dzasta Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 http://img2.vpx.pl/up/20091001/30092009011.jpg Padłam ale Egonek wtulony w Rafała :loveu: Ale aj nie wiem o czym rozmowa najważniejsze żeby się prosiaki wyspały a człowiek jemu sen nie potrzebny :D Właśnie wróciłam do domu i co zastałam miałam "śnieg" w domu. Śnieg wyprodukowała Berta i siedziała na nim sobie ze zdziwioną minką :loveu: Bertka pozdrawia Egonka :razz: Quote
Vectra Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='dbsst']takie momenty a dawca genów przygnieciony przez 4 bestie - nie wszystkie czarne ;) :evil_lol::evil_lol: niech on te geny zostawi dla siebie :diabloti: [quote name='dzasta']http://img2.vpx.pl/up/20091001/30092009011.jpg Padłam ale Egonek wtulony w Rafała :loveu: Ale aj nie wiem o czym rozmowa najważniejsze żeby się prosiaki wyspały a człowiek jemu sen nie potrzebny :D Właśnie wróciłam do domu i co zastałam miałam "śnieg" w domu. Śnieg wyprodukowała Berta i siedziała na nim sobie ze zdziwioną minką :loveu: Bertka pozdrawia Egonka :razz: o śnieg ? a nie za wcześnie ? :evil_lol: :evil_lol: Egonka nie ma , bo pada deszcz , leje deszcz , pies myśliwski poszedł na łowy :roll: Quote
dzasta Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Vectra napisał(a):niech on te geny zostawi dla siebie :diabloti: o śnieg ? a nie za wcześnie ? :evil_lol: :evil_lol: Egonka nie ma , bo pada deszcz , leje deszcz , pies myśliwski poszedł na łowy :roll: Trochę za wcześnie ale co zrobić :0 Ale Berta też była na łowach rano o 4 i nawet potem dosłownie wy turlały jej się z brzuszka żołądź i pół żabki :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Vectra'] znaczy nie idę spać jeszcze , bo niby gdzie ? http://img2.vpx.pl/up/20091001/30092009011.jpg haha, rewelacja :evil_lol: to ja już się nie dziwię, że nie sypiasz nocami :evil_lol: [quote name='dbsst']Jak chcesz mam materacyk 140-70 do Stycznia nie używany mogę Ci pożyczyć :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja dorzucę kolderkę w Misia Puchatka :evil_lol: Quote
bonita Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Vectra'] znaczy nie idę spać jeszcze , bo niby gdzie ? Franio jako jedyny na Cię czeka:loveu::diabloti: Heloł:diabloti: Quote
dbsst Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Maga100'] a ja dorzucę kolderkę w Misia Puchatka :evil_lol: i tym sposobem umościmy ci gniazdko jak z bajki - tylko na jak długo :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A czemu Ty nie śpisz przed 5 nad ranem ? :) Quote
dbsst Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Rinuś napisał(a):A czemu Ty nie śpisz przed 5 nad ranem ? :) bo nie ma gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 dbsst napisał(a):bo nie ma gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahaha :D pokazałam to zdjęcie mojemu TZ-towi to powiedział "o k***a" ;P i wszystko jasne :D Quote
Vectra Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Rinuś napisał(a):A czemu Ty nie śpisz przed 5 nad ranem ? :) dlatemuż , ponieważ , temuż że - oglądałam 2 serie - gotowe na wszystko :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Vectra napisał(a):dlatemuż , ponieważ , temuż że - oglądałam 2 serie - gotowe na wszystko :diabloti: o matko :mdleje: :crazyeye: Quote
Vectra Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 malawaszka napisał(a):o matko :mdleje: :crazyeye: że co się nie podoba ? :diabloti: dr House , mam na bieżąco , brzydule odcinek do przodu , m jak miłość też .. 1 seria gotowych już obejrzana , 3 się nagrywa .. jestem w ponad połowie 2 serii :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Vectra napisał(a):że co się nie podoba ? :diabloti: dr House , mam na bieżąco , brzydule odcinek do przodu , m jak miłość też .. 1 seria gotowych już obejrzana , 3 się nagrywa .. jestem w ponad połowie 2 serii :evil_lol: o kutwa!!!!! :crazyeye: wariatka :mdleje: oczywiście to z zazdrości :loveu: Quote
Vectra Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 malawaszka napisał(a):o kutwa!!!!! :crazyeye: wariatka :mdleje: oczywiście to z zazdrości :loveu: a wiesz , że zazdrość to nieładne uczucie :razz: :diabloti: Quote
