Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pojawił się problem: zgodnie z regulaminem allegro nie mogę wystawić aukcji charytatywnej. :/ Czy jest na tym forum ktoś, kto może i podjąłby się tego? Z chęcia przekażę "fanta". Jeśli nie to pytanie co dalej. Rzecz jest i czeka, żeby być spieniężona w dobrej sprawie. ;) W ostateczności zostaje bazarek, tu na dogomanii, ale w ten sposób pewnie mniej funduszy się zbierze. Ktoś ma jakieś pomysły, czy jednak bazarek?

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludzie robia tak, sprzedaja cos na allegro, podaja swoj nr konta i swoje dane a potem kase przekazuja na wybranego psa. na allegro nie zrobisz aukcji charytatywnej, musisz podac nr konta swoj, tozu albo kogos kto ma stycznosc z barym.

Posted

Słuchajcie, TOZ ma swoje konto. Jest to tak poukłądane, ze nic nie płacimy- czyli charytatyzne aukcje. Mogę go wystawić, ale potrzebuje opis, który moge odrazu wrzucić.
JEstem zaganiana jak cholera, nawet zaraz na interwencje jade...:angryy:

Posted

racja, sliczny, na dogo jest pare dziewczyn ktore zbieraja aniolki...
nie wiem tylko czy wyladuje on na dogo czy na allegro w koncu bo sie juz pogubilam :)

Posted

Irysek, dzięki. Wysłałam na razie wiadomość do Demi. Fajnie by było gdyby mogła wystawić aukcję z konta TOZu. Na allegro to zawsze większa ilość potencjalnych nabywców. Jeśli nic z tego nie wyjdzie, to wtedy wystawimy bazarek na dogo.

Posted

ok, wystawie na allegro, z konta tozowego-bez prowizji.
Musze tylko dostać od nich info że w tym miechu też wystawiamy charytatywnie- co miesiac musze im malem pismo z prośbą wysyłać, oni odpowiadają, ze luz i leci:cool3: taki to chory system z tymi papierzyskami okropnymi:lol:

Posted

ej ludziska, a w jaki dział ja mam wrzucić tego aniołka??? he??
i jakie ceny mam podać?
tzn za jaką minimalną?
od jakiej kwoty zacząć?
ile kosztuje przesyłak?
he?:razz:

Posted

przesylak wyniesie mniej, bo mozna go zapakowac w koperte babelkowa, i wtedy bedzie poleconym listem ok 4zl. na dogo przynajmniej tak zawsze wysylamy bazarkowe zakupy :) mamy gwarancje ze dotrze. a cena? ja nie wiem jak dziala allegro, pytacie o cene kup teraz, czy taka startowa?

Posted

kurza melodia, totalna lipa. właśnie chciałam wystawić przedmioty- a tu dziady z allegro nam napisały że mamy 17 zł do uregulowania. Co jest nieprawdą, a raczej pomyłką, bo my nie tygo nie płacimy. Póki co zablokowali mi mozliość wystawienia czegokolwiek.... napisałam do nich maila, zobaczymy co da sie z tym zrobić.

A może póki co, ktoś z was wystawi na allegro przedmioty, he? czy poczekamy pare dni?

Posted

Irysek, nie zrozumiałyśmy się. :( Aniołek nie jest na razie nigdzie wystawiony. Allegro miała się zająć Demi, ale okazało się, że ma jakieś problemy :( Ja po prostu głośno myślałam, zastanawiałam się czy większe zainteresowanie będzie na Dogo czy na Alegro. Jak myślicie: czekamy na Demi i wystawiamy na Allegro czy wystawiamy na Dogo?

Posted

Dziewczuszki, ja nie wiem coś mi się tu nie kleji. Niedługo załoze nowy wątek z kolejną masakrą ok 30 psów:placz:
Co do allegro okazało się bardziej skomplikowane... albo czekamy, albo ktoś wystawi inny nie toz... eh, jakiś pech mnie prześladuje:-(