Ania :) Posted April 12, 2016 Author Posted April 12, 2016 I jeszcze w nowej obroży :) (dziewczyny fejsbukowe już widziały :p) Nie lubię niebieskiego na psie, nie lubię obroz we wzorki i denerwuje mnie polzacisk :p jestem nienormalna :p Quote
*Magda* Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Obroża ładna, ale ja wolę psy w łańcuszkach :P Quote
Ania :) Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Ja uwielbiam go prowadzić w tej żółtej obroży z lancuszkiem a ten polzacisk mnie wkurza i chyba to sprzedam :p a co do wyglądu to ja go najbardziej lubię bez niczego bo ma duże podgardle i każda obroża na nim nie ładnie wygląda jakby go podduszala ;p Quote
mar....ka Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 hehe a tak psioczyłaś na niebieską chustkę u Shadowa :P Quote
Ania :) Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Godzinę temu, majoka napisał: hehe a tak psioczyłaś na niebieską chustkę u Shadowa :P No właśnie i tutaj też mnie drażni ten niebieski :p Quote
mar....ka Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 15 minut temu, Ania :) napisał: No właśnie i tutaj też mnie drażni ten niebieski :p a jak będziesz miała chłopca, to biedak w różu będzie chodził :P Quote
*Magda* Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 9 minut temu, majoka napisał: a jak będziesz miała chłopca, to biedak w różu będzie chodził :P Gender 1 Quote
Ania :) Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Dziecko to co innego :p niebieskiego nie lubię tylko na psach :p Obroża jest jednak na sprzedaż :) nie chcecie kupić ? :) A dzisiaj dziwna pogoda ale wybraliśmy się na spacerek tym razem o dziwo do parku :p trzeba się odchamic troche bo mi psy zdziczeja :p Pan z okienka :p Quote
Ania :) Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 To z dzisiaj trzy zdjęcia jeszcze ( z Facebooka ) 2 Quote
*Magda* Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Leon dopasował patyczek do swojego rozmiaru :D Quote
mar....ka Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Leon to mój ulubieniec, kiedyś myślałam że Brando jest czarny (może przez Czarną heheh) Quote
Ania :) Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 Bo on jest bardzo ciemna czekolada :) na żywo niektórzy go biorą za czarnego :p Ale takiego chciałam i takiego mam :D bo te jasne watrobiane czekolady mi się nie podobają.. Quote
Ania :) Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 Eee nie :p już wolę patrzeć na ładnego biszkopta niż wątrobianke :p choć osobiście gdybym miała te dwa do wyboru to żadnego bym nie wzięła :p lab to albo czarny albo ciemna czekolada . Ej serio nikt nie chce tej obroży ? :p majoka może Ty dla swojego ? :p Quote
*Magda* Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Biszkoptowych jest za dużo na ulicach i aż nimi rzygam :/ Quote
mar....ka Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 my mamy tylko jedną obrożę i jeden łańcuszek, a reszta to easy walky- 3 pary (rzadko ubieram obrożę, bo ciągnie). Wystaw na dogo na kup sprzedaj Quote
Ania :) Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 No dokładnie biszkoptów jest mega dużo ... Majoka e tam ale jakby pięknie wyglądał :D Quote
marta1624 Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Hejka :) Ja tam wolę laby wątrobiane niż biszkopty- a jak biszkopt ma biały na nosie to już w ogóle fuj :P Quote
angineuuka Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Rzadko widze ladne biszkopty, nie dziwie sie wam ze sie nie podobaja ahaha Za to mam na osiedlu mega grubego czarnego laba.. A taki byl ladny po adopcji.. za to mam ladna biszkoptowa sucze. :> A jasne nosy lubie bardzo :) Quote
*Magda* Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 U mnie jest spasiony biszkoptowy lab :( Ledwo się toczy na spacerach :/ Quote
Ania :) Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 To u mojej mamy w Niemczech sąsiadka ma czarnego laba i jakiś czas temu mama im zwróciła uwagę żeby go troche odchudzili bo pies mega spasiony ledwo chodził (młody ponad roczny pies) to go tak odchudzili ze teraz wygląda ponoc jak zabiedzony niedozywiony. Ej w Opolu teraz mamy TYLKO 8 w klasie :p haha mogłam wybrać mniej liczna rasę bo tylko niepotrzebnie się stresuje na takich licznych wystawach xd Quote
Recommended Posts