Ania :) Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 No i się nie pomyliłam. Jest kaszel. Dostał antybiotyk. Dla Leona w razie wu też mi przepisał bo mówi że raczej na pewno się zarazi , to kwestia tygodnia. A nie mam za bardzo jak ich odseparowac z resztą już raczej i tak za późno. Szybko zareagowalismy bo już pierwsze jakieś jego duszności i kichanie/kaszlenie jak zauważyłam to byłam pewna ze to to i pojechalismy do weta więc powinien szybko minąć. Przywiezlismy to po prostu z wystawy. Nawet wet mi powiedzial ze nie jestesmy pierwsi ze już kilka osób u niego było i wszyscy po wystawie w Kielcach. Następnym razem przed halowka go zaszczepimy. Quote
angineuuka Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Z Poznania dużo osób tez przywiozlo kk :) Quote
marta1624 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Z Kielc znajomej pies też się zaraził :( Zdrówka! Quote
Ania :) Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Dzięki dziewczyny ;) Wiem właśnie. Myślałam że nas to ominie bo minęło 2tyg i żadnych objawów nie było Ś tu jednak ... no ale nic , będziemy zyc :P Dzisiaj przywieźli w końcu Kamila auto z Francji i mamy 3 auta xd Muszę to swoje clio wystawić na aukcje niech się szybko sprzeda. Nie chce ktoś ? stan prawie nówka :P 1 Quote
Ania :) Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Scenic '05 r. Więc teraz będziemy mieć dwa te same tylko ja będę jeździć starszym ;) Dzisiaj cudna pogoda. Właśnie wróciliśmy z długiego spaceru :) :) A za tydzień moja mama przyjeżdża :D Quote
*Magda* Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Można się było domyśleć, że jakiś francuz :D Quote
Paulina94 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 A jakies fotki z tego długiego spaceru masz :P ? Quote
Ania :) Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Kamil tylko francuskie samochody kupuje xd Zdjęć nie ma bo nie wzięłam tel :p Quote
*Magda* Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Kamil tylko francuskie samochody kupuje xd Pewnie inne francuskie "rzeczy" taż lubi :D Quote
Ania :) Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Hahahah też lubi :p Oglądam zmierzch <3 Quote
mar....ka Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 a ja oglądam miski, Madzia się tak wypytuje co, bo dla mnie auta szuka hehe, z francuzów mieliśmy kiedyś lagunę w kombiaku i wbrew powszechnej opinii, była całkiem oki :) Quote
Ania :) Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Kamil laguny miał dwie i też sobie chwalił. Teraz też chciał lagune ale nie było nic ciekawego a chciał kombi... no i scenic to jego 3 w sumie i na żaden nie narzekał ;) Quote
mar....ka Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 to tak z tymi opiniami, mieliśmy 3 VW, z tego jeden passat dał du...y, a niby niezawodny Niemiec (oczywiście nie wkluczam B6 (szukamy kombiaka), ale najbardziej lecimy w stronę mondeo) Quote
Ania :) Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Dobrze ze jest tego dużo na rynku to każdy może coś dla siebie znaleźć ;) Quote
mar....ka Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 no zależy po prostu co się trafi, nas dwoje, dwoje dzieci i pies, kombiak się prosi Quote
Ania :) Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Albo scenic np w grandzie :P (Aga chyba taki ma ? ) z resztą normalny też ma duży bagażnik i dużo miejsca w środku ;) Co jest ważne też do Francuzów są tanie części xd Quote
mar....ka Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 dla nas kluczowa jest szeroka płyta, bo Shadow nad morze będzie podróżował na tylnych siedzeniach. Fotel Gabi, moje du...sko i Shadow :P Ulituję się nad Łukaszem i dam go do przodu Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Mój kolega miał kiedyś lagunę, a my w tym czasie właśnie mondeo. Był ze swojego auta zadowolony, ale jak trzeba było coś przewieść, to i tak my jechaliśmy naszym autem :P A to tylko dlatego, że laguna w kombi ma straszne ścięte pod kątem drzwi bagażnika, a mondeo ma to proste i bagażnik jest bardziej pakowny dzięki temu ;) majoka jeśli kupicie mondeo, to będzie Ci się bardzo wygodnie jeździć z tyłu ;) Ja jeździłam z tyłu na odcinkach 1000km (do/z Polski). Tam jest tyle miejsca, że ja miałam swobodnie wyprostowane nogi. I kanapa też jest bardzo wygodna :) Quote
mar....ka Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 najpiewr leona muszę pchnąć, ale jakoś nawet za wystawianie się nie zabrałam :P Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Uważaj, żeby ktoś Ciebie nie pchnął :D :P Quote
Ania :) Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Ja swojego clio wystawilam w sobotę wieczorem. Zaraz po wystawieniu były dwa telefony i obydwoje umówieni na niedzielę ze przyjadą obejrzeć. Ani jeden nie przyjechał :P Quote
Paulina94 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Może nie o tą niedzielę im chodziło :D Quote
Recommended Posts