Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brando w ogole na to uwagi nie zwraca :) można ustawić by powoli mrugala , szybko mrugala i cały czas świeciła i my zawsze ta ostatnia opcję włączamy. Jak dla mnie obroża nie ma żadnych minusów :)

Posted

ja się zastanawiałam nad tymi obrożami....Te światełka nie przeszkadzają psu?

Przecież ma ją za oczami, to nie ma jak przeszkadzać :P

A ja ustawiam właśnie mruganie ;) Wydaje mi się, że opcja mrugania jest bardziej widzialna dla osób postronnych :)

Posted

A mnie to mruganie wkurza i wolę jak cały czas świeci :p

My mamy czerwoną :D nie wiem czemu Kamil taka wziął no ale już musi być xd no i nikogo jeszcze nie widziałam z psem w tej obroży u nas xd

Posted

Hejka ;)

Zabierzcie ten wiatr bo to nawet na podwórko nie da się wyjść :( na spacer z psami akurat wcisnelam się na słońce i nie taki silny wiatr ale teraz to masakra jest...

Posted

Postaram sie jutro odezwac bo oczywiscie znowu czasu na nic nie miałam ;( oszalec idzie , a wiatr , jeszcze kilka dni takiego wiatru i będę miała łydy wyrobione jak korzeniowski , rowerem ujechac nie mogłam ....

Posted

Witamy ;)
Kamil chciał mi udowodnić ze zrobi swój pierwszy w życiu banner i mam go tu wstawić na forum :p pół nocy nad nim siedział :p nie miałam wyjścia :D