jolkablaszczyk Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Nie no w sumie najważniejsze szyby maszynisty.... :D o ile w tramwajach mają wyświetlacze przystankow bo tak to cieżko bylo by sie zorientować ktory nasz przystanek :) Quote
jolkablaszczyk Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 czujność o poranku w tramwaju?? o matko to to awykonalne! :D ja jak jadę po 5 rano w autobusie przez ponad poł godziny to musze cos przekąszać (ten wyraz sie odmienia w ogóle? i chyba inaczej??) żeby nie przyciąć komara .... Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 3 minuty temu, jolkablaszczyk napisał: czujność o poranku w tramwaju?? o matko to to awykonalne! :D ja jak jadę po 5 rano w autobusie przez ponad poł godziny to musze cos przekąszać (ten wyraz sie odmienia w ogóle? i chyba inaczej??) żeby nie przyciąć komara .... Kurcze , faktycznie , ja bym pewnie wysiadła za daleko :P przekąszać heh fajny wyraz , czasami się zastanawiam nad znaczeniem i odmianą niektórych wyrazów i nic mi do głowy normalnego nie przychodzi :D Quote
Patikujek Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Ja jak jeździłam kiedyś do Oracle autobusem i trwało to ponad godzinę to zawszereg sobie budzik na 5 minut przed godziną przyjazdu ustawiałam żeby nie zaspać Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Co tutaj taka cisza ? dalej pisz co tam na zebraniu ustaliliscie :P Quote
Ania :) Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 14 minut temu, łamAga napisał: Co tutaj taka cisza ? dalej pisz co tam na zebraniu ustaliliscie :P Było 100 osób, duuuzo się działo, ale ja nie byłam do końca, bo musiałam do pracy jechać (trwało do 17, ja wyszłam o 14). Generalnie Szmaja już nie jest przewodniczącym. Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Wsumie to ja sie nie orientuje kto tam z kim i w ogóle , obecnie nawet nie jestem członkiem zkwp :D Quote
Ania :) Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Wsumie to ja sie nie orientuje kto tam z kim i w ogóle , obecnie nawet nie jestem członkiem zkwp :D Szmaja był chyba 15 lat przewodniczącym u nas w Związku :P Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 5 minut temu, Ania :) napisał: Szmaja był chyba 15 lat przewodniczącym u nas w Związku :P W takim razie dlaczego ją "zdjęli" ? Quote
angineuuka Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: W takim razie dlaczego ją "zdjęli" ? bo ilez mozna? :P 1 Quote
Ania :) Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 7 minut temu, łamAga napisał: W takim razie dlaczego ją "zdjęli" ? Jego :P hahah 3 minuty temu, angineuuka napisał: bo ilez mozna? :P No właśnie :P To swoją drogą, ale generalnie wyszło duuuzo różnych ciekawych spraw po drodze :) Quote
*Magda* Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 9 minut temu, łamAga napisał: Widzisz , nawet płci myle :P Płeć :P Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Płeć :P Nie czepiaj się :P Quote
*Magda* Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 10 minut temu, łamAga napisał: Nie czepiaj się :P Nie czepiam, tylko poprawiam :P Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nie czepiam, tylko poprawiam :P Jak zwał tak zwał :P Quote
Ania :) Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 Aga gdybyś czytała uważniej to byś zauważyła, że o byłym przewodniczącym pisze w męskiej osobie :p Quote
*Magda* Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Przed chwilą, Ania :) napisał: Aga gdybyś czytała uważniej to byś zauważyła, że o byłym przewodniczącym pisze w męskiej osobie :p Ona jest ślepa, to nie miała jak zauważyć :D Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Przed chwilą, Ania :) napisał: Aga gdybyś czytała uważniej to byś zauważyła, że o byłym przewodniczącym pisze w męskiej osobie :p Wiem ale nie mam okularów i szybko czytam :P Quote
łamAga Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Ania cos dla Ciebie :D https://www.tulzo.com/o5/index.php/koszulka-labrador-czekoladowy-w-okularach-koszulki-3d-t-shirt-tulzo-sklep/?koszulka-labrador-czekoladowy-w-okularach-koszulki-3d-t-shirt-tulzo-sklep#meskie?utm_source=allani&utm_medium=cpc&utm_campaign=allani&utm_term=271941925 Quote
Recommended Posts