łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 4 minuty temu, angineuuka napisał: ja zbieram moc urzędową :p poka wzór ;P Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: poka wzór ;P nie, bo to "mój" pomysł ;) moze gdzies jest w necie, ale jeszcze nie widziałam ;) wiec nie mam jak ci pokazac :P ale jak sie nie rozmysle, to chce w watercolorze. Quote
łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: nie, bo to "mój" pomysł ;) moze gdzies jest w necie, ale jeszcze nie widziałam ;) wiec nie mam jak ci pokazac :P ale jak sie nie rozmysle, to chce w watercolorze. Mi się bardziej podobają takie "zwykłe" czarne/granatowe Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Mi się bardziej podobają takie "zwykłe" czarne/granatowe no własnie nie wiem, czy mój pomysł daloby radkę w watercolorze. Nie wiem jak to by wygladało i czy miałoby sens, W wyobraźni ma sens, ale mam ją trochę zjebaną :P 1 Quote
łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 hahahahahhaa na pewno ktoś by Ci to przelał na papier ale musiała byś to komuś jakoś wytłuaczyc :P Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 sama sobie mogę wzór przelać na papier :D Karola myślę, ze ogarnie :P (Dziewczyna ze studia, do ktorego chciałabym isc :P ) Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Dobry tatuażysta wszystko ogarnie ;) no pewnie ;D ale chyba najpierw papiszcze, potem tatuaż ;P Quote
jolkablaszczyk Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 kurcze mnie się nigdy jakoś tatuaże nie podobały... chyba jestem jakaś inna... tzn niekotre są fajne ale jakoś u siebie nigdy bym chyba nie chciała mieć.. choć taka psia i ludzka stópeczka jest super :) Quote
mar....ka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 mnie się nigdy wytatuowane panny młode nie podobały , ale kiedyś sama chciałam mieć jakiś mały tatuaż na łopatce (nic z tego nie wyszło) Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 pamietacie o zmianie czasu w nocy? :P Quote
mar....ka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Teraz, angineuuka napisał: pamietacie o zmianie czasu w nocy? :P pamiętam, coś dla Agi- godzina dłużej heheh Quote
*Magda* Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 1 minutę temu, mar....ka napisał: mnie się nigdy wytatuowane panny młode nie podobały , ale kiedyś sama chciałam mieć jakiś mały tatuaż na łopatce (nic z tego nie wyszło) A mnie się nie podoba jak ktoś się tatuuje, a potem na zdjęciach ze ślubu prosi fotografa o wymazanie tatuażu. To po ch*j się tatuowała, jak nie chce mieć tatoo na zdjęciach widocznych?! A znam taką laskę Quote
łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 A ja mam duży i chce teraz mały ;) paietamy i jestesmy zalamani bo to dla nas nie oznacza godziny dłużej snu tylko raczej wrecz odwrotnie :/ Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Teraz, *Magda* napisał: A mnie się nie podoba jak ktoś się tatuuje, a potem na zdjęciach ze ślubu prosi fotografa o wymazanie tatuażu. To po ch*j się tatuowała, jak nie chce mieć tatoo na zdjęciach widocznych?! A znam taką laskę bezsensu xD Quote
łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Teraz, *Magda* napisał: A mnie się nie podoba jak ktoś się tatuuje, a potem na zdjęciach ze ślubu prosi fotografa o wymazanie tatuażu. To po ch*j się tatuowała, jak nie chce mieć tatoo na zdjęciach widocznych?! A znam taką laskę ja mam slubne zdjęcie z tatoo :P Quote
*Magda* Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Ja tam się swoich tatuaży nie wstydzę i nawet lubię się "nimi chwalić" :) Quote
mar....ka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 6 minut temu, dOgLoV napisał: A ja mam duży i chce teraz mały ;) paietamy i jestesmy zalamani bo to dla nas nie oznacza godziny dłużej snu tylko raczej wrecz odwrotnie :/ czego.... a i jeszcze nie podobają mi się zwiotczałe ciała z tatuażami- wszystko przed wami hehehe Quote
mar....ka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 ale ślicznie wyglądacie, nawet tatuaż mi nie przeszkadza hehehe akurat Damian stał przy mnie i mówię - ładna dziewczyna, a on panu młodemu też niczego nie brakuje heheh jak zwykle ja oceniam laski a on facetów (chyba coś nie halo :P) Quote
łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 2 minuty temu, jolkablaszczyk napisał: śliczny! dziękuję :* chociaż na ręce mi został On ;( 2 minuty temu, mar....ka napisał: czego.... a i jeszcze nie podobają mi się zwiotczałe ciała z tatuażami- wszystko przed wami hehehe młody zazwyczaj budzi się 5-6 więc jutro obudzi się 4-5 na nowy czas :/ oj tam , myslisz ze my dozyjemy zwiotczenia ciała ? :P Quote
jolkablaszczyk Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 1 minutę temu, mar....ka napisał: czego.... a i jeszcze nie podobają mi się zwiotczałe ciała z tatuażami- wszystko przed wami hehehe Nie bądź taka dociekliwa! To nie wypada! :) a co do zwiodczałych ciał. Kiedyś też mi sie to raczej nie podobało a teraz mam jakieś takie inne podejście... ża takie tatuaże świadczą o tym że jednak ten ktoś też był kiedyś mlody i też miał "fiu-bździu" w głowie. bo jednak wielu ludzi z wiekiem własne tatuaże traktuje z przymróżeniem oka :) Quote
Recommended Posts