Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czujność o poranku w tramwaju?? o matko to to awykonalne! :D ja jak jadę po 5 rano w autobusie przez ponad poł godziny to musze cos przekąszać (ten wyraz sie odmienia w ogóle? i chyba inaczej??) żeby nie przyciąć komara .... 

Posted
3 minuty temu, jolkablaszczyk napisał:

czujność o poranku w tramwaju?? o matko to to awykonalne! :D ja jak jadę po 5 rano w autobusie przez ponad poł godziny to musze cos przekąszać (ten wyraz sie odmienia w ogóle? i chyba inaczej??) żeby nie przyciąć komara .... 

Kurcze , faktycznie , ja bym pewnie wysiadła za daleko :P przekąszać heh fajny wyraz , czasami się zastanawiam nad znaczeniem i odmianą niektórych wyrazów i nic mi do głowy normalnego nie przychodzi :D

Posted

Ja jak jeździłam kiedyś do Oracle autobusem i trwało to ponad godzinę to zawszereg sobie budzik na 5 minut przed godziną przyjazdu ustawiałam żeby nie zaspać 

• 2 weeks later...
Posted
14 minut temu, łamAga napisał:

Co tutaj taka  cisza ? dalej pisz co tam na zebraniu ustaliliscie :P 

Było 100 osób, duuuzo się działo, ale ja nie byłam do końca, bo musiałam do pracy jechać (trwało do 17, ja wyszłam o 14). Generalnie Szmaja już nie jest przewodniczącym. 

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

Wsumie to ja sie nie orientuje kto tam z kim i w ogóle , obecnie nawet nie jestem członkiem zkwp :D

Szmaja był chyba 15 lat przewodniczącym u nas w Związku :P 

Posted
7 minut temu, łamAga napisał:

W takim razie dlaczego ją "zdjęli" ?

Jego :P hahah

3 minuty temu, angineuuka napisał:

bo ilez mozna? :P 

No właśnie :P

To swoją drogą, ale generalnie wyszło duuuzo różnych ciekawych spraw po drodze :) 

Posted
Przed chwilą, Ania :) napisał:

Aga gdybyś czytała uważniej to byś zauważyła, że o byłym przewodniczącym pisze w męskiej osobie :p

Ona jest ślepa, to nie miała jak zauważyć :D

Posted
Przed chwilą, Ania :) napisał:

Aga gdybyś czytała uważniej to byś zauważyła, że o byłym przewodniczącym pisze w męskiej osobie :p

Wiem ale nie mam okularów i szybko czytam :P