Bila Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 A co Kano na Klemę?A widzieli się już? A mebelki rozpakowałaś? A fotki mebelków dasz? A idę, bo jeszcze jedno pytko i siem zdenerwujesz.:diabloti::loveu: Quote
malawaszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Bila']A co Kano na Klemę?A widzieli się już? A mebelki rozpakowałaś? A fotki mebelków dasz? A idę, bo jeszcze jedno pytko i siem zdenerwujesz.:diabloti::loveu:[/quote] dołączam się do pytań :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 A ja na trójkącik - też chce mebelki i wiesz co? - Klementynka zawsze będzie drobniejsza od Frania, bo to kobieta jest, a u psiowych już tak jest, że samiec większy od suni:razz: Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='furciaczek']Gratuluje:loveu: sadystki:shake::diabloti:[/quote] że niby dlaczego sadystki :crazyeye: :diabloti: [quote name='dealer'][CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti: [/CENTER] [/quote] udeżyłaś się w główkę ? :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek :multi: no teraz rzeczywiście widać ze Klementynka drobniusia jest:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witanko w paskudnie lejący dzionek :loveu: Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Franio w ogóle się nie zmienił :evil_lol::evil_lol: Milutko widzieć jak idą ramie w ramię :loveu::loveu::loveu: [/B][SIZE=1] (poprawione, pomerdało mi się ;) ) [/SIZE][B] Witam :) [/B][B]:multi: [/B][/COLOR][/quote] zmienił sie ;) ta obroża ledwosię dopina na nim :evil_lol: [quote name='Anka12'][B][COLOR=darkorchid]Przeca Franio to facet :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]chłopczyk :mad: [quote name='Bila']A co Kano na Klemę?A widzieli się już? A mebelki rozpakowałaś? A fotki mebelków dasz? A idę, bo jeszcze jedno pytko i siem zdenerwujesz.:diabloti::loveu:[/quote] nie Kano jeszcze nie , Kano dopiero jak Klemcia będzie w domu na stałe , z nim to inna bajka będzie , on sam musi ją polubić , na spacerach by ją zjadł :angryy: a mebelki jak odmalujemy pomieszczenia .... na razie stoją w paczkach :eviltong: [quote name='malawaszka']dołączam się do pytań :evil_lol:[/quote] to poczytaj :diabloti: [quote name='Doginka']A ja na trójkącik - też chce mebelki i wiesz co? - Klementynka zawsze będzie drobniejsza od Frania, bo to kobieta jest, a u psiowych już tak jest, że samiec większy od suni:razz:[/quote] Myślę ,że jak Klementyna się troche utuczy będzie większa niż Franio .. bo wyższa jest , bo ona nie jest staffikiem tylko miksem amstaffowato - pitbullowatym :p Quote
agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 w glowke ....:shake:w kolanko sie huklam.....psytul mnieeee:placz::diabloti: Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Leje deszcz , leje jak głupie ... Kano wyszedł na spacer , franio też .. Lalka wyjrzała przez okno i wróciła do łóżka .... przecież pada to na spacery się nie wychodzi. Idę wiec puścić klementyne - otwieram drzwi - panienka wyjrzała na podwórko zrobiła w tył zwrot i pogalopowała na miejsce ...... Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']w glowke ....:shake:w kolanko sie huklam.....psytul mnieeee:placz::diabloti:[/quote] i znowu będziesz gryzła :diabloti: oć mamusi w ramiona :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Vectra']i znowu będziesz gryzła :diabloti: oć mamusi w ramiona :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:[/quote] psecies ja nie mam zebow...se wybilam jak pierdyklam....ale chyba mi odrosna:hmmmm::diabloti: Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']psecies ja nie mam zebow...se wybilam jak pierdyklam....ale chyba mi odrosna:hmmmm::diabloti:[/quote] odrosną , tak odrosną pan doktor kazał przytakiwać :diabloti: odkryłam jak karmić Klementyne :multi: :evil_lol: trzeba siedzieć obok niej i mówić - jedz malutka dobre kuleczki (pies dostaje mega szaleńczej radości ) trzeba pogłaskać pies daje buzi , pokazac miskę , jedź , ślicznie jesz no pięknie kuleczki znikają - pies je i się cieszy ... przestaje mówić , Klementyna przestaje jeść i patrzy sie na mnie ... więc od nowa , jedz pyszne kuleczki , no zobacz jakie dobre , nooo pięknie jesz,, a super , pięknie , dobry piesek - pies je , merdając ogonem Jak pies opustoszy miskę trzeba mocno pochwalić :evil_lol: zjadła tak kubek karmy dziś i wczoraj wieczorem też pełną porcje zjadła ... wydaje mi się , że wystający kręgosłup się lekko schował i boczki odrobinkę nie zaokrągliły .. no i krostki , nie ma nowych ,a te które były zasuszają się i odpadają strupki .. Quote
agbar Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Vectra']odrosną , tak odrosną pan doktor kazał przytakiwać :diabloti: odkryłam jak karmić Klementyne :multi: :evil_lol: trzeba siedzieć obok niej i mówić - jedz malutka dobre kuleczki (pies dostaje mega szaleńczej radości ) trzeba pogłaskać pies daje buzi , pokazac miskę , jedź , ślicznie jesz no pięknie kuleczki znikają - pies je i się cieszy ... przestaje mówić , Klementyna przestaje jeść i patrzy sie na mnie ... więc od nowa , jedz pyszne kuleczki , no zobacz jakie dobre , nooo pięknie jesz,, a super , pięknie , dobry piesek - pies je , merdając ogonem Jak pies opustoszy miskę trzeba mocno pochwalić :evil_lol: zjadła tak kubek karmy dziś i wczoraj wieczorem też pełną porcje zjadła ... wydaje mi się , że wystający kręgosłup się lekko schował i boczki odrobinkę nie zaokrągliły .. no i krostki , nie ma nowych ,a te które były zasuszają się i odpadają strupki ..[/quote] :grins: super wiesci:multi: Quote
Bila Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 To się nagadasz teraz:cool3:. Ale dobrze, że je:multi: Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']:grins: super wiesci:multi:[/quote] nioooo :diabloti: [quote name='Bila']To się nagadasz teraz:cool3:. Ale dobrze, że je:multi:[/quote] akurat gadanie to mam we krwi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Daje jej ten lakcid od dwóch dni :cool3: i też muszę jej tłumaczyć , że teraz witaminki jemy :mad: ;) bo podaje jej to strzykawką razem z efa oilem Quote
malawaszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 hahaha no to masz sposób na upasienie Klemki :evil_lol: Quote
BeaC Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Vectra']Leje deszcz , leje jak głupie ... [/quote] [B][COLOR=DarkRed].....u mnie było dzisiaj : deszcze z prześwitami slońca, wiat, deszcz a przed 10 minutami .......:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:śnieg..................oszalal!!!!!!!!!! snieg w październiku dodam, ze jestem w pracy ubrana w szpilki bez palców:roll: (na szczęście mam rajstopy)[/COLOR][/B] [COLOR=DarkRed][B] nie wiem czy się witałam czy nie..............:cool1: witka!!!![/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha no to masz sposób na upasienie Klemki :evil_lol:[/quote] no :evil_lol: ona w ogóle lubi jak się do niej mówi i ją motywuje.No np Franio jak stawiam miske i mówię - Franiu proszę śniadanko to Franio robi tup tup tup z prędkością światła i ucieka do drugiego pomieszczenia :mad: więc powtarzam - Franio proszę śniadanko :mad: to patrzy i z miną zbitego pieska idzie do miski , staje , zje dwie kulki i merda ogonem że już grzecznie zjadł :diabloti: [quote name='evaxon']czesc Efa:multi::multi::multi:[/quote] cześć Ewcia :multi: [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed].....u mnie było dzisiaj : deszcze z prześwitami slońca, wiat, deszcz a przed 10 minutami .......:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:śnieg..................oszalal!!!!!!!!!! snieg w październiku dodam, ze jestem w pracy ubrana w szpilki bez palców:roll: (na szczęście mam rajstopy)[/COLOR][/B] [COLOR=DarkRed][B] nie wiem czy się witałam czy nie..............:cool1: witka!!!![/B][/COLOR][/quote] śnieg :crazyeye: nie nie nie chce śniegu :placz: witaj Bea :loveu: Quote
malawaszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 hhaha to tak jak Luna spyla jak wyciągam suchą karmę :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='malawaszka']hhaha to tak jak Luna spyla jak wyciągam suchą karmę :evil_lol:[/quote] Kano , na odwrót :evil_lol: jak słyszy że grzebie w worze z żarciem to gotowy wyjść przez ścianę :diabloti: Jego wcale nie trzeba namawiać :cool1: Quote
Katerinas Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Vectra']odkryłam jak karmić Klementyne :multi: :evil_lol: trzeba siedzieć obok niej i mówić - jedz malutka dobre kuleczki (pies dostaje mega szaleńczej radości ) trzeba pogłaskać pies daje buzi , pokazac miskę , jedź , ślicznie jesz no pięknie kuleczki znikają - pies je i się cieszy ... przestaje mówić , Klementyna przestaje jeść i patrzy sie na mnie ... więc od nowa , jedz pyszne kuleczki , no zobacz jakie dobre , nooo pięknie jesz,, a super , pięknie , dobry piesek - pies je , merdając ogonem Jak pies opustoszy miskę trzeba mocno pochwalić :evil_lol: zjadła tak kubek karmy dziś i wczoraj wieczorem też pełną porcje zjadła ... [/quote] super że Kelemntynka je :-) ale teraz już tak każdy posiłek będziesz [img]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable25.gif[/img] :lol: U nas Dora wystawiła nos, i w tył zwrot. Od rana na siq nie była :roll: Nie chce wyjść... Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Katerinas']super że Kelemntynka je :-) ale teraz już tak każdy posiłek będziesz [IMG]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable25.gif[/IMG] :lol: U nas Dora wystawiła nos, i w tył zwrot. Od rana na siq nie była :roll: Nie chce wyjść...[/quote] Jak się podtuczy to się skończy dzień dziecka :diabloti: Lalka i Klementyna też nie były jeszcze dziś ,znaczy TZ meldował że puszczał szkieletora na siku. Quote
groszek83 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Witanko! Fajnie czyta sie dobre wiadomości z oswajania gromadki oby tak dalej:happy1: Quote
anetta Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Jak to robisz że Kano nie widział jeszcze Klementyny? :lol::lol::niewiem: Quote
Vectra Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='groszek83']Witanko! Fajnie czyta sie dobre wiadomości z oswajania gromadki oby tak dalej:happy1:[/quote] cześć :p [quote name='anetta']Jak to robisz że Kano nie widział jeszcze Klementyny? :lol::lol::niewiem:[/quote] izoluje je , przecież pisałam , że psy są odizolowane .. Klementyna rezyduje w łazience i przedpokoju , a psy w reszcie domeczku :p Klementyna ma podwórko przed domem , a Kano za domem :evil_lol: Widział ją przez okno i niuchał pod drzwiami :cool1: Quote
Cimi Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Vectra']no :evil_lol: ona w ogóle lubi jak się do niej mówi i ją motywuje.No np Franio jak stawiam miske i mówię - Franiu proszę śniadanko to Franio robi tup tup tup z prędkością światła i ucieka do drugiego pomieszczenia :mad: więc powtarzam - Franio proszę śniadanko :mad: to patrzy i z miną zbitego pieska idzie do miski , staje , zje dwie kulki i merda ogonem że już grzecznie zjadł :diabloti:[/QUOTE] Ta samo Fiona miała :lol:. Tylko ona wyjść z kuchni nie mogła jak nie zjadła i musiała czekac na mnie, aż pozwolę jej wyjść, a Febe natomiast tylko suche je dlatego, żeby Fiona nie zjadła :lol:. Quote
Recommended Posts