Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 12.06.2016 o 21:31, dOgLoV napisał:

Wygląda w niej jak mały gej :P

DSC07307.JPG

matka aleś Ty głupoty gadasz....wygląda cudnie

a co do Brando, wczoraj widziałam gruuuubego labka (żebym wcześniej przeczytała na dgm, to zrobiłabym fotę- wysłałabyś sędziemu na maila :P)

Posted

Dla jednego może być za gruby dla innego w sam raz dla jeszcze innego chudy (znam takich xd) więc nie przyjęłam się tym w ogole :p 

Swoją drogą ! W sobotę w końcu będzie koniec remontu  !! Aaaa tak się cieszę :D mieliśmy robić w tym roku jeszcze kuchnię ale muszę ochłonąć po tym bałaganie i co chwilowych problemach :p  

Wczoraj była taka ulewa! Kilka ulic ponoc zalalo w Ostrowie ... dzisiaj też się zapowiadało ale tylko troszkę popadalo i lekka burza była. 

Posted

To pewnie teraz macie te deszcze, które były u nas w zeszłym tygodniu :/ Jednego dnia to już tak lało, że żeby pojechać do przedszkola, to musiałam Theodora wziąć na ręce i zanieść do auta, wchodząc do kilku centymetrowej kałuży :D Wody miałam prawie pod kostkę. A jak się zaje*iście operowało hamulec/gaz butem pełnym wody :D

Posted
4 godziny temu, majoka napisał:

matka aleś Ty głupoty gadasz....wygląda cudnie

Dziekuję :* 

Ania to teraz będziesz mogła leżeć i pachnieć bez ciagłego sprzatania :D

Co do pogody to faktycznie ostrów podmyło , urząd miejski zatonal , jak zawsze zresztą hehehehe

Posted

Sprzątanie generalne będzie we wtorek , Kamila mama przyjedzie pomóc :p teraz jest tak ogarniete tylko xd 

Ej w ogole za rok jest swiatowka w Niemczech xd zrobię operację plastyczną Brando i pojedziemy xddd

Posted
1 godzinę temu, dOgLoV napisał:

Ale po co chcesz mu robić operacje plastyczną ?:P

Poprawić francuska postawę i katowania i możemy jechać :p  ogon też by mógł mieć grubszy :p Tak to nie mamy co się tam pchać xdd 

Posted

Dla mnie i tak mimo wad jest najpiękniejszym Eugeniuszem :P i zastanawiam sie czy nie zaczac znowu z easy walkami :p jutro musze mu przymierzyc czy beda dobre na niego i w razie czego na mazury zabiore :p linke mialam mu kupić ale nie wiedziałam jaka i mama u siebie kupiła za 5 euro 15m :p bo mówi zastanawiać się będziesz to tylko linka na wyjazd a kręcisz jakby to nie wiadomo co miało być :p muszę im jeszcze karmę zamówić i wezmę zabawki pływające te z sumplasta to nie będzie szkoda jakby zaginęły :p 

Posted

Na kantarku strasznie nie wygodnie mi się go prowadzi :p  a przy mijaniu psa tak się wykrecal ze bałam się ze kark przekreci. Dużo wygodniej mi jest na zwykłej obroży z lancuszkiem , więc z kantarkiem po pewnym czasie dałam sobie spokój. A też nie ma już takiej tragedii bo jest dużo lepiej jak było :) Ale wolę się zabezpieczyć na wyjazd w razie wu :p 

Tak o psach myślę żeby wszystko było a o sobie w ogole xd a bym musiała kilka rzeczy sobie jeszcze dokupić i pewnie w piątek dzień przed wyjazdem pojadę na zakupy xd

Posted

Hejka ! :) 

Niech ktoś mnie spakuje :( nie cierpię się pakować... tyle mam dzisiaj do roboty ze nie wiem kiedy się wyrobie :/ jeszcze do kosmetyczki jade dzisiaj ... nie pasi mi to. Jutro już Niemcy przyjeżdżają i chaos w domu będzie okropny xd 

Posted
1 godzinę temu, Tyś napisał:

Nie wiem czy to pisałam już, czy nie, ale uwielbiam się pakować. Gorzej z rozpakowywaniem tabołów :D

Serio ? zapraszam do mnie:D ja  nie cierpię i się pakować i rozpakowywac  :p

Godzinę temu, Paulina94 napisał:

A jakie zabiegi upiększające robiłaś u kosmetyczki :P ?

To co zawsze , czyli hybrydy na pazurach i henna, regulacja brwi :p  a że cały czas jeżdżę do mojej byłej szefowej to zawsze mam brwi za darmo tak po dobrej znajomości :p i jak nie raz skorzystam z solarium jak akurat jestem też za darmo :p 

Psy wykapane i mam wszędzie dosłownie wszędzie sierść Branda , nie wspominając o tym że pełno wyleciało z niego podczas kąpieli :p wszystko kocham uwielbiam w nim ale na sierść zawsze będę wyzywać :p