bumerang Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Zwracam się z prośba o wsparcie dogomaniakow na transport Warszawa - Poznań. sprawa dot. watku; http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76428 Chcieliśmy go z W-wy przewież pociągiem ale boimy sie o jego stan psychiczny! piesek ma być już w niedziele w W-wie, we wtorek miałby być odbior i transport do Poznania na domek Tymczasowy do czasu znalezienia prawdziwego domku! Proszę pomożcie !!!! każdemy zainteresowanemu pomocą prześlemy nr.konta na prv. Quote
agusiazet Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Ja poproszę o numer konta, choć z góry przepraszam za symboliczną wielkość sumy:) Quote
ewatr Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 oto nasz potrzebujacy wsparcia Seterek : a tu jego allegro : http://www.allegro.pl/item220680200_przerazony_pies_prawie_seter_w_schronisku_.html Quote
bumerang Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Pilne!!!!! potrzebujemy wsparcia - proszę pomożcie!!!! Quote
pixie Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Przydadza sie konkrety ile trzeba uzbierac? i do kiedy?. Quote
bumerang Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Chciałam podziękować za odzew dziewczynom z Flaciego - forum! P. Ewie,Monice, Madzi! Quote
pixie Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 bumerang nadal nie wiemy ile pieniedzy trzeba UZBIERAC by TA BIEDNA WYSTRASZONA SMIERTELNIE psina skrzywdzona przez los, trafila do POZNANIA az Z MIELCA Quote
bumerang Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 W tej chwili ok. 170 zł w poniedziałek wypiszemy kwoty i osoby ktore wpłaciły pieniążki!!!! wszystkim tym dzięki za odzew i wielkie serce! Quote
Lucyna W Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Witam podaj numer konta na ktore trzeba wplacac pieniadze Pozdrawiam Lucyna w Quote
bumerang Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Lucynko!!! dzięki tobie brakuje nam tylko do paliwa 70 zł Ogromne dzięki!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pixie Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 a moze napisac w tytule brak tylko 70 zlotych, moze to poruszy portmonetki ? to juz nieduza kwota Quote
bumerang Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Pixie - dzięki za pilotaż wątku! jesteś nieoceniona i bardzo pomocna! Proszę jeszcze o pomoc - dziewczyny pomożcie - już jesteśmy tak blisko!! Proszę!!!! Quote
pixie Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 bumerang napisał(a):Pixie - dzięki za pilotaż wątku! jesteś nieoceniona i bardzo pomocna! Proszę jeszcze o pomoc - dziewczyny pomożcie - już jesteśmy tak blisko!! Proszę!!!! TYLKO 70 ZLOTYCH............to juz naprawde nieduzo, moze linki, ktore rozesle przyniosa pare zlotych:) Quote
ewatr Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 prosze o numer konta wpłace 30 zł / a 20 wpłace bezposrednio do schroniska za wybranie psa / musi sie udać :thumbs: Quote
pixie Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 ewatr napisał(a):prosze o numer konta wpłace 30 zł / a 20 wpłace bezposrednio do schroniska za wybranie psa / musi sie udać :thumbs: juz wyslalam kilka pw. ewuniu jestes wspanialomyslna nie moge poklonow bic emotikonkiem, bo nie dzialaja u mnie normalnie, wiec tylko slownie dziekuje! bumerang - ilez to teraz brakuje??? hmmmm moze by zmienic kwote w tytule? Quote
bumerang Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Jeżeli Ewatr - wpłaci 30 - to tylko brakuje nam 40 zł:multi: :multi: czy Ewatr - mam wysłać nr. konta??? bo nie wiem gdzie wysłać?? Quote
ewatr Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 bumerang napisał(a):Jeżeli Ewatr - wpłaci 30 - to tylko brakuje nam 40 zł:multi: :multi: czy Ewatr - mam wysłać nr. konta??? bo nie wiem gdzie wysłać?? wyslij proszę na PW jestem na razie na kompie ;) Quote
Ulka18 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Cholera, ze tez ja nie trafilam wczesniej na ten watek :mad: Ewatr, zabije Cie normalnie jak przyjade w tym tygodniu do Rzeszowa :eviltong: Caly czas prowadze korespondencje z panem Boguslawem nt. tego seterko-flata, ale nie wiedzialam, ze brakuje kaski na transport. Przeleje dzisiaj-jutro z konta, ale realnie przelew pojdzie dopiero w poniedzialek rano jak sie bank otworzy. Poprosze zatem o nr konta i dane niezbedne do przelewu. Mam nadzieje, ze pies szybko wyjdzie na prosta w DT. Quote
bumerang Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Zawiadamiam! dzięki ofiarności paru dogomaniaczek i trzem osobom z flaciego forum mamy całą sumę na paliwo by przewież pieska z W-wy do Poznania na DT. Szczegolne podziękowania Graży:loveu: zapłaciła za transport pieska Mielec - W-wa ! dołożyła brakującą kwotę do transportu W-wa -P-ń We wtorek jak sprawdzę konto wypiszę szczegołowo kto i ile wpłacił! Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu pieska ktoremu wracacie wiarę w lepsze szczęśliwsze życie! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts