Ania :) Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 Hej :) Pogoda fatalna więc zdjęć żadnych nie ma :P Quote
mar....ka Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 u nas dzisiaj słoneczko było, ale jakoś nie miałam ochoty na foty (sama nie czuję jak rymuję :P) Quote
Tyśka) Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Hej! Przesłać Ci śnieżycę? Z przerażeniem słucham o tym, że w Moskwie już 1,7m śniegu... Z Moskwy niedaleko już na Ukrainę, a do Ukrainy ode mnie rzut beretem... Quote
Ania :) Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 Dzisiaj rano jak się obudziłam i spojrzałam przez okno to było wszędzie BIAAAAAAAŁO :P tak sypał śnieg, że masakra xd Przyjaciółka u mnie była i ulepiłyśmy bałwana xd tak stare krowy 20paro letnie dzisiaj bawiły się w śniegu i bałwana robiły :P frajda była jakbyśmy miały po 6 lat haha :) a popołudniu zaczęło wszystko topnieć i jest chlapa, ale jak przymrozi to będzie lodowisko.. Quote
Tyśka) Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Fakytycznie jesteście stare krowy, nie ma co ;D Ja też lubię lepić bałwana i robić orły na śniegu, choć mam niewiele mniej od Ciebie lat ;D Quote
angineuuka Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 6 godzin temu, Tyś napisał: Hej! Przesłać Ci śnieżycę? Z przerażeniem słucham o tym, że w Moskwie już 1,7m śniegu... Z Moskwy niedaleko już na Ukrainę, a do Ukrainy ode mnie rzut beretem... Ja chce! Ahah a Quote
Ania :) Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 Godzinę temu, magdabroy napisał: A zdjęcie bałwana masz? a masz :P ale wstawie jutro :) Quote
*Magda* Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Czemu ten bałwan nie ma nosa z marchewki? :P Śliczny duet :loveu: Quote
Ania :) Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Bo nie miałam marchewki :P to jest bałwan wegielek xd Quote
Paulina94 Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nie mogę się napatrzeć- cudowne te Twoje chłopaki :P Quote
Ania :) Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 4 godziny temu, Paulina94 napisał: Nie mogę się napatrzeć- cudowne te Twoje chłopaki :P Dziękuję :) Od jutra (w sumie już trochę dzisiaj) zaczynam pracę :) cieszę się jak głupia bo tyle czasu w domu siedziałam ze postanowiłam ze jeśli dzisiaj się nie uda to jutro dzwonię do biura i wyjeżdżam do Holandii do pracy. Ale się udało i czuję że będzie naprawdę spoko :D Quote
Ania :) Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 W galerii stoisko z torebkami i portfelami :) kasa super , szef spoko jak na razie wszystko spoko :) praca 12 godz ale następny dzien wolny , dwa weekendy całe pracujące i dwa wolne. Dziewczyna z która bede sie zamieniac też bardzo fajna :) Trzymajcie kciuki :) Quote
Recommended Posts