Anja33 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='asher']Pada! Bugajski od jakiegoś czasu zaczął się kapciami bawić. Dziecinnieje chyba? :niewiem: :evil_lol: [URL]http://images32.fotosik.pl/28/f71acdfbe27f801b.jpg[/URL] Co Kano niesie w pysku? :crazyeye: Szczura? :crazyeye:[/quote] [B][COLOR=darkorchid]Marfefke z pola :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/B] Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [I][B]Ona jeszcze śpi zapewne :evil_lol:[/B][/I] Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Greven']mniammm, jaka sielanka, Kano myje Frankowi jajka :diabloti: poproszę fotki :diabloti:[/quote] była fotka :eviltong: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Cześć :multi::multi: Ile zdjęć na mnie tutaj czekało :crazyeye: :loveu::loveu: Nawet widziałam fotkę na której Kano klotza robił ;) :evil_lol::evil_lol: w takiej sytuacji psu nie dać spokoju to szczyt :evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam :) [/B][/COLOR][/quote] Kano nie przeszkadza obiektyw podczas wydalania ... on ma ksywe - fabryka goowna :diabloti: [quote name='Doginka']Ja tak samo[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/smieszne.gif[/IMG][IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/smieszne.gif[/IMG][IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/smieszne.gif[/IMG][/quote] :evil_lol: Quote
Cimi Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra']Rinuś to dziewcynka :diabloti: [/QUOTE] Przeca wiem :diabloti: Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Agusia i Busiu']Znów te zdjęcia , jeszcze troszkę ... troszeczkę poooglądam i mój aparat wyladuje w śmietniku albo za oknem :evil_lol: A co do Kano mój staruszek też czasem ma takie fochy , Larka chce się bawić , skacze wokoło a ten cały garniturek zębów do niej :angryy: Bandyta okropny! Ale wydaje mi się że jego czasem coś boli , jak to staruszka, niby nie pokazuje tego ale jest jakiś nie w sosie i wtedy ma takie różne fochy. Że Lara ma go nie lizać, nie biegac , nie podgryzać :diabloti: Wszyscy mają dać mu święty spoo , co najwyżej pańcio może go na kanpkę wziąść i utulić:loveu: Bosze jutro mam najazd rodzinki i moja mama już wpada w nastrój sprzątanio- gotowanio - szaleńczo - nerwowy :diabloti::evil_lol: I czemu oni muszą u mnie ten obiad jeść wszyscy :diabloti::evil_lol: Taka gościnna jestem :eviltong::roll:[/quote] hahahahah , ja też kocham rodzinne spotkania :loveu: dobrze , że mimo wszystko większa część rodziny czyta fakty i ogląda TV i się boi moich psów :evilbat: i chwała im za to [quote name='evaxon']powstan i sie ogarnij :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: witaj Efo:loveu:[/quote] witaj słoneczko :loveu: [quote name='Rinuś'][I][B]yyy....no nie wiem kogo bardziej :diabloti: Ciebie czy Twoich psów :diabloti:[/B][/I] [I][B]właśnie!! jestem dziewczynka :mad:[/B][/I] [I][B]taaa najpierw walczyły jak wyszłaś a potem zmęczone walką poszły spać :evil_lol:[/B][/I][/quote] za dużo TV oglądasz :diabloti: Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='asher']Pada! Bugajski od jakiegoś czasu zaczął się kapciami bawić. Dziecinnieje chyba? :niewiem: :evil_lol: [URL]http://images32.fotosik.pl/28/f71acdfbe27f801b.jpg[/URL] Co Kano niesie w pysku? :crazyeye: Szczura? :crazyeye:[/quote] Marchewke ma w pysku z nacią , urwał sobie i był z siebie dumny :diabloti: Kano też dziecinnieje , tyle że czasem ma dziwaczne zachowania .. bawi się z pami , bawi i w pewnym momencie je postanawia zmusztrować :evil_lol: albo udaje że nie słyszy (słyszy doskonale) bo sobie kombinowałam , no że stary to może i lekko ogłuchł .. wołam - nic , dre się nic - szeleszcze papierkiem w kieszeni - moment się stawił. Dziś Kano śpi jak zabity , bo w nocy miał mega srake -po wczorajszej uczcie na polach :angryy: [quote name='Medorowa']Doberek tęskniłam bardzo siostro:loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote] ja również :loveu: :diabloti: [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pralkę już masz :cool1: witanko córcia :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie mam pralki ,ale przysłali klucz pneumatyczny :diabloti: [quote name='Anja33'][B][COLOR=darkorchid]Marfefke z pola :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/B][/quote] jooooo :diabloti: [quote name='Rinuś'][I][B]Ona jeszcze śpi zapewne :evil_lol:[/B][/I][/quote] zgadza się :multi: znaczy wstałam o 10 odbudzona brutalnie przez listonosza. Poszłam Klementyne z Franiem wymęczyć , wróciłam zakręciłam się , psy spały , to ja też się przytuliłam i obudził mnie kurier. Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra'] zgadza się :multi: znaczy wstałam o 10 odbudzona brutalnie przez listonosza. Poszłam Klementyne z Franiem wymęczyć , wróciłam zakręciłam się , psy spały , to ja też się przytuliłam i obudził mnie kurier.[/quote] [I][B]czyli o której wstałaś tak naprawdę? :razz: a u nas jest mastif tybetański :loveu:[/B][/I] Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]czyli o której wstałaś tak naprawdę? :razz: a u nas jest mastif tybetański :loveu:[/B][/I][/quote] o 10 :diabloti: a potem o 14:50 :diabloti: Quote
Matusz Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [COLOR=Navy][B]Witamy :) fotki wiedzielim i obejrzelim :loveu::loveu: Będziesz modzie na wystawie w Poznaniu??, bo gdzieś mi się obiło, że będziesz, jak tak to się spotkamy:p;)[/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra']o 10 :diabloti: a potem o 14:50 :diabloti:[/quote] [I][B]ło maj gad :modla:[/B][/I] Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Witamy :) fotki wiedzielim i obejrzelim :loveu::loveu: Będziesz modzie na wystawie w Poznaniu??, bo gdzieś mi się obiło, że będziesz, jak tak to się spotkamy:p;)[/B][/COLOR][/quote] witamy również , nie będę w Poznaniu , miałam być ,ale powody są dwa jeden nazywa się Klementyna ,a drugi remont :diabloti: za rok może ;) [quote name='Rinuś'][I][B]ło maj gad :modla:[/B][/I][/quote] słucham cię moje dziecko :diabloti: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra']witamy również , nie będę w Poznaniu , miałam być ,ale powody są dwa jeden nazywa się Klementyna ,a drugi remont :diabloti: za rok może ;) [/quote] [I][B]Klementyne do tego czasu Twoja banda powinna zjeść :evil_lol: gorzej z remontem :cool1:[/B][/I] Quote
malawaszka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 pisałaś, że był kurier - czy to znaczy że jest praleczka?? :razz: Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]Klementyne do tego czasu Twoja banda powinna zjeść :evil_lol: gorzej z remontem :cool1:[/B][/I][/quote] najpierw musi sie troche utczyć , moje psy nie jadają kości :diabloti: [quote name='malawaszka']pisałaś, że był kurier - czy to znaczy że jest praleczka?? :razz:[/quote] nie :( nie praleczka :( nie wiem co jest ... napisałam do tego sklepu , co do k** nędzy jest grane :angryy: przyszła zabaweczka dla Rafałka , klucz pneumatyczny :roll: ale i karma z krakvetu nie przyszła .. czyżby kuriery miały tyle pracy :niewiem: Quote
Matusz Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra']witamy również , nie będę w Poznaniu , miałam być ,ale powody są dwa jeden nazywa się Klementyna ,a drugi remont :diabloti: za rok może ;) [/quote] [COLOR=Navy][B] aha, rozumiem;) [SIZE=1]szkoda........[/SIZE]:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra'] nie :( nie praleczka :( nie wiem co jest ... napisałam do tego sklepu , co do k** nędzy jest grane :angryy: przyszła zabaweczka dla Rafałka , klucz pneumatyczny :roll: ale i karma z krakvetu nie przyszła .. czyżby kuriery miały tyle pracy :niewiem:[/quote] [I][B]a może oni widząć Twoką zgraję wolą nie dzwonić i uciekają :evil_lol:[/B][/I] Quote
malawaszka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra'] nie :( nie praleczka :( nie wiem co jest ... napisałam do tego sklepu , co do k** nędzy jest grane :angryy: przyszła zabaweczka dla Rafałka , klucz pneumatyczny :roll: ale i karma z krakvetu nie przyszła .. czyżby kuriery miały tyle pracy :niewiem:[/quote] poczta też jakoś kijowo teraz działa :angryy: kurna znicze przesyłają czy co???? Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...to ja nie wiem bo do mła i kurier dojechal na czas i polecony priorytet wysłany wczoraj dotarł rano ...i pani listonorka brutalnie obudziła śpiacego po nocnej zmianie TZta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale byla zadyma :diabloti::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...to ja nie wiem bo do mła i kurier dojechal na czas i polecony priorytet wysłany wczoraj dotarł rano ...i pani listonorka brutalnie obudziła śpiacego po nocnej zmianie TZta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale byla zadyma :diabloti::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no pięknie - nie przychodzą przesyłki - pretensje, przychodzą - zadymy - i jak tu ta biedna poczta ma funkcjonować? :shake::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B] aha, rozumiem;) [SIZE=1]szkoda........