Koma Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Czy ktoś z was karmił nią swoje psy? Jakie są wasze opinie na jej temat? Wczoraj dostałam próbki tej karmy, psy oszalały na jej punkcie ;) Narazie nie dostanie się jej w sklepach, można tylko kupić na stronie tej firmy. [URL="http://www.fish4dogs.pl/"]Tutaj jest jej skład[/URL] Quote
Tilia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 o, a skąd masz próbki? Ja zamierzam kupić smakołyki i trochę karmy na próbę w Sopocie na wystawie, podobno nieźle rybką hmm pachnie? ;) Quote
Koma Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Na tej stronie jest adres e-mail- [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] ;) Oprócz próbek karmy dostałam też próbki smakołyków. Rybi zapaszek jest bardzo intensywny, nawet przez paczkę było go czuć :lol: Quote
Asti Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Ciekawe :) Ale, jak dla mnie, trochę drogo. Myślę, że to dobra karma, ma fajny skład :) Quote
Nitencja Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 pieknie smierdzi :) no i psiskom moim smakuje. Pewnie od czasu do czasu bede im kupowac . Smakolyki rybne tez sa b.smaczne :) generalnie wrazenia "in plus" Quote
blaira Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Po powrocie z urlopu, też sie dowiem co moje psy na to. Wiem, że paczuszka z próbkami doszła i czeka już na degustacje:lol: pozdr. Quote
blaira Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Moje psy zachwyzone...ale bardziej przetowarmi z ryb niz tymi 100%...wrecz moja suka po tych smakach 100% rybich miala problemy z zoladkiem:roll: Ale tak to super!! Quote
Polna Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Dostałam próbki na wystawie, Franka zachwycona... tylko czy warte swojej ceny ? Quote
jefta Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Właśnie trafiłam na stronę tej firmy i się zastanawiam czy kupić. Karmił ktoś tą karmą (łosoś mnie głównie interesuje) przez dłuższy czas? Jak wrażenia? Droga strasznie :roll: Quote
Viris Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Cenowo wychodzi na to samo co Eukanuba Dermatosis. Chyba się skuszę raz na tę karmę, tylko przedyskutuję skład jeszcze raz z wetem. Bo już mi żal psicy jak płacze nad miską "tego samego". Quote
Viris Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Napisałam maila o próbki dla mojej alergiczki, dostaliśmy w ciągu kilku dni. Teraz do weta przeanalizować i zobaczymy jak ze skórą będzie :p A psica już piszczy żeby jej dać, takie aromaty rybkowo smrodkowe :D Quote
Agama Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 super karma,maja jeszcze ekstra smakolyki,suszona sama ryba Quote
Viris Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 No Klarka już dostała kiedyś na próbę te smakołyki ze skóry ryb. Chyba na wystawie Sopockiej. Teraz teraz dostałyśmy pocztą 3 różne karmy i dwa rodzaje smakołyków. Elegancko :loveu::loveu::loveu: Quote
Agama Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 jest to dobra firma i dystrybutor na Polske stara sie bardzo Quote
Viris Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jednak u nas to nie wystarczy, muszę poobserwować jak Klara toleruje tę karmę. Czy nie drapie sobie paszek i jak z sierścią będzie. Ale je chętnie, więc chyba zakupimy. Quote
Agama Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 wiadomo,ze trzeba testowac,wystarczy jeden skladnik i drapactwo murowane,wiesz moj 1 szarpej byl alergikiem Quote
marmara_19 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 moge dostac na pw namiar na dystrybutora??:> Quote
marmara_19 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 wiem wiem, znalazlam i wyslalam maila:))) Quote
Viris Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Mnie bardzo mile zaskoczyli, bardzo szybko dostałam próbki ich produktów. Quote
marmara_19 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 no ja dosalam szybka odp i prosbe o moj adres.. wiec zobaczymy... mnie najbardziej smakole by interesowaly.. Quote
Viris Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja smakołyków dostałam woreczek. Dwa rodzaje. I 3 rodzaje karm. Ulotkę. Quote
marmara_19 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 oo to zobaczymy co dostane.. bo napisalam ,ze mam 2 rozne psiaki;p Quote
Recommended Posts