bico Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='justynavege'] zaglądam co dziennie na watek ale nie mam pomysłu juz zadnego jak pomoc w szukaniu domu [/quote] ja zupełnie nie wiem o co chodzi, czemu Czarnulkami nikt się nie interesuje?:-( zwłaszcza w obliczu wątku, który tu podrzucę - krótkie wprowadzenie - babka ma dwie suczki - doga niemieckiego i mix labci z ONkiem - groziła ich uśpieniem, bo nie ma już dla nich czasu:angryy: w końcu zgodziła się szukać dla nich nowego domu, ale zastrzegła, że muszą być tam razem i nie wolno ich rozdzielić, bo...zbyt to przeżyją...troskliwa się znalazła:angryy: Pomyślałam - dożyca ogromna, droga w utrzymaniu, labka średnia, dwa spore psy, pamiętając o Czarnulkach byłam pewna, że nie mają szans na dom razem, wielkrotnie doradzałam rozdzielenie ich, bo na dożycę były chętne domu na już. W końcu i tak były ogłaszane jako para nierozłączna i nie zgodzono się na rozdział...Domu jeszcze nie mają, ale...jest nimi zainteresowanie, 3 czy 4 domki już się zgłosiły z ogłoszenia, kilka domków odpadło, jeden ma być dokładniej sprawdzony - był w ogóle jakiś odzew:crazyeye: Nasze Czarnulki są o wiele mniejsze niż dog i ONko-labcia, mają śliczne foty, regularne ogłoszenia, miły charakter - czemu nikt po nie dzwoni..???:-(:-( W czym tkwi problem?:-( Ja już nie wiem:-( wątek dożycy i ONko-labci: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-jest-problem-zmienilam-warunki-zycia-chce-uspic-dwa-zdrow*****-144691/[/URL] Quote
rotek_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 bo są pospolite???? sama nie wiem....już w schronisku przyzwyczailiśmy się ze po prostu są dzięki radku za allegro, widzę ze uparcie dajesz im ponawianie Quote
_ogonek_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 bico, może ludziom nie podoba się taka Karina ze śmiejącym pysiem? Albo Sarna ze swoim normalnym charakterem.... Quote
bico Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='rotek_']bo są pospolite???? sama nie wiem....już w schronisku przyzwyczailiśmy się ze po prostu są [/quote] bez przesady z ta "pospolitością" - może dog to "egzotyka dla koneserów" ale labko-ONka..???:shake: poza tym Sarna i Karina są średnie - a co innego spore dog i labko-ONka razem w DS - ja tego nie rozumiem i tyle:-(:-(:-( Quote
_ogonek_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ludzie wolą rasowsze... Taka jest prawda, a taka Karina Sarna czy też nasz Agent ze schroniska to zwykłe nie zasługujące (wg niektórych) na uwagę. Quote
rotek_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 czarne są małe...tylko trochę grubiutkie:razz: może sprawiają dużych..ale to tylko złudzenie optyczne Quote
Radek Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Na dzień dzisiejszy pojawił się 1 (słownie jeden) obserwujący na Allegro. Quote
justynavege Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 to wzbudza ogromne nadzieje .... Quote
bico Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='justynavege']to wzbudza ogromne nadzieje ....[/quote] boszzzz:crazyeye: na ten post parsknęłam śmiechem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale oczywiście jest to śmiech ironiczny:cool1: Quote
justynavege Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 bico mnie nie do śmiechu :cool1: każda drobna szansa moze okaze sie wreszcie tym czego czarnuchy potrzebują to na prawdę przecudne psie stworzenia kochające człowieka z całego serca a tu nikt sie nimi nie interesuje:-( Quote
Radek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Tak sobie myślę, że może wreszcie los się uśmiechnie do czarnulek. Tyle czasu i cisza, nawet obserwujących nie było. Może właśnie teraz obserwujący to [B]ten właściwy człowiek[/B]? Bardzo bym chciał żeby tak było. Quote
rotek_ Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 aż dziwnie...boże oby to był ten:multi: Bico jeszcze z nami będziesz tańczyć kankana:evil_lol: Czarnulkom niedługo stuknie 4 lata w schronisku Quote
bico Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='justynavege']bico mnie nie do śmiechu :cool1: każda drobna szansa moze okaze sie wreszcie tym czego czarnuchy potrzebują to na prawdę przecudne psie stworzenia kochające człowieka z całego serca a tu nikt sie nimi nie interesuje:-([/quote] wiem, że "każda drobna szansa może się wreszcie okazać tym czego Czaruchy potrzebują"...i dlatego np. błagam i apeluję na wątku tych dużych dwóch suń, o wzięcie pod uwagę naszych Czarnych, przy oglądaniu domków i zachęcaniu ludzi, zainteresowanych podwójną psią adopcją:roll: tam też jest mały ruch, ale może ktoś przeczyta, może pomoże, może coś się jednak zdarzy...może...gdybym w to nie wierzyla, to bym tego nie robiła...to mało..wiem, ale też nic innego obecnie nie mogę zrobić:-( od postu 160: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-jest-problem-zmienilam-warunki-zycia-chce-uspic-dwa-zdrow*****-144691/index16.html"]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-jest-problem-zmienilam-warunki-zycia-chce-uspic-dwa-zdrow*****-144691/ [/URL] Quote
justynavege Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 bico link mi nie wchodzi :razz: wlasnie najgorzej dołuje bezsilnosc ale nie mozemy sie poddac przenigdy Quote
Radek Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='rotek_'] Czarnulkom niedługo stuknie 4 lata w schronisku[/quote] Bardzo długo już czarnulki nie mogą znaleźć domku :shake: Jak ten czas leci. Quote
bico Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='justynavege']bico link mi nie wchodzi :razz:[/quote] nie wiem co z tym linkiem - nie działa i już:mad: trzeba inaczej - znaleźć użytkowniczkę Madallena - założycielkę wątku pt: "POMOCY! chce uśpić dwa zdrowe psy" - inaczej wątku nie da się otworzyć, bo link szwankuje i czytać od postu nr. 160:niewiem: Quote
AgusiaP Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dziewczynki ja znalazłam namiary na użytkowniczkę Madallena - założycielkę wątku pt: "POMOCY! chce uśpić dwa zdrowe psy" - Nie wiem czy o nie wam chodziło podaje Tel. 0 501 226 939 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
bico Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='AgusiaP']Dziewczynki ja znalazłam namiary na użytkowniczkę Madallena - założycielkę wątku pt: "POMOCY! chce uśpić dwa zdrowe psy" - Nie wiem czy o nie wam chodziło podaje Tel. 0 501 226 939 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] dzięki za namiary, może kiedyś się przydadzą;) teraz chodziło nam o to, że nie możemy otworzyć tu linka z jej wątkiem na dogo - też o dwoóh nierozłącznych suczkach do adopcji i wątku trzeba szukać, wchodząc na profil użytkowinika:roll: Quote
bico Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='AgusiaP']To sorki źle zrozumiałam:oops:[/quote] ale nic nie szkodzi przecież:lol: Quote
Radek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Czy zmienić tytuł wątku. W końcu to już dłużej niż 3 lata jak czarnulki szukają dla siebie miejsca? Quote
bico Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Radek']Czy zmienić tytuł wątku. W końcu to już dłużej niż 3 lata jak czarnulki szukają dla siebie miejsca?[/quote] no chyba trzeba ten tytuł zmienić na zgodny z prawdą:roll::-( Quote
Radek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Tytuł pierwszego postu zmieniłem, ale nie widzę zmian w tytule wątku. Czyżbym coś przeoczył :oops: Quote
Recommended Posts