Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

załatwiłam ogłoszenie za darmo !!!!
dzięki Ci moja gazeto!!!!

tylko proszę niech ktoś napisze krótkie ogłoszenie taki wyciskacz łez o czarnych i wybierze najładniejsze zdjęcie obu czarnulek ale tak żeby były na jednej fotce

kiedy się ukarze to osobna sprawa:oops: ale jest szansa!!!!

pomimo że nie odzywam się to staram się działać
a wam bardzo dziękuję że tutaj jesteście
niektórzy to prawie jak czarne-rezydencji wątku:loveu:

każde ogłoszenie oczywiście przyda się nawet jedno daje już większe szanse na znalezienie domu dla czarnych

Posted

[quote name='bico']na allegro Czarnulek, powinien być zakaz odwiedzania, bez poważnej oferty dobrego domku:cool3::evil_lol:;) a nie takie sobie "oglądanie", to nie galeria ani muzeum:eviltong::evil_lol:;)[/quote]

Tylko jak by to wyegzekwować żeby zaglądały tylko osoby zainteresowane :evil_lol:

Posted

[quote name='A&S']to chyba wtedy świeciłaby pustkami ta aukcja :evil_lol:[/quote]
no nie...nie odbierać mi tu nadziei...bardzo proszę:mad::evil_lol:;)

Posted

[quote name='rotek_']
tylko proszę niech ktoś napisze krótkie ogłoszenie taki wyciskacz łez o czarnych i wybierze najładniejsze zdjęcie obu czarnulek ale tak żeby były na jednej fotce
[/quote]

Ładne jest [COLOR=Gray](moim zdaniem)[/COLOR] to zdjęcie czarno-białe z dwoma suńkami.

Posted

male wydają się być idealami.....

ostatnio posmutniały jak przybyło troszkę więcej psiaków

ale wystarczy zabrać je na krótki spacer albo posmyrać za uchem i humorek od razu wraca:loveu:

Posted

[quote name='rotek_']przychodzą kolejni ludzie do uciechowa i kolejne psy odchodzą no nowych domów

nikt nie interesuje się jednak czarnymi[/quote]

Czarnulki już tak długo czekają. Nie wiem jak to może być. Są śliczne, a nikt ich jeszcze nie wypatrzył.

Posted

Radku oczywiście
doładowałam robertowi telefon i ma jutro dzwonić do gazety upewnić się czy nasze ogłoszenia będą już szły na 100%
karina i sarna jeszcze nie będą w tym numerze ale w następnym na pewno je upchnę:eviltong:

Posted

To czarnulki są znów na Allegro :)

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=708477439]Dwie śliczne czarne sunie (708477439) - Aukcje internetowe Allegro[/url]