Maga100 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Vectra'] dr House , mam na bieżąco , brzydule odcinek do przodu , m jak miłość też .. 1 seria gotowych już obejrzana , 3 się nagrywa .. jestem w ponad połowie 2 serii :evil_lol: hahaha, prawdziwa gospodyni domowa :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Maga100']hahaha, prawdziwa gospodyni domowa :evil_lol: ej no obiad ugotowałam , zmywarkę spakowałam i nawet włączyłam - czuje się spełniona :loveu: Quote
Rinuś Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Vectra']dlatemuż , ponieważ , temuż że - oglądałam 2 serie - gotowe na wszystko :diabloti: maniaczka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [FONT=Arial]poprosze streszczenie Brzyduli :diabloti:[/FONT] Quote
Vectra Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Rinuś']maniaczka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: trzeba mieć uzależnienia :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]poprosze streszczenie Brzyduli :diabloti:[/FONT] śledzę tylko Violette - bo tak to tam tajwan straszny w tym serialu :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Vectra']trzeba mieć uzależnienia :diabloti: śledzę tylko Violette - bo tak to tam tajwan straszny w tym serialu :evil_lol: [FONT=Arial]no ale Violetta w Brzyduli :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Masz pozdrowienia od Ani Samograjowej ;)[/FONT] Quote
asher Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Vectra']znaczy nie idę spać jeszcze , bo niby gdzie ? http://img2.vpx.pl/up/20091001/30092009011.jpg O kurczę :crazyeye: :lol: [quote name='dbsst']takie momenty a dawca genów przygnieciony przez 4 bestie - nie wszystkie czarne ;) :evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: [quote name='Maga100']a ja dorzucę kolderkę w Misia Puchatka :evil_lol: Ja dołożę kilka jaśków :evil_lol: [quote name='Vectra']dr House , mam na bieżąco , brzydule odcinek do przodu , m jak miłość też .. 1 seria gotowych już obejrzana , 3 się nagrywa .. jestem w ponad połowie 2 serii :evil_lol: A masz fototapetę z Ryśkiem z Klanu? :loveu: Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no ale Violetta w Brzyduli :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Masz pozdrowienia od Ani Samograjowej ;)[/FONT] ale ja śledzę Violę , bo ula kocha tylko marka i jest nudna :shake: [quote name='asher'] A masz fototapetę z Ryśkiem z Klanu? :loveu: nie mam , ale podzielisz się z dogociółką ? :loveu: :loveu: Quote
Doginka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 A ja składam reklamację:mad: - NIEKTÓRE FOTY SIĘ NIE WYŚWIETLAJĄ:razz: WITAM SZATAŃSKICH :p Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 gdyż , ponieważ , dlatemuż - serwer na którym wstawiałam fotki , dziś zaniemógł .. a Marysia dzisiaj , miała wycieczkę , do moich rodziców :diabloti: i spotkała dwa miłe pieski - słodkie i urocze , bardzo towarzyskie .. znaczy jak są w parze to są chamy i chciały zjeść Marysie , ona nie była im dłużna ... ale z Tomaszem udało się Marysie zapoznać i obyło się bez rozlewu krwi .... Denis , jest wychowankiem Kano , w związku z tym ma zakodowane od dziecka , że naród psi należy utylizować :diabloti: tu przyjaźni nie było ... Nie ma zdjęć , bo ja nie wzięłam aparatu , a rodziców aparat zaniemógł z powodu wyczerpania akumulatorów ... Nawet sobie poganiały na osiedlu , ale oczywiście NAGLE z każdej strony , nadchodził słitaśny pieseczek , a Marysia i Tomasz w związku że zawiązali koalicję , okazały się nie towarzyskie ... no i spacer skończył się na smyczy ... Ale ja byłam grzeczna :diabloti: tylko jeden paniusi , zwróciłam grzecznie :evilbat: uwagę i wyraziłam moje zdanie , na temat jej kundla , mojej Marysi , smyczy , chamstwa , że mam twarde buty , a ona wielką żyć i będzie pięknie za chwile .. jak nie zabierze tego nooo pieska ... dodam , że Marysia dostanie na dniach cieczki , bo puchnie , a ten kundel miał już parcie na sex z nieletnią ... Jutro wystawa i usg :diabloti: Quote
Recommended Posts