mar....ka Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: U mnie zwierzęta też nie śpią w łóżku. Nawet na kanapy nie mają wstępu, bo ja zła pańcia jestem :P Czeszę psa codziennie, odkurzam chatę, a wieczorem w kątach widać kłębki sierści :/ To dla mnie dużo :P no widzisz , masz tak jak ja. A znam osoby, które mają np. goldeny i im to nie przeszkadza (a dywanu nie widać, tylko sierść) Quote
*Magda* Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 6 minut temu, majoka napisał: no widzisz , masz tak jak ja. A znam osoby, które mają np. goldeny i im to nie przeszkadza (a dywanu nie widać, tylko sierść) Jesteśmy zgranymi swatkami :D Mnie nawet wkurzało jak na starej kanapie Lumpek spał i zostawiał sierść :/ Ciągle koc rozkładałam, żeby jej co chwilę nie odkurzać :D A teraz, na nową kanapę nie ma wstępu :P Ale ma duży drapak i szybko zatrybił, że mu nie wolno wchodzić na kanapę i większość czasu śpi właśnie na swoim drapaku :) Quote
mar....ka Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: Jesteśmy zgranymi swatkami :D Mnie nawet wkurzało jak na starej kanapie Lumpek spał i zostawiał sierść :/ Ciągle koc rozkładałam, żeby jej co chwilę nie odkurzać :D A teraz, na nową kanapę nie ma wstępu :P Ale ma duży drapak i szybko zatrybił, że mu nie wolno wchodzić na kanapę i większość czasu śpi właśnie na swoim drapaku :) zmykam czyta wampirki dalej, ale zgrani swatowie to podstawa udanego związku heheheh Quote
Tyśka) Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Zdrapka roznosi multum sierści... linieje właśnie :D I śpi ze mną w wyrku. Quote
*Magda* Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Furminator zostaje ;) Otóż, użytkuję go już kilka dni i muszę przyznać, że odkąd jest w użytku, to nie biegam codziennie z miotłą :) Więc ten fakt działa na jego korzyść ;) Quote
Ania :) Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 Po wypłacie zamawiam ten furminator :P tylko nie wiem który do długiej czy krótkiej sierści... ? Ja też nie znoszę włosów na kanapie więc mam rozłożony koc ale psy wstepu nie mają no może Leon czasem :P ja nie cierpię tych włosów xd szlag mnie trafia , ale coś za coś :P Quote
*Magda* Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Do labradora to chyba raczej już ten do krótkiej ;) Bo Brando nie ma sierści dłuższej niż 5cm, prawda? Ja dla kota wcześniej też miałam koc na kanapie. Jednak i tak, ta sierść gdzieś tam się na kanapie wbijała poza koc :/ Quote
Ania :) Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 Muszę ludzi od labkow zapytać jaki mają. Kursa wyleciał mi mój temat z subow nie wiem czemu... Quote
Ania :) Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 Cały jego charakter w jednym zdjęciu :P A tutaj w statyce z trudem zrobione zdjęcie :P 1 Quote
Ania :) Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 Polowal na smakołyk :P Nieskromnie przyznam że też mi się podoba ;P Quote
Paulina94 Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Mojemu trzeba smakołyk pod sam nos podsuwać :D Kiedyś tak mu rzuciłam to nie zaczaił o co chodzi :P Quote
Ania :) Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 A to mojemu też kiedyś tak trzeba było robić :P rzuciłam to nie wiedział o co chodzi :P aż w końcu załapał albo od Leona się nauczył nie wiem xdd Paulina a galerię macie ? bo bym z chęcią poogladala młodego :) Quote
mar....ka Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 jedni z motyką, inni z zębami na słońce a ja zamiast zbierać kasę na furminator, zamówiłam wczoraj posłanie (nie powinnam czytać na dogo co kto kupił, bo źle to się kończy dla mojego portfela) Nacieszyłaś się już lustrem??? Quote
Ania :) Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 Tam widać lecące ciasteczko prosto do jego pyska ! Mnie mega kusi by kupić psom nowe legowiska ale odrywa mnie od tego myśl ze Brando znowu je pozre... więc będą spały na starych kocach. No jedynie Leon ma w miarę jeszcze legowisko choć ostatnio i za nie Brando się wziął... Co do lustra no już trochę się nacieszylam :P choć nadal na prawie każdy spacer biorę.. tyle ze ja jestem jakąś tepa co do przyswajania nowych funkcji w nim i głównie robię cały czas na automacie i sporcie :P Quote
angineuuka Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Moje lustro lezy aktualnie i się kurzy :P Quote
*Magda* Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Moje też się kurzy, ale lada moment będę miała nowy obiekt do focenia, to pewnie go odkurzę :D Quote
mar....ka Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 a ja czekam na słońce i jakieś ciekawe wycieczki... Quote
Recommended Posts