Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żyjemy :diabloti: Jeszcze nie wylecieliśmy w kosmos :evilbat:
Nie martwcie się , złego diabli nie biorą ......

PS.O bullce nic nie wiem , znaczy , że pewnie zostaje w domu tymczasowym :)
W takim razie , poczekam jeszcze ten rok cały długi , aż odpowiednia panna zdobędzie odpowiednie uprawnienia i dojrzałość do rozrodu by spłodzić dla mienia rudo białego świniaka ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
Ludki - F. Ast zgłoszono do Krakvetu - gdyby ktoś chciał zagłosować to z góry dziękuję;)

zagłosowane na FUNDACJĘ AST :multi::multi::multi:

cze córcia ....białe niepraktyczne ....szybko sie brudzą :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
już nie planuje nic :evilbat:

o! to tak jak ja bo ile razy sobie czegokolwiek nie zaplanowałam i się na to cieszyłam to tyle razy sie zesrało :angryy::placz: właśnie wystawiłam na allegro bilety do Dublina - mieliśmy z J jechać 22-26 maj do mojej koleżanki i qrwa akurat teraz zmienił pracę i nie dostanie przecież urlopu w drugim tygodniu od zatrudnienia :placz::placz::placz: nie mogli zadzwonić za dwa tygodnie???? tak się cieszyłam na ten wyjazd i gówno :placz: jak nikt nie kupi biletów to polece sama, ale nie bardzo mi się to uśmiecha :placz:

Posted

Vectra - w hodowli buldożer będą rude staffiki

ja za 2 tygodnie jadę po swojego rudzielca do czech - już nie mogę się doczekać :)

kup rudą sukę - założymy pseudohodowlę :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::razz::razz::razz:

Posted

Lukann , będziesz miała rudzielca ????? aaaaaaa bosko :multi:

Ja mam powiedzmy czas , na zastanowienie się ;) czy staffik czy bull , na pewno coś dorzucę do stadka.A może się coś w potrzebie trafi ;) A jak nie to poczekam ten rok ... chyba , że nie wytrzymam.Tylko przeraża mnie trochę myśl o posiadaniu w domu 8 tygodniowego zaszczcańca .. przy moich debilach.I nie Lalka , nie Franio tylko wszystko kochająca i z wszystkim bawiąca się Klementynka :diabloti:jak ona zareaguje na szczeniaka .. będzie tester mało cacao ;) bo chyba się udało je zrobić.

Na razie .... mam inne wydatki i to same wydatki i wcale mi z tym nie do śmiechu.Zakup psa do jesienie muszę odłożyć :(

a teraz idę spać , bo nie spałam jakieś 30 godzin.Dziś będę mieć luz TZ sobie do jakieś Zielonej Góry jedzie :multi: do kochanki :evilbat: całe łóżko dla mnie ... no prawie dla mnie i nie będzie walki o pilota :diabloti:

Posted

bedzie bullszczenior? ze swej strony pollecam świnkoryja bullterriera chociaz do staffikow tez mam ogromna słabosc i sama chetnie sprawiłabym Bułkce staffikowego kompana gdyby nie to, ze chlop mi sie sprzeciwia bo nie zgadza sie na psa spiewajaco-chrumkajacego:lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
Cze dzisiaj mająca luz:loveu::loveu:

cze kochana zapracowana :loveu: :diabloti:

mia_mia napisał(a):
bedzie bullszczenior? ze swej strony pollecam świnkoryja bullterriera chociaz do staffikow tez mam ogromna słabosc i sama chetnie sprawiłabym Bułkce staffikowego kompana gdyby nie to, ze chlop mi sie sprzeciwia bo nie zgadza sie na psa spiewajaco-chrumkajacego:lol:

Twój TZ nie wie co traci :diabloti:
Będzie cuś ,na pewno , a kiedy i co to się zobaczy :cool3:

Gamba napisał(a):
Vectr,Vectra :no-no-no:
Kup se kotka,takiego puszka :loveu:Będziesz mieć dwa i na zmianę będziesz im się patrzec w oka :loveu::loveu:

Żadnych kotów !!!! Jeden robi za całą armie sierściuchów :evilbat:
Mój kot nienawidzi kotów :diabloti: i by go killim , tego drugiego

BeaC napisał(a):
..............cze

wpadłabym na kawe z rana ale ty śpisz

to spij

pogoda do de
:cool1:

Pogoda do de , nie śpię od 8 :eviltong: bo się pracuje
Wróciłam właśnie i się kawkuje :diabloti:

