Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, dOgLoV napisał:

Nie wiem jak jest teraz ale My kiedy byśmy nie jechali w weekend to kolejka jest masakryczna :/ na fb ludzie też piszą że stoją w kolejce za biletami po 45 min :/ 

No to już widzę jak Kamil tyle czasu stoi w kolejce :/ prędzej kurw*cy dostanie :/ 

Godzinę temu, Tyś napisał:

Wybierz się do zoo do Wrocławia po 25września. Wtedy będę we Wro i będę mogła pójść z Wami :D

Wtedy moja mama przyjeżdża , więc raczej do Wrocka nie pojedziemy :p Ale przecież będziesz tam długo to jeszcze będzie okazja :D 

Posted
14 godzin temu, dOgLoV napisał:

Nie wiem jak jest teraz ale My kiedy byśmy nie jechali w weekend to kolejka jest masakryczna :/ na fb ludzie też piszą że stoją w kolejce za biletami po 45 min :/ 

Ze 2 tygodnie temu nawet w TV pokazywali jakie są u nich kolejki :/

Posted
20 minut temu, Aleksa. napisał:

Ja ogólnie mam w planach odwiedziny Wrocławia. Podobno jest bardzo ładny, a ja jeszcze chyba nie byłam :P

I heeej :)

1 minutę temu, *Magda* napisał:

Ze 2 tygodnie temu nawet w TV pokazywali jakie są u nich kolejki :/

Hej ;)

Ja we Wrocławiu byłam kilka razy, ale to zawsze była wizyta w jednym miejscu , a to wystawa , a to zoo , a to centrum handlowe (raz) , a to lekarz/weterynarz :p a tak na rynku , w miescie nie byłam :)  więc  jak będzie mega duża kolejka do zoo to pójdziemy zwiedzić Wroclaw :p 

Posted

Ja we Wrocku byłam bardzo dużo razy ale ani razu w "mieście " na rynku ;( a tak bardzo bym chciała bo uwielbiam film " pierwsza miłość " a tam same sceny z Wrocka , chciała bym w te miejsca właśnie się udać ;)

Posted
31 minut temu, dOgLoV napisał:

Ja we Wrocku byłam bardzo dużo razy ale ani razu w "mieście " na rynku ;( a tak bardzo bym chciała bo uwielbiam film " pierwsza miłość " a tam same sceny z Wrocka , chciała bym w te miejsca właśnie się udać ;)

Haha to tak jak ja :D a Śmiałków kręcą w okolicach Mikstatu ponoć  , kiedyś Kamil mnie tam zawiózł w te okolice "wadlewa" ale nie mogliśmy znaleźć :p 

Posted
5 minut temu, Ania :) napisał:

Haha to tak jak ja :D a Śmiałków kręcą w okolicach Mikstatu ponoć  , kiedyś Kamil mnie tam zawiózł w te okolice "wadlewa" ale nie mogliśmy znaleźć :p 

Pierdzielisz ???? Mikstat to przecież rzut beretem od Nas :D musze sie kiedyś tam wybrac , moja ciotka niedaleko mieszka to może będzie kumała gdzie jest "Wadlewo" :D

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

Pierdzielisz ???? Mikstat to przecież rzut beretem od Nas :D musze sie kiedyś tam wybrac , moja ciotka niedaleko mieszka to może będzie kumała gdzie jest "Wadlewo" :D

Kamil mówił (i tam też pojechalismy) , ze to trzeba skręcić w prawo w ta drogę co jest na przeciwko Dino (już w mikstacie) , tam sie troche pod górę jedzie z tego co pamiętam. Wydawało mi się , ze dom Śmiałków widzialam , ale nie byłam pewna czy to on , choć bardzo podobny :p dlatego nie wiem czy trafiliśmy czy nie :p 

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

Kamil mówił (i tam też pojechalismy) , ze to trzeba skręcić w prawo w ta drogę co jest na przeciwko Dino (już w mikstacie) , tam sie troche pod górę jedzie z tego co pamiętam. Wydawało mi się , ze dom Śmiałków widzialam , ale nie byłam pewna czy to on , choć bardzo podobny :p dlatego nie wiem czy trafiliśmy czy nie :p 

Musze tam jechac , koniecznie :D muszę zapamietać że to za Dino w prawo i pod górkę :D nie odpuszcze :D

Teraz, Angi napisał:

Ja raz byłam we Wrocku jakow tako,  na latajacych psach w tym roku. I przejazdem

czemu , fanie jest na pewno , miasto ogólnie ladne 

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

Ale nie wiem czy to na pewno tam :p może Twoja ciotka będzie bardziej zorientowana xd

Jak ogląda ten serial to na pewno :D ale Ona siedzi w Niemcach więc musze poczekać aż zjedzie na urlop ;)

Posted

Więc ... pojechaliśmy dzisiaj do zoo ;) byliśmy o 15 , bilety kupiliśmy wcześniej przez Internet , bo po tym jak mnie Aga nastraszyla , ze dużo ludzi to wolałam nie stać w kolejce :p okazało się , ze nie było aż tak źle :) fakt , ludzi było sporo , ale nie aż tak , żeby np w afrykarium obijac się o siebie ... No i właśnie co do afrykarium. Duszno , gorąco - wyszłam z tamtad cala mokra :p co do ogólnego wrażenia ... nie zachwycilam sie :) spodziewałam się takiego wooow  , a było po prostu fajnie , ładnie. ;)  zdjec troche mam , jutro dodam :) 

A zaraz jedziemy z piesami na spacer i trochę na "romantyczny" wypad posiedzieć nad wodą :p 

Posted

Być może nie było aż takich tłumów jakie były jak My byliśmy z racji temperatury albo mieliście szczęście :P 

Mi się w afrykarium podobało ale fakt , jakiegos tam wielkiego wow nie ma ale gorąco jest masakrycznie :/ najważniejsze że byliście i zaspokoiliście swoją chęć pooglądania zwierzątek :D no i że się nie pokłóciliście co do dnia w jaki pojedziecie :P

Oooo romantyczny , mrrrrr :D tylko żeby Was komary nie wpierdzieliły bo kto doda fotki z zoo :P 

Posted
11 minut temu, dOgLoV napisał:

Być może nie było aż takich tłumów jakie były jak My byliśmy z racji temperatury albo mieliście szczęście :P 

Mi się w afrykarium podobało ale fakt , jakiegos tam wielkiego wow nie ma ale gorąco jest masakrycznie :/ najważniejsze że byliście i zaspokoiliście swoją chęć pooglądania zwierzątek :D no i że się nie pokłóciliście co do dnia w jaki pojedziecie :P

Oooo romantyczny , mrrrrr :D tylko żeby Was komary nie wpierdzieliły bo kto doda fotki z zoo :P 

Mi też się podobało , bo nie można powiedzieć  , ze jest brzydko :) Ale jednak spodziewałam się czegoś lepszego i myślałam , ze jest większe :p

Psikamy się brosami i jedziemy :p