dariaopole Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 chłopaku chłopaku, jak Ci ten domek znaleźć ?? Quote
dariaopole Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 przeykre to....Bravo juz tak długo na domek czeka :-( Quote
Franca81 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 W górę... Ja już na bezrobotnym więc jak zdrowie pozwoli to porobię allegro. ;) Quote
dariaopole Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Bravo tylko mi nie mów , że ty nadal bez domu !!! ??? Quote
Franca81 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 dariaopole napisał(a):Domu szukaj na pierwszej !!! Dokładnie!!! :cool3: Quote
Madziek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Bravo został wczoraj adoptowany! narazie na próbę, ze względu na jego dość trudny charakter. Aż boję się cieszyć. Mam nadzieję, że to dobry dom i że zostanie tam już na zawsze Quote
Franca81 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Madziek']Bravo został wczoraj adoptowany! narazie na próbę, ze względu na jego dość trudny charakter. Aż boję się cieszyć. Mam nadzieję, że to dobry dom i że zostanie tam już na zawsze Magda buziaki za tak dobre wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak sie balam ze Bravo nie ma szans..... A jednak!!!! Tytul zmienei jak bedziesz pewna na 100% ze tam zostanie ;) Quote
dariaopole Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ojej co za wieści !!! :multi::multi::multi: oby Bravo został tam na zawsze, on już tyle czekał na domek !!! Quote
Franca81 Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Hmm Bravo mam nadzieję że zostałeś już na stałe w nowym domku Quote
Madziek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 wygląda na to, że tak :) właściciele byli z Bravusiem u weta naszego schroniskowego i mówili, że są bardzo z niego zadowloneni. A Bravo jak to Bravo pokazał u weta na co go stać ;-) Quote
dariaopole Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No to Francuś zmieniaj tytuł :cool3: Quote
Madziek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 czy gdzieś jeszcze wiszą ogłoszenia o Bravusiu? miałam klilka dni temu telefon w jego sprawie, więc chyba na alegratce jeszcze jest. Jeśli tak to bardzo proszę o usunięcie :-) i równocześnie dziękuję za zamieszczenie ;-) Quote
dariaopole Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 madziek ja wykasowałam moje ogłoszenia , jedynie mogło zostać na ojej, ale tam nie da sie ich kasować, muszą wygasnąć więc kochana jesteś skazana na mówienie nowym domkom : "Bravuś juz jest szczęśliwy w nowym domku" ;) Quote
Recommended Posts