Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj rano jak się obudziłam i spojrzałam przez okno to było wszędzie BIAAAAAAAŁO :P tak sypał śnieg, że masakra xd  Przyjaciółka u mnie była i ulepiłyśmy bałwana xd  tak stare krowy 20paro letnie dzisiaj bawiły się w śniegu i bałwana robiły :P frajda była jakbyśmy miały po 6 lat haha :) a popołudniu zaczęło wszystko topnieć i jest chlapa, ale jak przymrozi to będzie lodowisko..

Posted
6 godzin temu, Tyś napisał:

Hej! Przesłać Ci śnieżycę?
Z przerażeniem słucham o tym, że w Moskwie już 1,7m śniegu... Z Moskwy niedaleko już na Ukrainę, a do Ukrainy ode mnie rzut beretem...

Ja chce! Ahah a

Posted
4 godziny temu, Paulina94 napisał:

Nie mogę się napatrzeć- cudowne te Twoje chłopaki :P

Dziękuję :)

Od jutra (w sumie już trochę dzisiaj) zaczynam pracę :) cieszę się jak głupia bo tyle czasu w domu siedziałam ze postanowiłam ze jeśli dzisiaj się nie uda to jutro dzwonię do biura i wyjeżdżam do Holandii do pracy. Ale się udało i czuję że będzie naprawdę spoko :D 

Posted

W galerii stoisko z torebkami i portfelami :) kasa super , szef spoko jak na razie wszystko spoko :) praca 12 godz ale następny dzien wolny  ,  dwa weekendy całe pracujące i dwa wolne. Dziewczyna z która bede sie zamieniac też bardzo fajna :) 

Trzymajcie kciuki :)