Tyśka) Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Też nie mogłabym żyć z krótkopyskowcem, bo bałabym się o jego życie ;). Moim głównym kryterium przy wyborze psiaka jest długowieczność oraz podatność na choroby. Po prostu na punkcie zdrowia mam obsesję. Wytrzymałabym z psem, który nie do końca odpowiada mi charakterem, ale wiem, ile kosztuje mnie nerwów chorowita kotka, nie ma dnia, w którym bym się o nią nie martwiła. A jednak ja lubię z psem robić wszystko: biegać, jeździć rowerem, zabierać go wszędzie ze sobą bez obaw, że mi "padnie" po paru kilometrach. Quote
Ania :) Posted August 18, 2016 Author Posted August 18, 2016 I dlaczego mi się podobają psy albo chorowite albo z adhd -.- ostatnio hipcio shar pei `e mi się spodobały ale wystarczyło ze 30min o nich poczytalam i już go nie chce. Za bardzo schorowana rasa , a charakter nawet spoko... chyba jednak jestem skazana na labki :p Ale chciałam coś ciut mniejszego xd A nie mogłabym żyć z psem który by miał charakter fajny ale wyglądem kompletnie nie mój typ. No nie , po prostu nie :p Quote
Tyśka) Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Mnie na szczęście podobają się psy pierwotne oraz kundlowate, jak mój :D Czyli haszczak, malman, gronek czy ładny burdel :D Quote
Ania :) Posted August 18, 2016 Author Posted August 18, 2016 Mi się podoba dużo ras , ale z tego większość się dla mnie nie nadaje :p a raczej ja dla nich :p Za tydzień w piątek idziemy na wesele , a ja nie mam jeszcze butów i marynarki - choć ta nie wiem czy będzie mi potrzebna bo zapowiadają upały.. do tego dzisiaj w pracy ledwo wysiedzialam bo choroba mnie bierze :/ gardło potwornie boli i łamie mnie w kościach :( Quote
Paulina94 Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Oj, to zdrowiej szybko, żebyś mogła szaleć na parkiecie :) Ja na weselu byłam ostatnio 2 lata temu i nie zapowiada się, żeby było jakieś w najbliższym czasie :P Quote
Tyśka) Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 3 godziny temu, Paulina94 napisał: Ja na weselu byłam ostatnio 2 lata temu i nie zapowiada się, żeby było jakieś w najbliższym czasie :P Heh, a ja na weselu byłam 6lat temu i na razie cisza. A tak lubię wesela... Quote
Ania :) Posted August 19, 2016 Author Posted August 19, 2016 Buty kupione :D Ja nie lubię za bardzo wesel :p Ale to będzie bardziej takie przyjęcie niż typowe wesele :) 40 osób będzie :p w tym kilku hodowców dogów :D a ostatnio na weselu byłam 4 lata temu :p Quote
Tyśka) Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Hodowcy dogów - mega :D Ja kocham najbardziej wiejskie wesela, ten klimat! :D Pochwal się butami. Quote
Aleksa. Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Raaany, ja ostatnio na weselu byłam, jak byłam dzieckiem :D i to małym haha Quote
Ania :) Posted August 19, 2016 Author Posted August 19, 2016 Zdjęcie niestety nie oddaje koloru sukienki :( tak naprawdę jest malinowa. Na żywo dużo lepiej wygląda , nieskromnie powiem :D 2 Quote
*Magda* Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Kurcze, na weselu byłam ostatni raz z 10 lat temu :/ Moja siostra się nie chce hajtać, to raczej nie prędko pobawię się na weselu :P Quote
Ania :) Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 Dzięki dziewczyny ;) I siema Ola :D Ból gardła powoli mi ustępuje (fajne do psikania coś sobie kupiłam i mi bardzo pomaga :) ) , za to mam potworny katar i nie mogę oddychać normalnie :/ muszę jutro iść po jakiś cirrus czy coś .. Quote
łamAga Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Dzięki dziewczyny ;) I siema Ola :D Ból gardła powoli mi ustępuje (fajne do psikania coś sobie kupiłam i mi bardzo pomaga :) ) , za to mam potworny katar i nie mogę oddychać normalnie :/ muszę jutro iść po jakiś cirrus czy coś .. Widze że i Ciebie dopadło :/ oby szybko Ci przeszło ;) Quote
*Magda* Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Ania, napar z ziółek, ręcznik na łeb i inhalacja ;) Quote
Ania :) Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 O 21.08.2016 o 21:05, *Magda* napisał: Ania, napar z ziółek, ręcznik na łeb i inhalacja ;) Nigdy tak nie robiłam :p Ale kiedyś muszę spróbować. Na szczęście powoli katar odchodzi :) Ale ... zakochałam się w nowej obudowie tel <3 taka miła niespodzianka od Kamila :p 1 Quote
Ania :) Posted August 24, 2016 Author Posted August 24, 2016 No genialna jest :D nie mogę się na nią napatrzec :p jedyny minus to , ze jest plastikowa, a ja jednak wolę gumowe, ale i tak jest genialna :D Quote
*Magda* Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Świetna :) Do mnie w sobotę przyjedzie szczeniaczek bf :P Quote
łamAga Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Mega !<3 chce taką z Onkiem :D Magda Ty nie masz za dobrze ?;( Quote
Recommended Posts