Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś z was karmił nią swoje psy? Jakie są wasze opinie na jej temat?
Wczoraj dostałam próbki tej karmy, psy oszalały na jej punkcie ;)
Narazie nie dostanie się jej w sklepach, można tylko kupić na stronie tej firmy.
[URL="http://www.fish4dogs.pl/"]Tutaj jest jej skład[/URL]

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje psy zachwyzone...ale bardziej przetowarmi z ryb niz tymi 100%...wrecz moja suka po tych smakach 100% rybich miala problemy z zoladkiem:roll:
Ale tak to super!!

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Właśnie trafiłam na stronę tej firmy i się zastanawiam czy kupić. Karmił ktoś tą karmą (łosoś mnie głównie interesuje) przez dłuższy czas? Jak wrażenia?

Droga strasznie :roll:

Posted

Cenowo wychodzi na to samo co Eukanuba Dermatosis. Chyba się skuszę raz na tę karmę, tylko przedyskutuję skład jeszcze raz z wetem. Bo już mi żal psicy jak płacze nad miską "tego samego".

Posted

Napisałam maila o próbki dla mojej alergiczki, dostaliśmy w ciągu kilku dni. Teraz do weta przeanalizować i zobaczymy jak ze skórą będzie :p

A psica już piszczy żeby jej dać, takie aromaty rybkowo smrodkowe :D

Posted

No Klarka już dostała kiedyś na próbę te smakołyki ze skóry ryb. Chyba na wystawie Sopockiej. Teraz teraz dostałyśmy pocztą 3 różne karmy i dwa rodzaje smakołyków. Elegancko :loveu::loveu::loveu:

Posted

Jednak u nas to nie wystarczy, muszę poobserwować jak Klara toleruje tę karmę. Czy nie drapie sobie paszek i jak z sierścią będzie. Ale je chętnie, więc chyba zakupimy.