Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dokładnie Elitesse - bez www ani rusz teraz - przed każdym zakupem czegokolwiek najpierw szukam w necie :lol:

Szorka strasznie podoba mi się kilka fotek z galerii :loveu: piękne są i fajnie te grzywki mają poobcinane :cool3:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Szorka no wiem wiem!!!ale oby tak dalej sie rozwijala!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULUJE jeszcze raz!!!!aaaa z Azerbejdżanem to juz w ogole super!!!no no!!zazdroszcze!!!!!tylko....jak oni to dż tam beda pisac?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Haha, nasz WSPANIALY oddzial warszawski wpadl na SUPER pomysl, a mianowicie na wystawie miedzynarodowej w Wawie kazdy kolor mini bedzie sedziowany przez innego sedziego :lol: :lol: :lol: :lol: i tak:

cz-s - Hiszpan -> Polo
p/s - A. Kazimierski
czarne - W. Myszkowski
biale - Mania

wybaczcie ale przezs to wszystko zapomnialam sprawdzic olbrzymow i sredniakow.
Co prawda na razie jest to dopiero planowana obsada, ale juz raczej jej nie zmienia :angryy: .

Posted

Biale Mania???buuuu niechaj zamienia z cz-sr!!!!albo Kazimierski niechaj ma cz-sr!!!!a nie jakis Hiszpan!!!!a co to za wynalazek??????????????

Posted

Haha jak o tym bieganiu napisalas to mi sie przypomnialao, ze giganty ma Sliwka.
Orsini ja bym wolala Hiszana od Myszkowskiego!!!!!!!!!!!! Zwariowali juz w tym roku w Lesznie on, w Lodzi, teraz w Wawie, no ile mozna :shake: .

Posted

[quote name='orsini']zjadlo mi to co napisalam:(((oglaszam rok 2006 rokiem pana Myszkowskiego!sedziuje juz wszedzie prawie:)))[/quote]
Hahaha no :mad: .

Posted

Typowa obsada z klucza partyjnego.Posędziować można internetowo.
Myszkowski- Zw. wystawy suka z chempionów iZw. wystawy pies z chempionów(bo tak bezpieczniej)Rasa napewno będzie ,,słuszna,,!!!!!!.
Hiszpan -Zw. rasy pies P.K. bo to z jego hodowli.P/Sto się zobaczy ,ale rasa to wiadomo!!!!!!!!!!.Białe -loteria. Zyczę dużo zgłoszń. Niezapomnianych wrażeń - górą cacuszka!!!!!!!!.Buziaki.

Posted

[quote name='szorka']Typowa obsada z klucza partyjnego.Posędziować można internetowo.
Myszkowski- Zw. wystawy suka z chempionów iZw. wystawy pies z chempionów(bo tak bezpieczniej)Rasa napewno będzie ,,słuszna,,!!!!!!.
Hiszpan -Zw. rasy pies P.K. bo to z jego hodowli.P/Sto się zobaczy ,ale rasa to wiadomo!!!!!!!!!!.Białe -loteria. Zyczę dużo zgłoszń. Niezapomnianych wrażeń - górą cacuszka!!!!!!!!.Buziaki.[/quote]
hahahahahahahhahahaczekaj to ten Hiszpan ma TE hodowle tak?????uuuu no to trzeba sobie odpuscic Wawke:)))))))))hahahahah

Posted

[quote name='orsini']zjadlo mi to co napisalam:(((oglaszam rok 2006 rokiem pana Myszkowskiego!sedziuje juz wszedzie prawie:)))[/quote]

oj tak :( dobrze ze ja tym roku glownie za granice jezdze :) ale bym sie usmiala gdybym gdzies na tego pana trafila hihihi

Posted

Witam :)
Wlasnie siedze w mojej ookropnej szkole:/ i umieram.......... mam godzine wolna i nudze sie w bibliotece:placz:

Mi tam sie sedzia na p/s nawet podoba;) :evil_lol:

ale kurcze wszedzie Ci sami sedziowie.... dobrze ze ja juz Ml.Ch.Pl i Ch.Pl mam za soba...

Posted

ja nie marudze... tylko mysle sobie ze jak ktos ma jakis championat do zrobienia to mu wspolczuje... bo kazmierski sedziuje tez w szczecinie czyli dwie miedzynarodowki.... :/ i tak generalnie moze miec problem.... bo sedziowie sie w tym roku wyjatkowo czesto powtarzaja...

Posted

[quote name='Natalia_W']ja nie marudze... tylko mysle sobie ze jak ktos ma jakis championat do zrobienia to mu wspolczuje... bo kazmierski sedziuje tez w szczecinie czyli dwie miedzynarodowki.... :/ i tak generalnie moze miec problem.... bo sedziowie sie w tym roku wyjatkowo czesto powtarzaja...[/quote]
ale do championatu jest potrzebna 1 duza wystawka nie?:))))wiec inne cwc moze miec z pipidowek:))))

Posted

moze ktoras jest chetna ?

[B]120-letni Jordańczyk Abu Muhammad zamierza się po raz trzeci ożenić. Abu stawia swej przyszłej wybrance wysokie wymagania: ma mieć jasne włosy, nie więcej niż 40 lat i być sympatyczną domatorką. - Ważne, by w jej oczach płonęła miłość - mówi.[/B]

Abu Muhammad ma z poprzednich związków 14 dzieci i ponad 100 wnuków i prawnuków. Wygląda na 60 lat, nie ma siwych włosów i prawie żadnych zmarszczek na twarzy, a jego zielone oczy błyszczą zdrowiem i energią.

Jego recepta na długowieczność jest prosta. - Codziennie piję oliwę z oliwek i jem ryby - mówi Abu. Nigdy nie był u lekarza. Zawsze ma co robić. Pracuje w ogrodzie i każdego dnia przemierza pieszo około pięciu kilometrów. Nigdy nie palił ani nie

:loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...