Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To życzę Ci zdrowia i znalezienia lepszej pracy ;)
Ja sama w domu siedzę i źle się z tym czuje :/

Posted

Dzieki ;) Dzisiaj chyba z pół dnia na tej poduszce się grzalam i teraz mnie duuzo mniej boli :) mam nadzieję ze jutro będzie lepiej bo muszę jechać kilka spraw załatwić.

Posted

Dzisiaj już dużo lepiej :) zaraz przyjeżdża do mnie przyjaciółka więc nie będę sama :D
Oj chciałabym do Karpacza jechać ale teraz finanse na to nie pozwalają. :(
A smażalnia jest chyba w Kowarach dokładnie Ci nie powiem xd nazywa się Fliper. Ale mają przepysznego pstrąga . Zawsze wszystko świeże bo mają swoje stawy zaraz obok :) a czy z psami wpuszczają to szczerze powiem ze nie wiem. Latem jak są stoliki na zewnątrz to na pewno ale czy zima to nie mam pojęcia. Nigdy w sumie się nie pytałam. Ale są to ludzie psiolubni (maja tam dwa owczarki tez) więc myślę że nie byłoby problemu ;)

Posted

Nic nie będziemy robić :P brat przyjeżdża dopiero o 23 więc wcześniej obejrzę sobie the Voice a później pojadę go odebrać z dworca i pewnie posiedzimy i pójdziemy spać bo jutro podróż nas czeka i trzeba wstać wcześnie ;)

Posted

Tak to fakt :) na trasie nie było dużego ruchu i spoko się jechało :) gorzej jak juz się w miasto wjechalo i było co raz bliżej cmentarza , to i większe korki i ścisk - nie wiem kto niektórym dał prawo jazdy :P i potwooornie boli mnie głowa :(