Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']ISO 800 , czas jakieś 1/500 - 1/640 , balans na chmurkę

a dokładniejsze parametry mogę prosić, tryb sportowy , zdjęcia seryjne czy pojedyncze:razz::razz:

[quote name='Gonitwa']Ależ wysyp fotek;)[/quote]

oby tak czesciej

Posted

Wszystkie zajebiostyczne :mdleje: [img]http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif[/img]

Napad na Franka w biały dzień:megagrin:
[url]http://images34.fotosik.pl/12/84b26d95d4f6389e.jpg[/url]

Posted

Alelele, jakie foty, ja cie 2 psy baskerwilów:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ja też czekam na dokładne parametry:diabloti::p
Zarombiste fotaski:cool2::klacz::sweetCyb::siara:

Posted

[quote name='malawaszka']rewelka :loveu:morderczo uśmiechnięta Klementyna :loveu:[/quote]
to strasznie wesołe zwierzątko z mojej Klementyny , mimo schroniska , zmiany miejsc .. ciagle pełna życia i radości :loveu:
[quote name='evaxon']eee nooo widze ze dzieciaki sie swietnie bawia razem :multi:[/quote]
jak na razie tak :kciuki:
[quote name='Gonitwa']Ależ wysyp fotek;)[/quote]
:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]CUDNE FOTASKI :loveu:
[URL]http://images31.fotosik.pl/12/fa3c900f041fe598.jpg[/URL]

witanko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
cześć :multi: :loveu:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Cześć :multi::multi:

Jak zwykle dużo super zdjęć :) jest na czym oko zawiesić :loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
witaj i dzieki :buzi:

Posted

[quote name='Iwona1984'][quote name='Vectra']ISO 800 , czas jakieś 1/500 - 1/640 , balans na chmurkę

a dokładniejsze parametry mogę prosić, tryb sportowy , zdjęcia seryjne czy pojedyncze:razz::razz:

oby tak czesciej[/quote]
zdjecia pojedyńcze , tryb manualny , pomiar światła punktowy ...

[quote name='anetta']Wszystkie zajebiostyczne :mdleje: [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif[/IMG]

Napad na Franka w biały dzień:megagrin:
[URL]http://images34.fotosik.pl/12/84b26d95d4f6389e.jpg[/URL][/quote]
:evil_lol:

[quote name='Doginka']Alelele, jakie foty, ja cie 2 psy baskerwilów:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ja też czekam na dokładne parametry:diabloti::p
Zarombiste fotaski:cool2::klacz::sweetCyb::siara:[/quote]
podane parametry :cool3:

[quote name='Maga100'][B]Witaj, moja droga posiadaczko sfory :p[/B]

[B]Latające zdjęcia - jestem pod wrażeniem :loveu:[/B][/quote]

witaj moja kochana zapracowana posiadaczko prawa jazdy a i b :loveu:
ehhh ile komplementów :oops: ;)

Dzięki , dzięki - chyba zaczynam dogadywać się z Romusiem :evil_lol:

Posted

Byliśmy z Ajdą u weta , ma jakiś stan zapalny , albo ugryzł ją kot , albo się gdzieś walnęła .. no jest brzydki stan zapalny z ropą .. została wygolona , opatrzona ,antybiotyk przez tydzień.
I znowu nie chciała od wuja weta z gabinetu wyjść ... poszła spać po zabiegu :diabloti:
ehh mój niesocjalizowany wiejski kundel ;)

Posted

Hej Vectra :)
A Ty nawet nie wiesz, że ja do Was regularnie zaglądam, oglądam fotki, śmieję się do rozpuku z Twoich opowieści, podziwiam przystojnego Frania (jest wyjątkowo ślicznym staffikiem :) ) i śledzę rozwój sytuacji z Klementyną :cool3:

Pozdrawiam bandę :bye:

Posted

[quote name='malawaszka']bo ona na pewno chciała tam sięzaczaić i zaatakować w najmniej spodziewanym momencie :evil_lol:[/quote]
czyhała cichaczem na potencjalną ofiarę :evil_lol:

