malawaszka Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 hahaa fajnie mieć taką małą rozrabiarę w domu :angel:
Ka-Vanga Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 To moja tak skacze po Nafce, a Nafce sie to podoba i sie roklada na plece i sie bawi z mala (na szczescie nie nadwyreza kregoslupa jak sie z nia tak bawi), a Lo juz ma w koncu 6,5 roku wiec takimi malolatami sie nie interesuje za bardzo :wink: 8) .
orsini Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Jostra ja bym sie chyba ze strachu to zes****:))))tak samemu w domu....posrodku niczego!!!!a jak juz psy zaczna szczekac.....makabra:))jak w dobrym horrorze:)))))
jostra Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 hahaa fajnie mieć taką małą rozrabiarę w domu :angel: Pewnie, że tak :diabloti:
malawaszka Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Jostra ja bym sie chyba ze strachu to zes****:))))tak samemu w domu....posrodku niczego!!!!a jak juz psy zaczna szczekac.....makabra:))jak w dobrym horrorze:))))) hahah no dokładnie - ja też; jako wychowana w mieście (nie liczę tu liiicznych wyjazdów na wieś :wink: ) w bloku, to teraz jak nocuję u TZ w domu (prawie w centrum miesta) boję się jak nie wiem i w nocy mam jakieś zwidy i przesłyszenia :oops: co chwilę się zrywam i go budzę :lol: że ktoś tam łazi :lol: no i mi powiedział po ostatnim razie, że już nie będę u niego spała :lol: :lol: :lol:
jostra Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Jostra ja bym sie chyba ze strachu to zes****:))))tak samemu w domu....posrodku niczego!!!!a jak juz psy zaczna szczekac.....makabra:))jak w dobrym horrorze:))))) Niooo :ghost_2: A czasami walą nawet ogonem w drzwi prowadzące na zewnątrz, a drzwi są metalowe, rewelacja! Kiedyś w nocy myśleliśmy, że ktoś się dobija :smhair2:
malawaszka Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 brrr aż mnie ciary przeszły :roll: to może po to było cięcie ogonów :lol:
sh_maniak Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 a jeszcze wracajac do pracy to ja bym nic nie miala przeciwko posiadaniu losia:)))ktory by mnie utrzymywal:)))))a najlepiej jeszcze zeby gdzies daleko pracowal i wpadal tylko na weekendy,albo i zadziej:)))natomiast kase zostawial mi na koncie regularnie:))))))))ja bym sie serio nie nudzila;))))) Jak znajdziesz takiego, pamiętaj aby jego brata do mnie podesłać :D 8)
orsini Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 uuuuu..ale jak bylas z mezem to ok,ale co jak bedziesz SAMA uuuuuu uuuu uuuuuuu :evilbat: :robot: :chainsaw: :diabloti: :ghost_2: :pissed: :saeek: :peace: :chainsaw: :robot:
orsini Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 SH_maniak fak ju:)))Ty juz masz jednego tak?:))))))))))))))))))))))))))))
jostra Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 uuuuu..ale jak bylas z mezem to ok,ale co jak bedziesz SAMA uuuuuu uuuu uuuuuuu :evilbat: :robot: :chainsaw: :diabloti: :ghost_2: :pissed: :saeek: :peace: :chainsaw: :robot: Dzieki orsini Na Ciebie zawsze można liczyć :evil_lol: :chainsaw:
orsini Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 zawsze do uslug:))) tak jak pare kartek wczesniej: 50 euro :))))oplaty
sh_maniak Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 SH_maniak fak ju:)))Ty juz masz jednego tak?:)))))))))))))))))))))))))))) Ja mam sknerę :-?
orsini Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 aaaa to jak sknera to koniecznie do wymiany:))))))))
jostra Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 zawsze do uslug:)))tak jak pare kartek wczesniej: 50 euro :))))oplaty Tanio się nie sprzedajesz :P
sh_maniak Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 ba 8) ale mi się szukac niechce, poczekam aż mi podeślesz :lol:
sh_maniak Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 no chyba nie ja :lol: 8) a zresztą ja już dawno zapomniałam co to randki i bym jeszcze głópstw narobiła :wink:
orsini Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 :))))))))))) a Jostra co to jest 50euro w dzisiejszych czasach:))nawet na wystawke czasem nie starczy:)))
malawaszka Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 no chyba nie ja :lol: 8) a zresztą ja już dawno zapomniałam co to randki i bym jeszcze głópstw narobiła :wink: hahah sh to widzę że jesteśmy w takiej samej sytuacji z tym sknerą i z zapomnieniem co to randki :lol: :-?
orsini Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Waszka masz meza????????????????????????????????????
sh_maniak Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 A kto tu o mężach gada 8) Orsini szukaj łosia z dwoma bracmi :wink:
orsini Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Ok czas sie do domku zbierac...caly dzionek dzis pracowalam w agencji:))))) i juz mam dosc, z mozgu, a raczej resztek szarych komorek ktore ni eulegly tluszczowemu zanikowi mam jedna wielka pulpe!leb mnie boli i w ogoole, wiec papa
orsini Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 no tego to nigdy nie znajde nie dosc ze los to jeszcze z 2 bracmi???
Recommended Posts