Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justynavege']
zaglądam co dziennie na watek ale nie mam pomysłu juz zadnego jak pomoc w szukaniu domu [/quote]

ja zupełnie nie wiem o co chodzi, czemu Czarnulkami nikt się nie interesuje?:-(

zwłaszcza w obliczu wątku, który tu podrzucę - krótkie wprowadzenie - babka ma dwie suczki - doga niemieckiego i mix labci z ONkiem - groziła ich uśpieniem, bo nie ma już dla nich czasu:angryy: w końcu zgodziła się szukać dla nich nowego domu, ale zastrzegła, że muszą być tam razem i nie wolno ich rozdzielić, bo...zbyt to przeżyją...troskliwa się znalazła:angryy:
Pomyślałam - dożyca ogromna, droga w utrzymaniu, labka średnia, dwa spore psy, pamiętając o Czarnulkach byłam pewna, że nie mają szans na dom razem, wielkrotnie doradzałam rozdzielenie ich, bo na dożycę były chętne domu na już. W końcu i tak były ogłaszane jako para nierozłączna i nie zgodzono się na rozdział...Domu jeszcze nie mają, ale...jest nimi zainteresowanie, 3 czy 4 domki już się zgłosiły z ogłoszenia, kilka domków odpadło, jeden ma być dokładniej sprawdzony - był w ogóle jakiś odzew:crazyeye:

Nasze Czarnulki są o wiele mniejsze niż dog i ONko-labcia, mają śliczne foty, regularne ogłoszenia, miły charakter - czemu nikt po nie dzwoni..???:-(:-(
W czym tkwi problem?:-(
Ja już nie wiem:-(

wątek dożycy i ONko-labci:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-jest-problem-zmienilam-warunki-zycia-chce-uspic-dwa-zdrow*****-144691/[/URL]

Posted

bo są pospolite????
sama nie wiem....już w schronisku przyzwyczailiśmy się ze po prostu są

dzięki radku za allegro, widzę ze uparcie dajesz im ponawianie

Posted

[quote name='rotek_']bo są pospolite????
sama nie wiem....już w schronisku przyzwyczailiśmy się ze po prostu są
[/quote]

bez przesady z ta "pospolitością" - może dog to "egzotyka dla koneserów" ale labko-ONka..???:shake:
poza tym Sarna i Karina są średnie - a co innego spore dog i labko-ONka razem w DS - ja tego nie rozumiem i tyle:-(:-(:-(

Posted

[quote name='justynavege']to wzbudza ogromne nadzieje ....[/quote]

boszzzz:crazyeye: na ten post parsknęłam śmiechem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale oczywiście jest to śmiech ironiczny:cool1:

Posted

bico mnie nie do śmiechu :cool1:
każda drobna szansa moze okaze sie wreszcie tym czego czarnuchy potrzebują
to na prawdę przecudne psie stworzenia kochające człowieka z całego serca a tu nikt sie nimi nie interesuje:-(

Posted

Tak sobie myślę, że może wreszcie los się uśmiechnie do czarnulek. Tyle czasu i cisza, nawet obserwujących nie było. Może właśnie teraz obserwujący to [B]ten właściwy człowiek[/B]?
Bardzo bym chciał żeby tak było.

Posted

[quote name='justynavege']bico mnie nie do śmiechu :cool1:
każda drobna szansa moze okaze sie wreszcie tym czego czarnuchy potrzebują
to na prawdę przecudne psie stworzenia kochające człowieka z całego serca a tu nikt sie nimi nie interesuje:-([/quote]

wiem, że "każda drobna szansa może się wreszcie okazać tym czego Czaruchy potrzebują"...i dlatego np. błagam i apeluję na wątku tych dużych dwóch suń, o wzięcie pod uwagę naszych Czarnych, przy oglądaniu domków i zachęcaniu ludzi, zainteresowanych podwójną psią adopcją:roll:
tam też jest mały ruch, ale może ktoś przeczyta, może pomoże, może coś się jednak zdarzy...może...gdybym w to nie wierzyla, to bym tego nie robiła...to mało..wiem, ale też nic innego obecnie nie mogę zrobić:-(
od postu 160:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-jest-problem-zmienilam-warunki-zycia-chce-uspic-dwa-zdrow*****-144691/index16.html"]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-jest-problem-zmienilam-warunki-zycia-chce-uspic-dwa-zdrow*****-144691/
[/URL]

Posted

[quote name='rotek_']

Czarnulkom niedługo stuknie 4 lata w schronisku[/quote]

Bardzo długo już czarnulki nie mogą znaleźć domku :shake:
Jak ten czas leci.

Posted

[quote name='justynavege']bico link mi nie wchodzi :razz:[/quote]
nie wiem co z tym linkiem - nie działa i już:mad:

trzeba inaczej - znaleźć użytkowniczkę Madallena - założycielkę wątku pt: "POMOCY! chce uśpić dwa zdrowe psy" - inaczej wątku nie da się otworzyć, bo link szwankuje i czytać od postu nr. 160:niewiem:

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziewczynki ja znalazłam namiary na użytkowniczkę Madallena - założycielkę wątku pt: "POMOCY! chce uśpić dwa zdrowe psy" -
Nie wiem czy o nie wam chodziło podaje
Tel. 0 501 226 939
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote]

dzięki za namiary, może kiedyś się przydadzą;) teraz chodziło nam o to, że nie możemy otworzyć tu linka z jej wątkiem na dogo - też o dwoóh nierozłącznych suczkach do adopcji i wątku trzeba szukać, wchodząc na profil użytkowinika:roll:

Posted

[quote name='Radek']Czy zmienić tytuł wątku. W końcu to już dłużej niż 3 lata jak czarnulki szukają dla siebie miejsca?[/quote]

no chyba trzeba ten tytuł zmienić na zgodny z prawdą:roll::-(