Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam tak twardy sen, że się orientuję dopiero rano, że Nuka leży na moim łóżku, a nie mam jakiegoś dużego łóżka :p  

Ja Nukę w te upały tylko okrywałam mokrym ręcznikiem bo takiej wody z prysznica czy z węża to się boi, ale mokry ręcznik już jej się podobał :D

Posted

My mamy duże łóżko i mały Leonek nie sprawia problemu :P On i tak w nogach śpi, więc spoko :D Czasem tylko się w panicza zmienia i się rozpycha, ale dajemy rade :) 

Guest TyŚka
Posted

No ja egoistką jestem, więc nie lubię psa w wyru, bo nie. I cieszę się, że mój kot woli spać sam niż ze mną :p

Posted

Pomóżcie mi w szukaniu basenu dla psów. Dmuchane raczej odpadają, bo pazurem pewnie w pierwszej minucie przebiją. Desperacko szukałam już nawet tych plastikowych (choć wydają mi się małe...), ale znalazłam jedne i to za stówe... serio kawałek plastiku jest taki drogi ?

Posted

Te plastikowe są niestety takie drogie ;( też swojego czasu chciałam taki nabyć dla psów ale zrezygnowałam bo drogie to i małe ;( do dzisiaj nic nie wymysliliśmy :/

Posted

Hejka :)

Ja teraz mam piaskownicę, poprzednio rozporowy ;) Piaskownica jest mała i to największą wada, wolałabym coś większego, ale dałam za 2 części muszelki 30zł i nie ma prawa coś się stać :) Rozporowy dla Kajki był super (noo do czasu), ale Lucek żeby wejść zaginał ścianki i woda się wylewała, a na koniec sezonu podłoga była do klejenia więc straciłam nerwy ;)

Posted

Hej :) Ja nigdzie tak tanio piaskownicy nie mogłam znaleźć. Mam nadzieję, że ten rozporowy chociaż w tym roku wytrzyma :P no i, że nie potraktują go jak wielką miskę, tylko faktycznie będą do niego wchodzić :D

Posted

Sezon powinien wytrzymać, chyba że masz psa jak Kaja :lol:

A piaskownicę kupiłam w osiedlowym sklepie u mnie, mam 2 części :) Też się zdziwiłam że tak tanio :) Miałam jeszcze 2 inne z BricoMarche, ale tam za 2 części wyszło 50zł (teraz jedną ma babcia a jedną ciotka dla swoich suczy :))

Posted

A na allegro zamawiałaś ?

Ja przedwczoraj zamówiłam pchacz dla Stasia o 13:30 o 15:30 babka mi napisała że wysłała a na drugi dzień o 12stej już był na miejscu , pierwszy raz sie spotkałam z tak szybką transakcją :D

No to szykuje sie biba :D nie spijcie sie za szybko :D

Posted

Tak na allegeo. Wczoraj wieczorem zamowilam, dzisiaj o 9 dostalam e mail z potwierdzeniem wyslania, ale wątpię że dzisiaj będzie.

Ja i tak duzo nie moge, bo na drugi dzień rano musze wrócić autem do domu xd no i w taki upał na kacu to sobie nie wyobrażam xd