[/SIZE]:eviltong:[/B][/COLOR][/quote] co się odwlecze .. ;) [quote name='Rinuś'][I][B]a może oni widząć Twoką zgraję wolą nie dzwonić i uciekają :evil_lol:[/B][/I][/quote] jasne :diabloti: [quote name='malawaszka']poczta też jakoś kijowo teraz działa :angryy: kurna znicze przesyłają czy co????[/quote] nie wiem , ale szlag mnie trafia :angryy: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...to ja nie wiem bo do mła i kurier dojechal na czas i polecony priorytet wysłany wczoraj dotarł rano ...i pani listonorka brutalnie obudziła śpiacego po nocnej zmianie TZta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale byla zadyma :diabloti::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No ja dostałam część przesyłek , a kolejne wysłane nie doszły .. mój listonosz , zawsze przeprasza . zresztą to on rano do mnie nie przychodzi tylko podobno ma mase pracy dziś .... miał Rafałowi do warśtata zanieść packi ,ale go nie było :cool1: bo on wie , że do 12 do mnie sie nie przychodzi , chyba że się pali :evil_lol: Quote
Cimi Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='malawaszka']poczta też jakoś kijowo teraz działa :angryy: kurna znicze przesyłają czy co????[/QUOTE] No ja mam pecha niestety :placz:, bo przed jakimś wolnym moje paczki się gdzieś zawieruszają :placz:, a teraz czekam na dwie paczki ciekawe czy będą normalnie czy gdzieś ugrzęzną :roll:. Quote
e.v.a Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Efoo dzisiaj mnie taki sam ptok przestraszyl co ciebe ostatnio:crazyeye: wylecial z krzoków zagulgotal .. zatrzepotal... i poftuunął... a ja prawie mokro w majtach mialam bo sie wystrachałam:crazyeye::shake: Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Cimi']No ja mam pecha niestety :placz:, bo przed jakimś wolnym moje paczki się gdzieś zawieruszają :placz:, a teraz czekam na dwie paczki ciekawe czy będą normalnie czy gdzieś ugrzęzną :roll:.[/quote] ja czekam jeszcze na 7 przesyłek plus na tą najmniejszą która się zagubiła :evil_lol: [quote name='evaxon']Efoo dzisiaj mnie taki sam ptok przestraszyl co ciebe ostatnio:crazyeye: wylecial z krzoków zagulgotal .. zatrzepotal... i poftuunął... a ja prawie mokro w majtach mialam bo sie wystrachałam:crazyeye::shake:[/quote] podobno bażant pieczony mniammmmm :diabloti: ja nie wiem , ostatnio ciągle mi się jeść che :roll: nie , nie nie jestem w ciąży :evilbat: od 5 minut Franek i Kano stoją naprzeciw siebie z zadartymi kitami i się na siebie gapią :evil_lol: jeden stoi w kuchni drugi w pokoju , linia graniczna to framuga drzwi ;) Franio musi patrzeć mocno w górę ,a Kano musiał nieco przyklęknąć . Ale dzisiaj muszę powiedzieć że się bublowate we trzy ładnie bawiły :loveu: Franio chyba nabiera do Klementyny coraz więcej zaufania , bo się ładnie podgryzały i Franio był wyluzowany.Też ją zaczepiał i popodgryzał.Najpierw we dwóch się bawiły bo Lalka jak przystało na psa stróżującego , zajęła się pełzającym po drodze sąsiadem.Ale jak zniknął to się przyłączyła do "bójki" :diabloti: Naj był napad na Klementynę , potem dziki galop , następnie napad dwa na Lalkę , znowu galop , niestety trzeciej rundy nie było , bo przylazł kot :angryy: No i wycieczka pogalopowała do kota ... Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra'] od 5 minut Franek i Kano stoją naprzeciw siebie z zadartymi kitami i się na siebie gapią :evil_lol: jeden stoi w kuchni drugi w pokoju , linia graniczna to framuga drzwi ;) Franio musi patrzeć mocno w górę ,a Kano musiał nieco przyklęknąć . [/quote] [I][B]to uważaj bo zARAZ będziesz musiała ich rozdzielać :evil_lol:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Vectra'] podobno bażant pieczony mniammmmm :diabloti: ja nie wiem , ostatnio ciągle mi się jeść che :roll: nie , [B]nie nie jestem w ciąży[/B] :evilbat: [/quote] przestan bo głodna jestem :placz: pff ubieglas moje pytanie:diabloti: Quote
Recommended Posts