Z_czech Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Mam dwa psy w domu. Jeden starszy, poczciwy bokser, drugi młody, "niewyżyty" i wiecznie zaczepny amstaff. Młody zaczepiając starszego (robi to nagminnie) zewał i pogryzł mu obrożę przeciwkleszczową. Czy coś mu grozi? Posiadamy Foresto dla dużych psów. Quote
Sowa Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Natychmiast do weterynarza - znajomy mi pies bardzo ciężko odchorował pogryzienie obroży przeciwkleszczowej. Quote
gryf80 Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 obserwuj psa-jesli pies w ciagu 2-3 dni bedzie osowiały pojawią sie wymioty czy biegunka =wizyta u weta.u mnie była podobna sytuacja -skutkiem czego obroże zamieniłam na krople Quote
owczarek.niemiecki Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Podobnie to wyglądało u mnie , pies trochę wymiotował ale szczęśliwie przeszło. OD tamtej pory obrożę zamieniłem na Practica-krople. Quote
Recommended Posts