Ania :) Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 1 godzinę temu, dOgLoV napisał: Nie wiem jak jest teraz ale My kiedy byśmy nie jechali w weekend to kolejka jest masakryczna :/ na fb ludzie też piszą że stoją w kolejce za biletami po 45 min :/ No to już widzę jak Kamil tyle czasu stoi w kolejce :/ prędzej kurw*cy dostanie :/ Godzinę temu, Tyś napisał: Wybierz się do zoo do Wrocławia po 25września. Wtedy będę we Wro i będę mogła pójść z Wami :D Wtedy moja mama przyjeżdża , więc raczej do Wrocka nie pojedziemy :p Ale przecież będziesz tam długo to jeszcze będzie okazja :D Quote
Aleksa. Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Ja ogólnie mam w planach odwiedziny Wrocławia. Podobno jest bardzo ładny, a ja jeszcze chyba nie byłam :P I heeej :) Quote
*Magda* Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 14 godzin temu, dOgLoV napisał: Nie wiem jak jest teraz ale My kiedy byśmy nie jechali w weekend to kolejka jest masakryczna :/ na fb ludzie też piszą że stoją w kolejce za biletami po 45 min :/ Ze 2 tygodnie temu nawet w TV pokazywali jakie są u nich kolejki :/ Quote
Ania :) Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 20 minut temu, Aleksa. napisał: Ja ogólnie mam w planach odwiedziny Wrocławia. Podobno jest bardzo ładny, a ja jeszcze chyba nie byłam :P I heeej :) 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ze 2 tygodnie temu nawet w TV pokazywali jakie są u nich kolejki :/ Hej ;) Ja we Wrocławiu byłam kilka razy, ale to zawsze była wizyta w jednym miejscu , a to wystawa , a to zoo , a to centrum handlowe (raz) , a to lekarz/weterynarz :p a tak na rynku , w miescie nie byłam :) więc jak będzie mega duża kolejka do zoo to pójdziemy zwiedzić Wroclaw :p Quote
Tyśka) Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Ja we Wrocławiu byłam dwa razy :) Ha, raz nawet urządziłam sobie "malutki" spacerek i zrobiłam niezły kilometraż po Wrocku :D Quote
łamAga Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Ja we Wrocku byłam bardzo dużo razy ale ani razu w "mieście " na rynku ;( a tak bardzo bym chciała bo uwielbiam film " pierwsza miłość " a tam same sceny z Wrocka , chciała bym w te miejsca właśnie się udać ;) Quote
Ania :) Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 31 minut temu, dOgLoV napisał: Ja we Wrocku byłam bardzo dużo razy ale ani razu w "mieście " na rynku ;( a tak bardzo bym chciała bo uwielbiam film " pierwsza miłość " a tam same sceny z Wrocka , chciała bym w te miejsca właśnie się udać ;) Haha to tak jak ja :D a Śmiałków kręcą w okolicach Mikstatu ponoć , kiedyś Kamil mnie tam zawiózł w te okolice "wadlewa" ale nie mogliśmy znaleźć :p Quote
łamAga Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 5 minut temu, Ania :) napisał: Haha to tak jak ja :D a Śmiałków kręcą w okolicach Mikstatu ponoć , kiedyś Kamil mnie tam zawiózł w te okolice "wadlewa" ale nie mogliśmy znaleźć :p Pierdzielisz ???? Mikstat to przecież rzut beretem od Nas :D musze sie kiedyś tam wybrac , moja ciotka niedaleko mieszka to może będzie kumała gdzie jest "Wadlewo" :D Quote
Ania :) Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Pierdzielisz ???? Mikstat to przecież rzut beretem od Nas :D musze sie kiedyś tam wybrac , moja ciotka niedaleko mieszka to może będzie kumała gdzie jest "Wadlewo" :D Kamil mówił (i tam też pojechalismy) , ze to trzeba skręcić w prawo w ta drogę co jest na przeciwko Dino (już w mikstacie) , tam sie troche pod górę jedzie z tego co pamiętam. Wydawało mi się , ze dom Śmiałków widzialam , ale nie byłam pewna czy to on , choć bardzo podobny :p dlatego nie wiem czy trafiliśmy czy nie :p Quote
