Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jeszcze w nowej obroży :) (dziewczyny fejsbukowe już widziały :p)

received_10201658491461552.thumb.jpeg.f4

received_10201658492501578.thumb.jpeg.ca

Nie lubię niebieskiego na psie, nie lubię obroz we wzorki i denerwuje mnie polzacisk :p  jestem nienormalna :p 

Posted

Ja uwielbiam go prowadzić w tej żółtej obroży z lancuszkiem a ten polzacisk mnie wkurza i chyba to sprzedam :p a co do wyglądu to ja go najbardziej lubię bez niczego bo ma duże podgardle i każda obroża na nim nie ładnie wygląda jakby go podduszala ;p 

Posted

Dziecko to co innego :p niebieskiego nie lubię tylko na psach :p 

Obroża jest jednak na sprzedaż :) nie chcecie kupić ? :) 

A dzisiaj dziwna pogoda ale wybraliśmy się na spacerek tym razem o dziwo do parku :p trzeba się odchamic troche bo mi psy zdziczeja :p 

Pan z okienka :p  

received_1049726701763753.thumb.jpeg.b5f

Posted

Bo on jest bardzo ciemna czekolada :) na żywo niektórzy go biorą za czarnego :p Ale takiego chciałam i takiego mam :D bo te jasne watrobiane czekolady mi się nie podobają.. 

Posted

Eee nie :p już wolę patrzeć na ładnego biszkopta niż wątrobianke :p choć osobiście gdybym miała te dwa do wyboru to żadnego bym nie wzięła :p lab to albo czarny albo ciemna czekolada . 

Ej serio nikt nie chce tej obroży ? :p majoka może Ty dla swojego ? :p 

Posted

Rzadko widze ladne biszkopty, nie dziwie sie wam ze sie nie podobaja ahaha

Za to mam na osiedlu mega grubego czarnego laba.. A taki byl ladny po adopcji.. za to mam ladna biszkoptowa sucze. :>

A jasne nosy lubie bardzo :)

Posted

To u mojej mamy w Niemczech sąsiadka ma czarnego laba i jakiś czas temu mama im zwróciła uwagę żeby go troche odchudzili bo pies mega spasiony ledwo chodził (młody ponad roczny pies) to go tak odchudzili ze teraz wygląda ponoc jak zabiedzony niedozywiony. 

Ej w Opolu teraz mamy TYLKO 8 w klasie :p haha mogłam wybrać mniej liczna rasę bo tylko niepotrzebnie się stresuje na takich licznych wystawach xd