Ka-Vanga Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Proste, ze u nas tez strach, nawet do zwyklego lekarza (od ludzi :wink: ) tez jest strach (sama zreszta na wlasnej skorze doswiadczylam takich konowalow). Juz sie od znajomych nasluchalam co weci potrafia ciekawego wymyslic. Eeeeeee to ja chyba nie z tej epoki, bo ja to czesto za dobre slowo ludziom pomagam :P :D .
jostra Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 A ja za ostatnią kasę kupiłam kosmetyki dla psów i 2 złote rybki i też już na prezenty nie mam :( A za nic też można dostać, ostatnio u nas jakiś czubek poderżnął gardło młodej dziewczynie w centrum miasta o 15tej :( :eek2: :shake:
Ka-Vanga Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 A za nic też można dostać, ostatnio u nas jakiś czubek poderżnął gardło młodej dziewczynie w centrum miasta o 15tej :( :eek2: :shake: o rany jaki oszolom, az strach gdzies wyjsc :eek3: :eek2:
julcia_so Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Co sie teraz dzieje na świcie....:( Jeszcze widno, a tu takie rzeczy...:( My też uważamy, że lepiej iść do paru lekarzy, jak Denisek miał te chora oczka (opuchnięte i czerwone) to najpierw pojechalismy do lecznicy, ale tam nic nie pomogło, a oni jakies diagnozy nie z tego świata wymyslali...., dopiero jak pojechalismy do innego lekarza weta (obecnie do niego chodzimy) to on nam dopiero pomógł i wogóle ma podejście do piesków (leczy wszytkie pieski z moje rodziny)!! :D
orsini Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 no to pogadaj ze zlotymi rybkami:))a jak nie beda sluchac to USMAZYC je!!!!:))) aaaa o ludzkich lekarzach to mozna ksiazki pisac:)))pracowalam kilka miesiecy w firmie medycznej i co moge stwierdzic: 90% bierze w lape za pisanie lekow:)))a wiec nie dostaniesz tego co najtansze, albo tego co w danej chwili najlepsze na rynku, a dostaniesz to na co sie doktor umowil z firma, ze pisac bedzie!
jostra Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 no to pogadaj ze zlotymi rybkami:))a jak nie beda sluchac to USMAZYC je!!!!:))) Miały być na Święta, ale chyba nie na te, bo jeszcze za małe :bigcool:
Ka-Vanga Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Jak to mowia: pieniadz rzadzi swiatem :-? .
orsini Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 co za male, co za male???ale 2!!!to niech sie biora do roboty jak zlote:))))
Ka-Vanga Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Jostra, a moze to sa takie zlote ZLOTE, tzn musisz zlowic i wtedy spelnia Twoje trzy zyczenia :wink: :evil_lol: :evilbat: . A jakby co, to ja zamawiam jedno zyczenie :wink: .
orsini Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Ka Vanga:))ale jestes dzis bystra:))))))))))))))))))toc o tym ciagle pisze, ze jak sie nie sprawdza to na patelnie:))))
jostra Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Jak są 2 to życzeń będzie 6 - mogę się podzielić :D
orsini Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 to moze od razu napisze i reszte imion:)))jakie mam: WILD ROMANCE-ten juz dzis idzie do nowego domku:(((za krycie,a jest moim ulubiencem,ale poniewaz to pieprzak to ja go nie chce:((((a szkoda,bo najfajniejszy WORLD IS YOURS- suka WINGED LOVE-pies,ktory ma zostac jeszcze nie wybrany na 100% WALT DISNEY-drugi pies, z tych 2 co z nich wybiore WHO KNOWS-pies pieprzasty no i ten co w galerii:)))WALK ON TOP wszystkie imiona poza suka, to slynne konie, bo ja jestem stara koniara i dlatego takze ja zaczelam od literki W:))))od konca prawie:)))
Ka-Vanga Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Ka Vanga:))ale jestes dzis bystra:))))))))))))))))))toc o tym ciagle pisze, ze jak sie nie sprawdza to na patelnie:)))) wiem, ze o to Ci chodzilo, ale nie napisalas tego doslownie, wiec jak sie Jostrze uda je zmusisc, to zyczenia sa moje :wink: :evilbat: .
orsini Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 ja tam chyba sie bede szykowac na smazona rybke:))albo rybe po grecku:)))))))))a nie na zyczenia:))))))))))
Ka-Vanga Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Jakie fajne imionka :D , hehe no i ten WALT DISNEY - bomba :D .
