Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bravo został wczoraj adoptowany! narazie na próbę, ze względu na jego dość trudny charakter. Aż boję się cieszyć. Mam nadzieję, że to dobry dom i że zostanie tam już na zawsze

Posted

[quote name='Madziek']Bravo został wczoraj adoptowany! narazie na próbę, ze względu na jego dość trudny charakter. Aż boję się cieszyć. Mam nadzieję, że to dobry dom i że zostanie tam już na zawsze
Magda buziaki za tak dobre wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tak sie balam ze Bravo nie ma szans.....
A jednak!!!!
Tytul zmienei jak bedziesz pewna na 100% ze tam zostanie ;)

• 2 weeks later...
Posted

wygląda na to, że tak :) właściciele byli z Bravusiem u weta naszego schroniskowego i mówili, że są bardzo z niego zadowloneni. A Bravo jak to Bravo pokazał u weta na co go stać ;-)

Posted

czy gdzieś jeszcze wiszą ogłoszenia o Bravusiu? miałam klilka dni temu telefon w jego sprawie, więc chyba na alegratce jeszcze jest. Jeśli tak to bardzo proszę o usunięcie :-) i równocześnie dziękuję za zamieszczenie ;-)

Posted

madziek ja wykasowałam moje ogłoszenia , jedynie mogło zostać na ojej, ale tam nie da sie ich kasować, muszą wygasnąć więc kochana jesteś skazana na mówienie nowym domkom : "Bravuś juz jest szczęśliwy w nowym domku" ;)