Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

poka wzór ;P

nie, bo to "mój" pomysł ;) moze gdzies jest w necie, ale jeszcze nie widziałam ;) wiec nie mam jak ci pokazac :P

ale jak sie nie rozmysle, to chce w watercolorze. 

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

nie, bo to "mój" pomysł ;) moze gdzies jest w necie, ale jeszcze nie widziałam ;) wiec nie mam jak ci pokazac :P

ale jak sie nie rozmysle, to chce w watercolorze. 

Mi się bardziej podobają takie "zwykłe" czarne/granatowe 

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Mi się bardziej podobają takie "zwykłe" czarne/granatowe 

no własnie nie wiem, czy mój pomysł daloby radkę w watercolorze. Nie wiem jak to by wygladało i czy miałoby sens, W wyobraźni ma sens, ale mam ją trochę zjebaną :P 

• Upvote 1
Posted

kurcze mnie się nigdy jakoś tatuaże nie podobały... chyba jestem jakaś inna... tzn niekotre są fajne ale jakoś u siebie nigdy bym chyba nie chciała mieć.. choć taka psia i ludzka stópeczka jest super :)

Posted
1 minutę temu, mar....ka napisał:

mnie się nigdy wytatuowane panny młode nie podobały , ale kiedyś sama chciałam mieć jakiś mały tatuaż na łopatce (nic z tego nie wyszło)

A mnie się nie podoba jak ktoś się tatuuje, a potem na zdjęciach ze ślubu prosi fotografa o wymazanie tatuażu. To po ch*j się tatuowała, jak nie chce mieć tatoo na zdjęciach widocznych?! A znam taką laskę

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

A mnie się nie podoba jak ktoś się tatuuje, a potem na zdjęciach ze ślubu prosi fotografa o wymazanie tatuażu. To po ch*j się tatuowała, jak nie chce mieć tatoo na zdjęciach widocznych?! A znam taką laskę

bezsensu xD

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

ja mam slubne zdjęcie z tatoo :P

Posted
6 minut temu, dOgLoV napisał:

A ja mam duży i chce teraz mały ;)

paietamy i jestesmy zalamani bo to dla nas nie oznacza godziny dłużej snu tylko raczej wrecz odwrotnie :/

czego....

a i jeszcze nie podobają  mi się zwiotczałe ciała z tatuażami- wszystko przed wami hehehe

Posted

482089_191100921020361_1170103817_n.jpg?

ale ślicznie wyglądacie, nawet tatuaż mi nie przeszkadza hehehe akurat Damian stał przy mnie i mówię - ładna dziewczyna, a on panu młodemu też niczego nie brakuje

heheh jak zwykle ja oceniam laski a on facetów (chyba coś nie halo :P)

Posted
2 minuty temu, jolkablaszczyk napisał:

śliczny! 

dziękuję :* chociaż na ręce mi został On ;(

2 minuty temu, mar....ka napisał:

czego....

a i jeszcze nie podobają  mi się zwiotczałe ciała z tatuażami- wszystko przed wami hehehe

młody zazwyczaj budzi się 5-6 więc jutro obudzi się 4-5 na nowy czas :/

oj tam , myslisz ze my dozyjemy zwiotczenia ciała ? :P

Posted
1 minutę temu, mar....ka napisał:

czego....

Nie bądź taka dociekliwa! To nie wypada! :) 
 a co do zwiodczałych ciał. Kiedyś też mi sie to raczej nie podobało a teraz mam jakieś takie inne podejście... ża takie tatuaże świadczą o tym że jednak ten ktoś też był kiedyś mlody i też miał "fiu-bździu" w głowie. bo jednak wielu ludzi z wiekiem własne tatuaże traktuje z przymróżeniem oka :)