Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej dziewczyny :D

Tyska nie rozmyslaj się:p laby są spoko (niektóre xd) :p 

Olu ta fotka też mi się podoba ;) gdyby nie tło (nogi Ani i kawałek Lady plus źle wykadrowane xd) a niestety nie umiem tak przerabiać fot żeby to usunąć lub zamazac czy coś xd gdyby któraś z Was umiała i chciała się pobawić to fajnie by było :) 

Posted

Jaka cisza na dogo jak  Magdy nie ma :p  

U nas remonty remonty i końca nie widać .. hydraulika w jednej łazience i kotłowni zrobiona , drzwi dzisiaj zamontowali , jutro wchodzi plytkarz a w między czasie mam nadzieję ze w niedzielę musi przyjechać mój dziadek prąd zrobic. No i okien jeszcze nie przyjechali wymienić i z tym mnie najbardziej wkurw.aja bo okna już dawno powinny być wymienione a oni sobie w ciula lecą :/ 

A i wczoraj zamówiłam narożnik jeszcze xd  

Psy zaniedbane bo w tym tygodniu więcej pracuje , Kamil też ciągle gdzieś jeździ coś załatwia i nie ma czasu z nimi jechać na dłuższy spacer ale w niedzielę mam wolne i ich zabiorę. 

Urlop już oficjalnie mam zaklepany , nawet wyszło według grafiku ze mam dwa dni więcej (może się okaże więcej bo nie wiem jak w lipcu będzie grafik wygladal) :) już się nie mogę doczekać :D będzie tym razem integracja polsko-niemiecka w Polsce :p bo w tamtym roku było u nich xd 

Dobra wygadalam się :p teraz czas iść spać :)

Posted
O 10.05.2016 o 20:14, Tyś napisał:

Literówka wynikające z szybkiego pisania

gdzieś ostatnio czytałam " nikt nie pisze sms-a tak szybko jak wqurwiona kobieta :D

Ania My nadal siedzimy z rozgrzebanym pokojem , to dopiero wqurwia :/

A gdzie kupiliscie naroznik ? My dzisiaj oglądalismy znowu na Witosa ale taki jak byśmy chcieli żeby nam koleś skomponował kosztował by nas około 3100 :/

Zazdroszcze urlopu , ciekawe czy ja dostane w tym roku 2 tygodnie wolnego ;)

Posted

Cześć Ania :)

Remontu nie zazdroszczę :/ U mnie remont łazienki trwał 2 tygodnie, a mamy tylko jedną, więc było ciężko :/

22 godzin temu, Ania :) napisał:

Jaka cisza na dogo jak  Magdy nie ma :p 

12 godzin temu, Aleksa. napisał:

To chyba nie chodzi o to, że Magdy nie ma..tylko mało osób tutaj zagląda już. ;)

11 godzin temu, Ania :) napisał:

No to też ale jednak jak jest Magda to chociaż mały ale jest ten ruch w tych galeriach a teraz co wchodzę to pusto pusto pusto :) 

I tutaj też jestem niezastąpiona :D

Posted

Aga narożnik znalazłam na allegro , firma z Kepna; ) wyszedł 1150zł nie chcieliśmy jakiegoś tam super ekstra (no i koszta nas troche ograniczaja) i nie jest też duży bo będzie stał w pokoju na górze gdzie jest w sumie tylko komputer i śpią tam goście jak przyjeżdżają ;) ale kanapę na dół zamawialismy z innej firmy z Kepna i też ponad tysiąc wyszła a zrobiona naprawdę fajnie nie mam zastrzeżeń plus kontakt z firmą fajny ;)  jak wtedy szukaliśmy kanapy to objechalismy wszystkie możliwe sklepy w Kaliszu i Ostrowie i właśnie to co nam się podobało to ponad 2tyś a tam w Kępnie prosto od producenta więc taniej :)

Magda u nas już remont trwa tydzień a potrwa jeszcze z dwa tygodnie na pewno jak nie dłużej :/ 

Na szczęście dziadek jutro z prądem będzie walczył :p

Tak to jest jak się starą chalupe remontuje i po drodze dużo innych niespodzianek wychodzi :/ 

Posted

Moja siostra kupiła bardzo fajny narożnik iiii jak na taki duży w dobrej cenie . :) Jak będziecie chciały poszukam linka :P sama wybierała kolory itp ;)

Posted

Ania ja właśnie chciała bym większy narożnik z wbudowaną pufą , szafką i żeby na oparciach miał takie jak by stoliczki ;)

Ola pokaż , ja jestem ciekawa :D

Posted
34 minut temu, dOgLoV napisał:

Ania ja właśnie chciała bym większy narożnik z wbudowaną pufą , szafką i żeby na oparciach miał takie jak by stoliczki ;)

O rany to żeś sobie wymyśliła :p szukajcie od razu od producenta bo w sklepach mają dużo drożej ;) 

Posted
Godzinę temu, dOgLoV napisał:

Właśnie siostra ma coś w tym stylu, że wysuwane dwie pufy i pudło na pościel. Płaciła chyba 1500 zł 

Posted
11 minut temu, Ania :) napisał:

Od dzisiaj oficjalnie Brando jest reproduktorem :p 

Więc z tej okazji na dzisiejszym spacerze wytarzal się w wielkiej kałuży xd 

gratki :p oznaczył się :P

Posted

Dziękujemy :)

Magda udusilabym go własnymi rękoma gdyby to było gowno xdd

Aga krzycz tylko jak Qwendi będzie miała cieczke :D będą piękne dzieci hahah :p