[quote name='madziasto4']Hej Vectra :)
A Ty nawet nie wiesz, że ja do Was regularnie zaglądam, oglądam fotki, śmieję się do rozpuku z Twoich opowieści, podziwiam przystojnego Frania (jest wyjątkowo ślicznym staffikiem :) ) i śledzę rozwój sytuacji z Klementyną :cool3:

Pozdrawiam bandę :bye:[/quote]
witaj ,witaj u nas :bigok: miło nam :multi: my również ślemy pozdrowionka :cool3:

[quote name='Gonitwa']Moja biedna mała kochana Ajda:([/quote]
no biedna , biedna , cały czas się domaga by się nad nią litować :evil_lol: trzba głaskać i tulkach i mówić jaki chory mały piesek , bardzo chory i biedny taki , a ona wzdycha i wielkie cielsko pakuje na kolana
Aha , Ajda waży 48 kg :diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']To kruszynka.... Orient waży 40 kg;)[/quote]
od lipca zgrubła o 22 kg :p a ma 11 miesięcy :diabloti:

[quote name='Doginka']No to rzeczywiście maleństwo, biedactwo:diabloti::crazyeye:[/quote]
misio taki kieszonkowy :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']od lipca zgrubła o 22 kg :p a ma 11 miesięcy :diabloti:[/quote]
Hahaha, przeczytałam "zgubiła 22 kg" i chciałam prosić o instrukcję jak to sie robi. Ale doczytałam i juz nie chcę :p :evil_lol:

[SIZE=1]ps. Vectra, tak z ciekawości spytam, czemu wprowadzono ograniczenie 5 zdjęć w poście?[/SIZE] :hmmmm:

Posted

[quote name='Vectra']Byliśmy z Ajdą u weta , ma jakiś stan zapalny , albo ugryzł ją kot , albo się gdzieś walnęła .. no jest brzydki stan zapalny z ropą .. została wygolona , opatrzona ,antybiotyk przez tydzień.
I znowu nie chciała od wuja weta z gabinetu wyjść ... poszła spać po zabiegu :diabloti:
ehh mój niesocjalizowany wiejski kundel ;)[/quote]

:loveu::loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:oj wnusia moja koffana ...utulkaj koondla :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: od lipca????? :mdleje:[/quote]
mhm od lipca :p taki był ostatni pomiar w karcie pacjenta :evil_lol: ona i tak jest nadal chuda . jak głaszczesz to jak kaloryfer ;) tylko futro ma niezwykle bujne :loveu:

[quote name='asher']Hahaha, przeczytałam "zgubiła 22 kg" i chciałam prosić o instrukcję jak to sie robi. Ale doczytałam i juz nie chcę :p :evil_lol:

[SIZE=1]ps. Vectra, tak z ciekawości spytam, czemu wprowadzono ograniczenie 5 zdjęć w poście?[/SIZE] :hmmmm:[/quote]
dlatego , że nie wszyscy mają szybkie łącza , w związku z tym że można wstawiać większe zdjęcia co za tym idzie cięższe - 5 fot w poście się szybciej ładuje ;)

Posted

[quote name='Vectra']tylko futro ma niezwykle bujne :loveu:[/quote]
No własnie, Ajda zupełnie do towarzystwa nie pasuje! Jedyna owłosiona jak nalezy :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:oj wnusia moja koffana ...utulkaj koondla :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:loveu: jutro utulkam jak będę przemywac ranke i użalać się nad biedactwem :diabloti:

[quote name='asher']No własnie, Ajda zupełnie do towarzystwa nie pasuje! Jedyna owłosiona jak nalezy :loveu:[/quote]
oj nie pasuje też i charakterkiem ;) ona ma troche inaczej w głowie niż bublowate i zdewociały dobermanek :evil_lol: ale fajny pies , jak ktoś chce fajnego stróża , samodzielnego , wesołego , szczerze polecam.osobowość te psy mają niesamowitą.
Jedynie przy misce zdarzają się problemy :evil_lol:

[quote name='evaxon']oo Ajda ma irokeza:razz::razz::razz::evil_lol:

bidula mala wytarmos ja:loveu:[/quote]
nie moge tarmosić chorego pieska :diabloti: