :angryy::angryy::angryy:...miałam ostatnio ten sam problem.

Ps. widzialam ubranka twojego psiejstwa., super są,pozazdroscilam iiii... też zamówię :cool1:[/quote]
cokolwiek co pozwoli zdjęcia zgrać :evil_lol: już napisałam list motywacyjny do TZ by mi jutro bez kabla nie wracał :diabloti:

ooo ubranko dla konika ? :loveu: :loveu: :loveu: super i piżamkę mu zamów , błękitną , będzie wyglądał rewelacyjnie :cool3: :loveu:
[quote name='Doginka']Ale ja nie psica tylko sylwica:diabloti:

Kto szuka ten znajduje - wpadłam się przywitać i popatrzeć na wujkową kolację:eviltong::p i zaraz spadam, bo boli mnie szyja:placz:[/quote]
ale ja szukam tego kabla od dobrych dwóch godzin .... zapewne położyłam go na wierzchu , bo przecież kabel USB to podstawa i zniknął :angryy: :angryy:

znalazłam nawet ładowarke :diabloti: a kabla NIET !!! :angryy:

Posted

[quote name='anetta']Kabelek sie znajdzie jak nie będzi epotzrebny, zawsze tak jest 8)

Ajdy brakuje :diabloti:[/quote]
gdzie Ajdy brakuje ? :razz:
Ajda śpi w warsztacie , poza tym jestem na nią obrażona :cool1: ostatnio tak się ucieszyła na mój widok , że rozpędziła się na maxa i dała mi buzi z wyskoku :angryy: jakie to szczęście że za plecami miałam brame i na niej wylądowałam , miałam ogromnego guza ... a TZ stał i się śmiał :angryy: :mad: dobrze , że mi drugiego oka nie podbiła , a bo nie wspominałam wam że moja kochana Lalunia swoim słodkim , rozmerdanym ogonkiem , przywaliła mi w oko ? taki miałam mały subtelny makijaż w związku z tym :evil_lol: :evil_lol: albo o tym że mam na moich ślicznych nóżkach dwa wylewy bo Klementyna wraz z subtelną Lalusią w pełnym pędzie (to taki pocisk , bo one dwie obok siebie lecą z całych sił) i wpadły na mnie.
TZ miał gębę podrapaną , bo mały Franio przebiegł mu po twarzy :evil_lol: mógł nie leżeć na łóżku jak się piesek bawił piłeczką prawda ? Lalunia Rafałowi rozharatała łuk brwiowy - chciał buzi od pieska ? chciał ? tylko po co się nachylał jak piesek przecież może doskoczyć ? no i doskoczył i TZ dostał niechcący buzi z zębem w łuk brwiowy. O tym że Rafał ma wiecznie porysowane plecy , tyłek i nogi nie muszę wspominać , Lalunia śpi zatwardziale pod kołdrą , najlepiej pod moją i TZ jednocześnie . a zawsze śpi plecami do mnie czyli szponami w strone TZ ... może się Rafałek nie rozpychać prawda ? a jak się rozpycha to Lalunia prostuje nóżki .. a potem w nocy słysze słodki głos TZ - Lalku ku*** wypier*** z tymi widłami z moich pleców :evil_lol: oczywiście piesek jest posłuszny i prostuje nóżki jeszcze bardziej.

O tym że w towarzystwie Klementyny nie należy kucać też chyba nie wspominałam ? bo Klementyna myśli że skoro człowiek kuca to można sobie nad nim poskakać lub dać łapke też z wyskoku i można w ten sposób stracić np oko lub mieć warge uszkodzoną ew rozharatany noc lub wyrwane kolczyki z uszu.

Franio ooo on znowu idzie zawsze przed siebie , nie ważne że po oczach , że po ustach , potrafi stanąć człowiekowi na nosie , przecież jest mały i nic nie zrobi prawda ? Bardzo lubi przytulać się od tyłu jak człowiek siedzi i wbija swoje słodkie pazurki w kark człowiekowi , a jak ktoś nie chce się z Franiem tulkać to Franca drapie ,a i ugryźć potrafi np w ucho :cool3: albo wskakiwanie na łóżko tak całym sobą najlepiej z rozpędu i nie ważne że tam ktoś leży i nie ważne na którą część ciała wskoczy

Kano też jest uroczy i delikatny ... u mnie w domu nie chodzi się na bosaka tylko w twardym obuwiu , bo Kanysio lubi sobie stąpnąć na ludzkiej stopie i takim dziwnym zbiegiem okoliczności zawsze przerzuca całą ciężkość ciała wlaśnie na tą łape którą wtarabanił się na ludzką stope.Oczywiście buzi też trzeba uważać bo można zarwać z łepeczka w szczękę - moja mama ma już dwie śliczne jedyneczki sztuczne , bo swoje straciła jak całowala się z Kano
Ja też nie raz miałam wybitą szczene , piesek się chcial tulkać :loveu: tylko z lekka za energicznie , no i podawanie łapki bywa niemiłe czasem , bo Kano podaje łapke z dużym impetem i jak człowiek ma twarz na wysokości łapek może zostać oszpecony ....

a kabla dalej nie mogę znaleźć , muszę pomyśleć gdzie jest ten przeklęty kabel :angryy:

Posted

[quote name='anetta']:o :mdleje: co Ty masz z tym zwierzyncem :evil_lol:

Ajdy nie ma w naklejkach.[/quote]

dla Ajdy to będzie osobne zamówienie gdyż firma collar nie produkuje chomąt :diabloti: oni mają w swojej ofercie takie zaciski
[QUOTE]Obroża o szerokości 4cm i regulacji obwodu: 35-60cm, [/QUOTE]
a Ajdunia ma odrobinkę większą szyjkę :cool1:
ona nie może mieć zwykłej obroży bo ma większą szyje niż głowę i jej spadywują przez łeb obroże :angryy: teraz sobie maszeruje na łańcuchu zaciskowym :cool3:

idę spać , bez kabla bo zniknął :placz: :placz: :placz:

dobranoc

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi:

[url]http://images32.fotosik.pl/52/226a4cf75508105c.jpg[/url] wszyscy patrzą na jedzenie a Lalka na Frania...coś tu jest nie tak :evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']to nie ja , tylko grafik fory collar :eviltong: :eviltong: :eviltong:

a na gwiazdkę NIC im nie kupie NIC a NIC , sobie kupie i tylko sobie :diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]taaaaaaaaaaaaaaaa
chciałabym to zobaczyć.................

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:

wiesz, Luśka tez tak ma włazi na łóżko i maszeruje po twojej twarzy nie patrząc że ty tam leżysz, nie mówiąc już o tym, ze panna potrafi swoją szanowna dupę posadzić na twarzy.............Grzesiek tez ma podrapane plecy................od cudownych łapiątek Luś.......nie mówiąc już o szeregu siniolów na mojej twarzy...korektor se super sprawiłam.jak zamalujesz nic nie widać..........
[/B][/COLOR]

Posted

[B]Vectra[/B], przyznaj się, ty po prostu gości nie lubisz i dlatego taką propagandę szerzysz... :cool1: A tak naprawde twoje pieseczki są słodkie, kochane i delikatne :loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kup czytnik kart ...praktyczniejszy ;)

ha ha ha ...zagłodzone psieski :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[url]http://images32.fotosik.pl/52/226a4cf75508105c.jpg[/url]

witanko córcia:multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

czesc mamcia:diabloti:
jak sobie poczytalam o twoim zwierzyncu to sobie pomyslalam ze...jednak jeden pies wystarczy:roll:mniejsze straty i mniej ran:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi:

[URL]http://images32.fotosik.pl/52/226a4cf75508105c.jpg[/URL] wszyscy patrzą na jedzenie a Lalka na Frania...coś tu jest nie tak :evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
nie nie , Franek i Kano patrzą na mnie ,a Lalka na Rafałkowe kanapki :diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]taaaaaaaaaaaaaaaa
chciałabym to zobaczyć.................

:crazyeye::diabloti:

wiesz, Luśka tez tak ma włazi na łóżko i maszeruje po twojej twarzy nie patrząc że ty tam leżysz, nie mówiąc już o tym, ze panna potrafi swoją szanowna dupę posadzić na twarzy.............Grzesiek tez ma podrapane plecy................od cudownych łapiątek Luś.......nie mówiąc już o szeregu siniolów na mojej twarzy...korektor se super sprawiłam.jak zamalujesz nic nie widać..........
[/B][/COLOR][/quote]
czyli Ty mnie rozumiesz :loveu: :evil_lol:
[quote name='asher'][B]Vectra[/B], przyznaj się, ty po prostu gości nie lubisz i dlatego taką propagandę szerzysz... :cool1: A tak naprawde twoje pieseczki są słodkie, kochane i delikatne :loveu:[/quote]
lubie gości , jak przyłążą to pieseczki są zamknięte :evilbat:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kup czytnik kart ...praktyczniejszy ;)

ha ha ha ...zagłodzone psieski :evil_lol:
[URL]http://images32.fotosik.pl/52/226a4cf75508105c.jpg[/URL]

witanko córcia:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

cześć mamcia :multi:

[quote name='agbar']czesc mamcia:diabloti:
jak sobie poczytalam o twoim zwierzyncu to sobie pomyslalam ze...jednak jeden pies wystarczy:roll:mniejsze straty i mniej ran:diabloti:[/quote]
witaj kochane dziecię moje :loveu:
[quote name='malawaszka']buuuahahahaha a jednak mordercy, tylko mają długoterminowy plan morderstwa :evil_lol:[/quote]
powolne tortury to są :cool1:

[quote name='Iwona1984']one są z opóźnionym zapłonem :cool3::cool3:[/quote]
z bardzo opóźnionym i bardzo wyrafinowany sposób mordowania

a tak w ogóle mam kabel .. napisałam TZ żeby mi kupił .. więc jak usłyszałam że TZ wszedł do domu , otwarłam oko , poszłam do kuchni , patrzę KABEL USB ,ale nie nowy , tylko ten co to go szukałam pół nocy ..
więc dzwonie i pytam gdzie znalazł mój kabel ... w odpowiedzi usłyszałam że widział gdzie go chowałam więc pytam w takim razie GDZIE go schowałam ... i teraz mam pewność , że to Rafałek zdefraudował mój kabelek , bo w miejscu wskazanym przez niego na pewno go nie było , bo ja przetrząsnęłam go w szerz i wzdłuż i zrobiłam tam jeszcze większy bałagan , co oznacza , że na pewno tam go nie było !!! jak w ogromnym pudle z bałaganem mógł Rafałek coś znaleźć skoro nie wie gdzie są np łyżeczki do herbaty w naszym domku ? dodam że leżą na wierzchu :diabloti:

Posted

buhahahaha jakbym Bartusia widziala..kotek robi kolacje, obiad, sniadanie -niepotrzebne skreslic...mowi do mnie kochanie ty sobie poczytaj , zapal wypij kawke ja gotuje....

minute pozniej, trzaska szafka, druga, slysze mamrotanie...duuuup cos spada...podnosze sie.'' siedz kochanie nic sie nie dzieje'' wiec siedze, szuflada trzaska, szafka, dzwonia gary...''ekhm...gdzie MAMY tarke??'' odpowiadam...minute pozniej..''zono mila MAMY takie to cos no do piekarnika papier taki??'' oczywiscie ze mamy wskazuje odpowiedni kierunek...minute pozniej pyta o wyciskacz do czosnku, otwieracz do konserw, salaterki itd itp.......zrywam sie w koncu i wsciekla lece do kuchni otwieram szafki i dre sie '' tu talerze, tu garnki, tu to tu tamto, spis inwentarza mam ci zrobic???????'' po czym sie obraza i z mina cierpietnika delikatnie otwiera szafeczki i szuka bez slowa....
mezczyzni:roll:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahahaha R :klacz:[/quote]
poczekamy na J :diabloti::diabloti:
[quote name='agbar']buhahahaha jakbym Bartusia widziala..kotek robi kolacje, obiad, sniadanie -niepotrzebne skreslic...mowi do mnie kochanie ty sobie poczytaj , zapal wypij kawke ja gotuje....

minute pozniej, trzaska szafka, druga, slysze mamrotanie...duuuup cos spada...podnosze sie.'' siedz kochanie nic sie nie dzieje'' wiec siedze, szuflada trzaska, szafka, dzwonia gary...''ekhm...gdzie MAMY tarke??'' odpowiadam...minute pozniej..''zono mila MAMY takie to cos no do piekarnika papier taki??'' oczywiscie ze mamy wskazuje odpowiedni kierunek...minute pozniej pyta o wyciskacz do czosnku, otwieracz do konserw, salaterki itd itp.......zrywam sie w koncu i wsciekla lece do kuchni otwieram szafki i dre sie '' tu talerze, tu garnki, tu to tu tamto, spis inwentarza mam ci zrobic???????'' po czym sie obraza i z mina cierpietnika delikatnie otwiera szafeczki i szuka bez slowa....
mezczyzni:roll:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: tak tak dokładnie tak , kocham to
R robi coś , zwykłą herbate czy kawe już nie wspominam o bardziej skomplikowanych czynnościach :angryy:

włącza czajnik , wie gdzie jest bo stoi od 2 lat w tym samym miejscu więc sie nauczył.Woda się gotuje .. leci pytnie - gdzie jest kubek ? gdzie jest herbata , gdzie jest kawa , gdzie jest cukier ,gdzie jest cytryna , gdzie jest łyżeczka , gdzie mleko ... dodam że kubki są nad czajnikiem , łyżeczki obok z prawej , reszta na półeczce z lewej , wszystko pod ręką :diabloti:
więc mówie kurw*** tumanie kurzu przez tobą wszytsko stoi jeszcze się nie nauczyłeś ?
po czym leci z kuchni - nie nie nauczę się nigdy , bo ty wszystko przestawiasz i ja nic znaleźć nie mogę :cool1:
a czy ja kiedykolwiek coś przestawiłam :roll: :oops: :diabloti:

[quote name='Iwona1984']:multi::multi::multi:beda fotki duzo fotek nowe fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
kilka to może będzie :p

Posted

Ciemna noc

wujasku śpis ?

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/52/8149973fb46ca7ba.jpg[/IMG][/URL]

no nie śpij

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/52/cdad6ffc308bee3d.jpg[/IMG][/URL]

wstafffaj

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/117/ab0f633619c32280.jpg[/IMG][/URL]

no skubany nie chce wstać

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/117/281e1c228b565253.jpg[/IMG][/URL]

to sobie sam pooglądam telewizje

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/52/3dd9f2ea6449854a.jpg[/IMG][/URL]