Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, magdabroy napisał:

U mnie zwierzęta też nie śpią w łóżku. Nawet na kanapy nie mają wstępu, bo ja zła pańcia jestem :P Czeszę psa codziennie, odkurzam chatę, a wieczorem w kątach widać kłębki sierści :/ To dla mnie dużo :P

no widzisz , masz tak jak ja. A znam osoby, które mają np. goldeny i im to nie przeszkadza (a dywanu nie widać, tylko sierść)

Posted
6 minut temu, majoka napisał:

no widzisz , masz tak jak ja. A znam osoby, które mają np. goldeny i im to nie przeszkadza (a dywanu nie widać, tylko sierść)

Jesteśmy zgranymi swatkami :D

Mnie nawet wkurzało jak na starej kanapie Lumpek spał i zostawiał sierść :/ Ciągle koc rozkładałam, żeby jej co chwilę nie odkurzać :D A teraz, na nową kanapę nie ma wstępu :P Ale ma duży drapak i szybko zatrybił, że mu nie wolno wchodzić na kanapę i większość czasu śpi właśnie na swoim drapaku :)

Posted
2 minuty temu, magdabroy napisał:

Jesteśmy zgranymi swatkami :D

Mnie nawet wkurzało jak na starej kanapie Lumpek spał i zostawiał sierść :/ Ciągle koc rozkładałam, żeby jej co chwilę nie odkurzać :D A teraz, na nową kanapę nie ma wstępu :P Ale ma duży drapak i szybko zatrybił, że mu nie wolno wchodzić na kanapę i większość czasu śpi właśnie na swoim drapaku :)

zmykam czyta wampirki dalej, ale zgrani swatowie to podstawa udanego związku heheheh

Posted

Furminator zostaje ;)  Otóż, użytkuję go już kilka dni i muszę przyznać, że odkąd jest w użytku, to nie biegam codziennie z miotłą :) Więc ten fakt działa na jego korzyść ;)

Posted

Po wypłacie zamawiam ten furminator :P tylko nie wiem który do długiej czy krótkiej sierści... ? 

Ja też nie znoszę włosów na kanapie więc mam rozłożony koc ale psy wstepu nie mają no może Leon czasem :P

ja nie cierpię tych włosów xd szlag mnie trafia , ale coś za coś :P 

Posted

Do labradora to chyba raczej już ten do krótkiej ;) Bo Brando nie ma sierści dłuższej niż 5cm, prawda?

Ja dla kota wcześniej też miałam koc na kanapie. Jednak i tak, ta sierść gdzieś tam się na kanapie wbijała poza koc :/

Posted

A to mojemu też kiedyś tak trzeba było robić :P rzuciłam to nie wiedział o co chodzi :P aż w końcu załapał albo od Leona się nauczył nie wiem xdd 

Paulina a galerię macie ? bo bym z chęcią poogladala młodego :) 

Posted

701940_10201442431100178_802510911519809

jedni z motyką, inni z zębami na słońce

a ja zamiast zbierać kasę na furminator, zamówiłam wczoraj posłanie (nie powinnam czytać na dogo co kto kupił, bo źle to się kończy dla mojego portfela)

Nacieszyłaś się już lustrem???

Posted

Tam widać lecące ciasteczko prosto do jego pyska  ! 

Mnie mega kusi by kupić psom nowe legowiska ale odrywa mnie od tego myśl ze Brando znowu je pozre... więc będą spały na starych kocach. No jedynie Leon ma w miarę jeszcze legowisko choć ostatnio i za nie Brando się wziął... 

Co do lustra no już trochę się nacieszylam :P choć nadal na prawie każdy spacer biorę.. tyle ze ja jestem jakąś tepa co do przyswajania nowych funkcji w nim i głównie robię cały czas na automacie i sporcie :P