mar....ka Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 O 12.06.2016 o 21:31, dOgLoV napisał: Wygląda w niej jak mały gej :P matka aleś Ty głupoty gadasz....wygląda cudnie a co do Brando, wczoraj widziałam gruuuubego labka (żebym wcześniej przeczytała na dgm, to zrobiłabym fotę- wysłałabyś sędziemu na maila :P) Quote
Ania :) Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Dla jednego może być za gruby dla innego w sam raz dla jeszcze innego chudy (znam takich xd) więc nie przyjęłam się tym w ogole :p Swoją drogą ! W sobotę w końcu będzie koniec remontu !! Aaaa tak się cieszę :D mieliśmy robić w tym roku jeszcze kuchnię ale muszę ochłonąć po tym bałaganie i co chwilowych problemach :p Wczoraj była taka ulewa! Kilka ulic ponoc zalalo w Ostrowie ... dzisiaj też się zapowiadało ale tylko troszkę popadalo i lekka burza była. Quote
*Magda* Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 To pewnie teraz macie te deszcze, które były u nas w zeszłym tygodniu :/ Jednego dnia to już tak lało, że żeby pojechać do przedszkola, to musiałam Theodora wziąć na ręce i zanieść do auta, wchodząc do kilku centymetrowej kałuży :D Wody miałam prawie pod kostkę. A jak się zaje*iście operowało hamulec/gaz butem pełnym wody :D Quote
łamAga Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 4 godziny temu, majoka napisał: matka aleś Ty głupoty gadasz....wygląda cudnie Dziekuję :* Ania to teraz będziesz mogła leżeć i pachnieć bez ciagłego sprzatania :D Co do pogody to faktycznie ostrów podmyło , urząd miejski zatonal , jak zawsze zresztą hehehehe Quote
Ania :) Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Sprzątanie generalne będzie we wtorek , Kamila mama przyjedzie pomóc :p teraz jest tak ogarniete tylko xd Ej w ogole za rok jest swiatowka w Niemczech xd zrobię operację plastyczną Brando i pojedziemy xddd Quote
Ania :) Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Hej hej;) ja upału nie czuję bo siedzę w klimatyzowanej galerii i mi nawet chłodno ... Quote
łamAga Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Ale po co chcesz mu robić operacje plastyczną ?:P Quote
Ania :) Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 1 godzinę temu, dOgLoV napisał: Ale po co chcesz mu robić operacje plastyczną ?:P Poprawić francuska postawę i katowania i możemy jechać :p ogon też by mógł mieć grubszy :p Tak to nie mamy co się tam pchać xdd Quote
Tyśka) Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Gadanie ;) Brando jest ładny taki, jaki jest :D Quote
Ania :) Posted June 17, 2016 Author Posted June 17, 2016 Dla mnie i tak mimo wad jest najpiękniejszym Eugeniuszem :P i zastanawiam sie czy nie zaczac znowu z easy walkami :p jutro musze mu przymierzyc czy beda dobre na niego i w razie czego na mazury zabiore :p linke mialam mu kupić ale nie wiedziałam jaka i mama u siebie kupiła za 5 euro 15m :p bo mówi zastanawiać się będziesz to tylko linka na wyjazd a kręcisz jakby to nie wiadomo co miało być :p muszę im jeszcze karmę zamówić i wezmę zabawki pływające te z sumplasta to nie będzie szkoda jakby zaginęły :p Quote
Tyśka) Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Nie lubię easy walków, już wolę nieszczęsny kantarek ;). A przygotowania idą pełną parą, jak widzę ;) Quote
Ania :) Posted June 17, 2016 Author Posted June 17, 2016 Na kantarku strasznie nie wygodnie mi się go prowadzi :p a przy mijaniu psa tak się wykrecal ze bałam się ze kark przekreci. Dużo wygodniej mi jest na zwykłej obroży z lancuszkiem , więc z kantarkiem po pewnym czasie dałam sobie spokój. A też nie ma już takiej tragedii bo jest dużo lepiej jak było :) Ale wolę się zabezpieczyć na wyjazd w razie wu :p Tak o psach myślę żeby wszystko było a o sobie w ogole xd a bym musiała kilka rzeczy sobie jeszcze dokupić i pewnie w piątek dzień przed wyjazdem pojadę na zakupy xd Quote
Ania :) Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 Hejka ! :) Niech ktoś mnie spakuje :( nie cierpię się pakować... tyle mam dzisiaj do roboty ze nie wiem kiedy się wyrobie :/ jeszcze do kosmetyczki jade dzisiaj ... nie pasi mi to. Jutro już Niemcy przyjeżdżają i chaos w domu będzie okropny xd Quote
Aleksa. Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Kiedy Ty wyjezdzasz? Ja nawet nie wiem kiedy sie spakuje xd Quote
Ania :) Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 W sobotę. I przez to że jest mecz o 15 w sobotę będziemy wyjeżdżać bardzo wcześnie rano żeby zdążyć :p Quote
Tyśka) Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Hehehe, znam ten ból - robi się wszystko, by zdążyć na mecz :D Quote
*Magda* Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 A ja nie wiem czy będę miała czas oglądać mecz :/ Quote
Ania :) Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 Miałam się dzisiaj spakować ale tak mi się nie chce. Jutro rano chyba to zrobie. Zaraz psy będę kąpać i później siebie i do spania :p Quote
Tyśka) Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Nie wiem czy to pisałam już, czy nie, ale uwielbiam się pakować. Gorzej z rozpakowywaniem tabołów :D Quote
Paulina94 Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 A jakie zabiegi upiększające robiłaś u kosmetyczki :P ? Quote
Ania :) Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 1 godzinę temu, Tyś napisał: Nie wiem czy to pisałam już, czy nie, ale uwielbiam się pakować. Gorzej z rozpakowywaniem tabołów :D Serio ? zapraszam do mnie:D ja nie cierpię i się pakować i rozpakowywac :p Godzinę temu, Paulina94 napisał: A jakie zabiegi upiększające robiłaś u kosmetyczki :P ? To co zawsze , czyli hybrydy na pazurach i henna, regulacja brwi :p a że cały czas jeżdżę do mojej byłej szefowej to zawsze mam brwi za darmo tak po dobrej znajomości :p i jak nie raz skorzystam z solarium jak akurat jestem też za darmo :p Psy wykapane i mam wszędzie dosłownie wszędzie sierść Branda , nie wspominając o tym że pełno wyleciało z niego podczas kąpieli :p wszystko kocham uwielbiam w nim ale na sierść zawsze będę wyzywać :p Quote
Recommended Posts