Izabela124. napisał(a):
Hej:multi::multi::multi::multi::multi:
Jak świnki się mają?:razz:

Hej

Świnki rozrabiają w domu , bo deszcz pada :mad:

Posted

Dzień bry. Vectra nie chcesz muminka z likwidowanej pseudohodowli? Bo facet ma bullki i chce się ich wyzbyć. 5 suczek - do wyboru do koloru. W weekend chyba się po nie przejadę do Poznania i mogę Ci przywieźć :evil_lol:

Posted

:razz::razz: towar Ci na blogasa przychodzi a ty jeszcze się zdecyd:razz:ować nie umiesz :evil_lol::evil_lol:

Ale tak serio ....to 2 bym chciała , bo jeszcze w wyrku by się zmieścił ...ale 4 nie :shake::evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Dzień bry. Vectra nie chcesz muminka z likwidowanej pseudohodowli? Bo facet ma bullki i chce się ich wyzbyć. 5 suczek - do wyboru do koloru. W weekend chyba się po nie przejadę do Poznania i mogę Ci przywieźć :evil_lol:

:mdleje:
Dobra ,ale jeden warunek :diabloti: biore wszystkie 5 (wybuduje chlewik :evilbat:)
nie sterylizuje i pobawię sie w hodowlę :cool3: :cool3::diabloti:
Wiem , że sie zgodzisz :loveu: :evil_lol:

anetta napisał(a):
:o :lol: Vectra hahahaha, i co Ty na to?

jestem cała szczęśliwa :loveu:

Alicja napisał(a):
:razz: towar Ci na blogasa przychodzi a ty jeszcze się zdecyd:razz:ować nie umiesz :evil_lol:

Ale tak serio ....to 2 bym chciała , bo jeszcze w wyrku by się zmieścił ...ale 4 nie :shake::evil_lol:

mamuśka , 3 czy 4 , to już nie ma różnicy ... luźno jest jak nie ma psa, jeden pies to ścisk , dwa tłok , trzy ścisk i tłok .... jeden w tą jeden w tamtą :shake: piaskownica piachu , pół przedpokoju karm , szuflada piłek , dwie szuflady akcesoriów , duża zniżka u weta :multi:

Dziś to nienawidzę świń :angryy: od rana pada , co za tym idzie , obie czarne damy odmawiały spaceru :mad: ale energie miały i to co zwykle robiły na podwórku , dziś przeniosły do domu - czyli nawalanka i pościgi , zamiatanie podłogi sobą na wzajem ... Poszłam do kibla , wracam - szarpią się moją kołdrą - dostały ścierą po łbach :diabloti: ale jak wyszłam na 15 minut z domu , to po powrocie oczywiście nie szarpały się kołderką :loveu: bo zabroniłam , ale o poduszce nie wspominałam nie ? No i nie mam dwóch poszewek :angryy: znaczy mam takie nowoczesne , z wywietrznikami.

Oddam je do schroniska , przygarnę sobie basseta :loveu: :loveu:
Lalkę na bank oddam , bo to nie jest Lalka , tylko stary dewot debil , który myśli , że jest szczeniakiem.:mad: 30 kilo głupoty , a te gówniarze jej wtórują , a ona ich podjudza.
No dostała dziś kapciem w dupe :diabloti: i w ramach przeprosin , czołgając sie po podłodze .... przylazła się łasić i przepraszam ... jak powiedziałam "wybaczam ci ten błąd" to debil złapał mojego kapcia w ramach wielkiej radości ... te dwa tłumoki spały , spały , bo też dostały pare klikeRRRów i znaków rękami .... no i jak Lalka z tym kapciem w mordzie , wywijała ogonem , tańcząc i warcząc przy tym ... to co zrobiła reszta ? ano się przyłączyła ... i po kapciuszku zostało trrrachhhhh :placz: nawet nie zdążyłam klikieRRRnąć , za późno mój głos wydobył się z ust :shake:

ale jutro jak będzie padać , to już mają obiecane .... wezmę kolczatki , taczkę , zawlekę na podwórko , zapakuję na taczkę i wywioze na koniec pola . ze 3 km .... i przypalikuje , zostawię , nawet po kapciu dam.

Posted

Dobra ,ale jeden warunek biore wszystkie 5 (wybuduje chlewik )
nie sterylizuje i pobawię sie w hodowlę
Wiem , że sie zgodzisz

W jakim kolorze przywiązać kokardki na prezenty?