Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Muszę je zabrać na spacer bo od 16 dopóki nie wrócimy z wesela będą siedzieć same. A nie chce prosić babci Kamila żeby je wypuściła , bo to różnie bywa z nimi i jakby się pogryzly to ona by nie zareagowała :/ więc nie chce ryzykować. Przy nas jak się "pokloca" to wystarczy słowo i jest spokoj a ona nie będzie wiedziała co zrobić bo o psach ma zerowe pojęcie... pamiętam jak się przeprowadzalismy i się pytałam czy gdzieś tu są obok pola a ona na mnie się spojrzała jak na jakąś kretynke i "a po co na spacery w pola chcesz z nimi chodzić ? przecież mają tam swój wybieg to się wybiegaja" ... i początkowo dziwnie się patrzyła jak codziennie psy w samochód pakowalam i do lasu jeździłam. Teraz już odopuściła. 

Posted
15 minut temu, Tyś napisał:

W moim domu też pokutuje przekonanie, że pies ma wybieg i spacery są niepotrzebne. A pies w bloku się męczy, bo nie ma przestrzeni :D

kilka lat wbijam do głowy mojej siory, że tak nie jest.. :/ 

Posted

Niestety dużo ludzi takie ma pojęcie i to jest straszne :/ dobrze , ze moja babcia jest normalna i ma takie samo zdanie jak my na ten temat :p ale ona zostala wychowana jeśli chodzi o psy przez moją mamę i ciocie haha :D 

Jestem z siebie dumna :p wstałam przed 6 , pojechałam z burkami do lasu :p a zaraz do fryzjera i makijaż.. 

Posted
9 godzin temu, Tyś napisał:

W moim domu też pokutuje przekonanie, że pies ma wybieg i spacery są niepotrzebne.

U mnie w domu rodzinnym to samo... Na szczęście moja najmłodsza siostra tak nie uważa i zabiera psa na spacer :)

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Aga, ja dziś nie śpię od 4:40 ;) I gdyby nie to, że Bogdan po 5 wyszedł do pracy, to sama poszłabym na spacer o takiej porze jak Ania ;)

Chyba oszalałaś ! jak Bogdan by nie wyszedł to mogła byś spać dłużej :P

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

no dobra ale masz czas najdłuzej do jutra zeby dodać fotke :P

Jutro nie ma szans :p jutro idę do pracy a po pracy robimy grilla :p 

Posted
3 minuty temu, Ania :) napisał:

Jutro nie ma szans :p jutro idę do pracy a po pracy robimy grilla :p 

Ja miałam tak dzisiaj , praca do 15 , szybko do domu , pod prysznic i na grilla :P