Ania :) Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Nie mam ... Ale ta poduszka jest spoko. ;) naprawdę dobrze nagrzewa :) Quote
Guest TyŚka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 To życzę Ci zdrowia i znalezienia lepszej pracy ;) Ja sama w domu siedzę i źle się z tym czuje :/ Quote
Ania :) Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Dzieki ;) Dzisiaj chyba z pół dnia na tej poduszce się grzalam i teraz mnie duuzo mniej boli :) mam nadzieję ze jutro będzie lepiej bo muszę jechać kilka spraw załatwić. Quote
mar....ka Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 i co lepeij Aneczko?? Przyjedź na urlop do Karpacza, a wogóle gdzie ta smażalnia i czy psem wpuszczają ??? Quote
Ania :) Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Dzisiaj już dużo lepiej :) zaraz przyjeżdża do mnie przyjaciółka więc nie będę sama :D Oj chciałabym do Karpacza jechać ale teraz finanse na to nie pozwalają. :( A smażalnia jest chyba w Kowarach dokładnie Ci nie powiem xd nazywa się Fliper. Ale mają przepysznego pstrąga . Zawsze wszystko świeże bo mają swoje stawy zaraz obok :) a czy z psami wpuszczają to szczerze powiem ze nie wiem. Latem jak są stoliki na zewnątrz to na pewno ale czy zima to nie mam pojęcia. Nigdy w sumie się nie pytałam. Ale są to ludzie psiolubni (maja tam dwa owczarki tez) więc myślę że nie byłoby problemu ;) Quote
Ania :) Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Hej :) nic z tych rzeczy :D wczoraj była przyjaciółka a dzisiaj brat przyjeżdża więc sama nie będę :D Quote
*Magda* Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Co będziecie robić z bratem w Halloween?? Quote
Ania :) Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Nic nie będziemy robić :P brat przyjeżdża dopiero o 23 więc wcześniej obejrzę sobie the Voice a później pojadę go odebrać z dworca i pewnie posiedzimy i pójdziemy spać bo jutro podróż nas czeka i trzeba wstać wcześnie ;) Quote
Ania :) Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Cześć :) no to jakaś godzinę temu wróciłam do domu . Padnieta jestem na maksa .... Quote
*Magda* Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Najważniejsze, że wróciłaś cała i zdrowa do domu ;) Quote
Ania :) Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Tak to fakt :) na trasie nie było dużego ruchu i spoko się jechało :) gorzej jak juz się w miasto wjechalo i było co raz bliżej cmentarza , to i większe korki i ścisk - nie wiem kto niektórym dał prawo jazdy :P i potwooornie boli mnie głowa :( Quote
łamAga Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Hejka z wieczorka , ale pewnie już leżysz w łóżku i odpoczywasz ;) Quote
marta1624 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Oj dzisiaj koło cmentarzy to tylko czołgiem... Quote
Recommended Posts