angineuuka Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Ja raz byłam we Wrocku jakow tako, na latajacych psach w tym roku. I przejazdem Quote
łamAga Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Kamil mówił (i tam też pojechalismy) , ze to trzeba skręcić w prawo w ta drogę co jest na przeciwko Dino (już w mikstacie) , tam sie troche pod górę jedzie z tego co pamiętam. Wydawało mi się , ze dom Śmiałków widzialam , ale nie byłam pewna czy to on , choć bardzo podobny :p dlatego nie wiem czy trafiliśmy czy nie :p Musze tam jechac , koniecznie :D muszę zapamietać że to za Dino w prawo i pod górkę :D nie odpuszcze :D Teraz, Angi napisał: Ja raz byłam we Wrocku jakow tako, na latajacych psach w tym roku. I przejazdem czemu , fanie jest na pewno , miasto ogólnie ladne Quote
Ania :) Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 Ale nie wiem czy to na pewno tam :p może Twoja ciotka będzie bardziej zorientowana xd Quote
łamAga Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Ale nie wiem czy to na pewno tam :p może Twoja ciotka będzie bardziej zorientowana xd Jak ogląda ten serial to na pewno :D ale Ona siedzi w Niemcach więc musze poczekać aż zjedzie na urlop ;) Quote
Ania :) Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 Więc ... pojechaliśmy dzisiaj do zoo ;) byliśmy o 15 , bilety kupiliśmy wcześniej przez Internet , bo po tym jak mnie Aga nastraszyla , ze dużo ludzi to wolałam nie stać w kolejce :p okazało się , ze nie było aż tak źle :) fakt , ludzi było sporo , ale nie aż tak , żeby np w afrykarium obijac się o siebie ... No i właśnie co do afrykarium. Duszno , gorąco - wyszłam z tamtad cala mokra :p co do ogólnego wrażenia ... nie zachwycilam sie :) spodziewałam się takiego wooow , a było po prostu fajnie , ładnie. ;) zdjec troche mam , jutro dodam :) A zaraz jedziemy z piesami na spacer i trochę na "romantyczny" wypad posiedzieć nad wodą :p Quote
łamAga Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Być może nie było aż takich tłumów jakie były jak My byliśmy z racji temperatury albo mieliście szczęście :P Mi się w afrykarium podobało ale fakt , jakiegos tam wielkiego wow nie ma ale gorąco jest masakrycznie :/ najważniejsze że byliście i zaspokoiliście swoją chęć pooglądania zwierzątek :D no i że się nie pokłóciliście co do dnia w jaki pojedziecie :P Oooo romantyczny , mrrrrr :D tylko żeby Was komary nie wpierdzieliły bo kto doda fotki z zoo :P Quote
Ania :) Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 11 minut temu, dOgLoV napisał: Być może nie było aż takich tłumów jakie były jak My byliśmy z racji temperatury albo mieliście szczęście :P Mi się w afrykarium podobało ale fakt , jakiegos tam wielkiego wow nie ma ale gorąco jest masakrycznie :/ najważniejsze że byliście i zaspokoiliście swoją chęć pooglądania zwierzątek :D no i że się nie pokłóciliście co do dnia w jaki pojedziecie :P Oooo romantyczny , mrrrrr :D tylko żeby Was komary nie wpierdzieliły bo kto doda fotki z zoo :P Mi też się podobało , bo nie można powiedzieć , ze jest brzydko :) Ale jednak spodziewałam się czegoś lepszego i myślałam , ze jest większe :p Psikamy się brosami i jedziemy :p Quote
łamAga Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 No to miłego i romantycznego spacerku ! <3 Quote
Recommended Posts