Ka-Vanga Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 ja tam chyba sie bede szykowac na smazona rybke:))albo rybe po grecku:)))))))))a nie na zyczenia:)))))))))) No teraz to zes mi smaku narobila, mhmmmmmm rybka po grecku - mniam!!!!!!!!
orsini Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 mi ten Wild Romance bardziej jakos lezy:)))))))))))))))) a walt disney to jest taki przecuuudny ogier ujezdzeniowy...ehhh rozmazylam sie za dawnymi czasami kiedy to sie wsrod tych szkap czlowiek obracal:(((ale jak to mowia wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, bo jak tam bylam to nie bylo tak rozowo jak mi sie teraz wydaje:(((
orsini Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 mi sie tez chce jest:((a dopiero po 16 cos wciagne:((((((buuuuu:((((
Ka-Vanga Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Orsini, hehe ale bedziesz miala teraz wesola gromadke w domu, szczegolnie, ze wiekszsosc to maluchy :D . Ale wcale sie nie dziwie, ze chcesz zostawic, bo to najwieksza przyjemnosc wlasne dzieci pokazywac :D .
orsini Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 no:)))mial zosatc chlopak, bo to nowa krew w cz-sr ten Picture This,ale suka jakos ostatnio mi sie spodobala i tyz zostanie chyba...no zobaczymy jeszcze:)))jakbym wiedziala,ze beda pokazywane to ja nie musze zostawiac sobie,ale poniewaz trafilyby na kanapy to szkoda mi ich. Najwyzej potem bede miala problemy z kolejnymi miotami:)))to bede rozdawac na lewo i prawo na waruynki:))ale to przyszlosc dopiero,wiec nie ma co sie martwic na zas:))))
orsini Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 tylko szelke musze wyexpediowac z domku jeszcze...kolezanka ja wezmie na wyklad jak ja zobacza to od razu sie chetny znajdzie zwlaszcza ze jest do oddania za friko:)))bo wole , zeby miala dobry dom i zeby sie nia ktos umiejetnie zajal np. teraz dokarmiamy ja ze strzykawki papkami nie kazdy bedzie to potrafil, ale studenci wety to chyba tak:))ale wydaje mi sie , ze jak bedzie sama to zacznie normalnie jesc, bo wczoraj to nawet suche zjadla jak sie zapomniala i zagalopowala w jedzeniu:)))
malawaszka Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Ka-Vanga - trzymam :kciuki: za Nafcię i muszę powiedziać, że mi ulżyło troszkę, bo jak pisałaś wczoraj o problemach to pomyślałam, że też ma jakieś guzy tak jak Tara :( Agatko - gratuluję Słonika Towarzyszącego :drinking: :drinking: :drinking: Orsini - bardzo fajne imionka dla psiaków :) a jak kiedyś będziesz już rozdawać na lewo i prawo małe sznaucie to pamiętaj o mnie :evilbat: :lol:
orsini Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 waszka OK:))))nie ma sprawy bede pamietac:)))
Ka-Vanga Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Malawaszko, dzieki za kciuki i wypluj te slowa, ona nie ma zadnych guzkow i nie bedzie miala :P . Orsini, to super, ze maluch potrafi wszamac, a na pewno znajdzie sie dla niej super dom, zreszta kto by sie nie skusil na taka sliczna kuleczke :wink: . Bangi ma taka kolezanke do zabaw na treningach agility, wlasnie szelke i ta suczka jest super, teraz ma ok 8 czy 9 miechow. Tyle, ze ona rozladowywuje swoja energie biegajac na agility. Musze przyznac, ze jest swietna, zwinna, szybka i ma super kontakt przy bieganiu z wlascicelka 8) . Eh, Orsini musze przyznac, ze Ci zazdroszcze, tyle Twoich dzieciaczkow zostanie u Ciebie, ale bedziesz miala fajnie :D . Ale np. przy olbrzymach nie wyobrazam sobie tego, ale przy maluchach to czemu nie :D .
orsini Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 nie dlugo tyle zostanie:)))az sie zdecyduje:))) a szelki pod wzgledem charakteru to sa wlasnie takie aczkolwiek mnie to wqrza-one swiata poza swoim panem nie widza!wole sznaucera, ktory kocha pancie,ale nie az do tzw. bolu:))))szelki fajne sa tylko linieja...i to jest chyba najwiekszy minus, bo sznaucie nie:))))) tez chodzilam na jesieni na agility:)))ale z mloda sznaucerka i jej sie bardzo podobalo, mi tez ale teraz pogoda mi sie nie podoba,wiec zaczniemy od wiosenki znowu:))))
Recommended Posts