Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i się nie pomyliłam. Jest kaszel. Dostał antybiotyk. Dla Leona w razie wu też mi przepisał bo mówi że raczej na pewno się zarazi , to kwestia tygodnia. A nie mam za bardzo jak ich odseparowac z resztą już raczej i tak za późno.
Szybko zareagowalismy bo już pierwsze jakieś jego duszności i kichanie/kaszlenie jak zauważyłam to byłam pewna ze to to i pojechalismy do weta więc powinien szybko minąć. Przywiezlismy to po prostu z wystawy. Nawet wet mi powiedzial ze nie jestesmy pierwsi ze już kilka osób u niego było i wszyscy po wystawie w Kielcach.
Następnym razem przed halowka go zaszczepimy.

Posted

Dzięki dziewczyny ;)
Wiem właśnie. Myślałam że nas to ominie bo minęło 2tyg i żadnych objawów nie było Ś tu jednak ... no ale nic , będziemy zyc :P

Dzisiaj przywieźli w końcu Kamila auto z Francji i mamy 3 auta xd
Muszę to swoje clio wystawić na aukcje niech się szybko sprzeda. Nie chce ktoś ? stan prawie nówka :P

• Upvote 1
Posted

Scenic '05 r. Więc teraz będziemy mieć dwa te same tylko ja będę jeździć starszym ;)

Dzisiaj cudna pogoda. Właśnie wróciliśmy z długiego spaceru :) :)
A za tydzień moja mama przyjeżdża :D

Posted

Kamil laguny miał dwie i też sobie chwalił. Teraz też chciał lagune ale nie było nic ciekawego a chciał kombi... no i scenic to jego 3 w sumie i na żaden nie narzekał ;)

Posted

to tak z tymi opiniami, mieliśmy 3 VW, z tego jeden passat dał du...y, a niby niezawodny Niemiec  (oczywiście nie wkluczam B6 (szukamy kombiaka), ale najbardziej lecimy w stronę mondeo)

Posted

Albo scenic np w grandzie :P (Aga chyba taki ma ? ) z resztą normalny też ma duży bagażnik i dużo miejsca w środku ;)
Co jest ważne też do Francuzów są tanie części xd

Posted

dla nas kluczowa jest szeroka płyta, bo Shadow nad morze będzie podróżował na tylnych siedzeniach. Fotel Gabi, moje du...sko i Shadow :P Ulituję się nad Łukaszem i dam go do przodu

Posted

Mój kolega miał kiedyś lagunę, a my w tym czasie właśnie mondeo. Był ze swojego auta zadowolony, ale jak trzeba było coś przewieść, to i tak my jechaliśmy naszym autem :P A to tylko dlatego, że laguna w kombi ma straszne ścięte pod kątem drzwi bagażnika, a mondeo ma to proste i bagażnik jest bardziej pakowny dzięki temu ;)

majoka jeśli kupicie mondeo, to będzie Ci się bardzo wygodnie jeździć z tyłu ;) Ja jeździłam z tyłu na odcinkach 1000km (do/z Polski). Tam jest tyle miejsca, że ja miałam swobodnie wyprostowane nogi. I kanapa też jest bardzo wygodna :)

Posted

Ja swojego clio wystawilam w sobotę wieczorem. Zaraz po wystawieniu były dwa telefony i obydwoje umówieni na niedzielę ze przyjadą obejrzeć. Ani jeden nie przyjechał :P