Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też nie mogłabym żyć z krótkopyskowcem, bo bałabym się o jego życie ;). Moim głównym kryterium przy wyborze psiaka jest długowieczność oraz podatność na choroby. Po prostu na punkcie zdrowia mam obsesję. Wytrzymałabym z psem, który nie do końca odpowiada mi charakterem, ale wiem, ile kosztuje mnie nerwów chorowita kotka, nie ma dnia, w którym bym się o nią nie martwiła. A jednak ja lubię z psem robić wszystko: biegać, jeździć rowerem, zabierać go wszędzie ze sobą bez obaw, że mi "padnie" po paru kilometrach.

Posted

I dlaczego mi się podobają psy albo chorowite albo z adhd -.-  ostatnio hipcio shar pei `e mi się spodobały ale wystarczyło ze 30min o nich poczytalam i już go nie chce. Za bardzo schorowana rasa , a charakter nawet spoko... chyba jednak jestem skazana na labki :p Ale chciałam coś ciut mniejszego xd 

A nie mogłabym żyć z psem który by miał charakter fajny ale wyglądem kompletnie nie mój typ. No nie , po prostu nie :p 

Posted

Mi się podoba dużo ras , ale z tego większość się dla mnie nie nadaje :p a raczej ja dla nich :p  

Za tydzień w piątek idziemy na wesele , a  ja nie mam jeszcze butów i marynarki - choć ta nie wiem czy będzie mi potrzebna bo zapowiadają upały.. do tego dzisiaj w pracy ledwo wysiedzialam bo choroba mnie bierze :/ gardło potwornie boli i łamie mnie w kościach :( 

Posted

Oj, to zdrowiej szybko, żebyś mogła szaleć na parkiecie :)

Ja na weselu byłam ostatnio 2 lata temu i nie zapowiada się, żeby było jakieś w najbliższym czasie :P

Posted
3 godziny temu, Paulina94 napisał:

Ja na weselu byłam ostatnio 2 lata temu i nie zapowiada się, żeby było jakieś w najbliższym czasie :P

Heh, a ja na weselu byłam 6lat temu i na razie cisza. A tak lubię wesela...

Posted

Buty kupione :D 

Ja nie lubię za bardzo wesel :p Ale to będzie bardziej takie przyjęcie niż typowe wesele :) 40 osób będzie :p w tym kilku hodowców dogów :D  a ostatnio na weselu byłam 4 lata temu :p 

Posted

Dzięki dziewczyny ;)

I siema Ola :D 

Ból gardła powoli mi ustępuje (fajne do psikania coś sobie kupiłam i mi bardzo pomaga :) ) , za to mam potworny katar i nie mogę oddychać normalnie :/ muszę jutro iść po jakiś cirrus czy coś .. 

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

Dzięki dziewczyny ;)

I siema Ola :D 

Ból gardła powoli mi ustępuje (fajne do psikania coś sobie kupiłam i mi bardzo pomaga :) ) , za to mam potworny katar i nie mogę oddychać normalnie :/ muszę jutro iść po jakiś cirrus czy coś .. 

Widze że i Ciebie dopadło :/ oby szybko Ci przeszło ;)

Posted
O 21.08.2016 o 21:05, *Magda* napisał:

Ania, napar z ziółek, ręcznik na łeb i inhalacja ;)

Nigdy tak nie robiłam :p Ale kiedyś muszę spróbować. Na szczęście powoli katar odchodzi :) 

Ale ... zakochałam się w nowej obudowie tel <3 taka miła niespodzianka od Kamila :p 

2016-08-23 22.22.09.jpg

• Upvote 1