_ogonek_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Bo one są śliczne szczególnie Karinka lecąca do krat boksu i liżąca buzię, ręce! Quote
rotek_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 załatwiłam ogłoszenie za darmo !!!! dzięki Ci moja gazeto!!!! tylko proszę niech ktoś napisze krótkie ogłoszenie taki wyciskacz łez o czarnych i wybierze najładniejsze zdjęcie obu czarnulek ale tak żeby były na jednej fotce kiedy się ukarze to osobna sprawa:oops: ale jest szansa!!!! pomimo że nie odzywam się to staram się działać a wam bardzo dziękuję że tutaj jesteście niektórzy to prawie jak czarne-rezydencji wątku:loveu: każde ogłoszenie oczywiście przyda się nawet jedno daje już większe szanse na znalezienie domu dla czarnych Quote
_ogonek_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 super! Sylwia, ja sie nie spisze, lubie pisać dłuższe :D Quote
Radek Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='bico']na allegro Czarnulek, powinien być zakaz odwiedzania, bez poważnej oferty dobrego domku:cool3::evil_lol:;) a nie takie sobie "oglądanie", to nie galeria ani muzeum:eviltong::evil_lol:;)[/quote] Tylko jak by to wyegzekwować żeby zaglądały tylko osoby zainteresowane :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 to chyba wtedy świeciłaby pustkami ta aukcja :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 niektore z lepszych fotek czarnych tu: [url=http://uciechow.fotosik.pl/albumy/663512.html]Karina i Sarna - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl[/url] Quote
bico Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='A&S']to chyba wtedy świeciłaby pustkami ta aukcja :evil_lol:[/quote] no nie...nie odbierać mi tu nadziei...bardzo proszę:mad::evil_lol:;) Quote
Radek Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='rotek_'] tylko proszę niech ktoś napisze krótkie ogłoszenie taki wyciskacz łez o czarnych i wybierze najładniejsze zdjęcie obu czarnulek ale tak żeby były na jednej fotce [/quote] Ładne jest [COLOR=Gray](moim zdaniem)[/COLOR] to zdjęcie czarno-białe z dwoma suńkami. Quote
_ogonek_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Tak popieram ;) A mi się bardzo podoba zdjęcie też znane na którym stoją one obie i patrzą się w tym samym kierunku :evil_lol: Quote
rotek_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 male wydają się być idealami..... ostatnio posmutniały jak przybyło troszkę więcej psiaków ale wystarczy zabrać je na krótki spacer albo posmyrać za uchem i humorek od razu wraca:loveu: Quote
_ogonek_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Jak mogły nie posmutnieć kiedy nie mają już tak długich spacerków... Quote
Radek Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 No tak, spacerki to ważny powód radości dla psiaków. Quote
rotek_ Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 dostały za to kolegę do boksu raczej obojętność wobec siebie Uno do czarnych i czarne do Una-zero zainteresowania Quote
Radek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Czy czarnulki oswoiły się już z nowym kolegą? Nie boją się? Quote
_ogonek_ Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nie już nie :-) Tylko sprytne psiaki podbierają mu jedzenie z miski :evil_lol: Quote
rotek_ Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 przychodzą kolejni ludzie do uciechowa i kolejne psy odchodzą no nowych domów nikt nie interesuje się jednak czarnymi Quote
Radek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='rotek_']przychodzą kolejni ludzie do uciechowa i kolejne psy odchodzą no nowych domów nikt nie interesuje się jednak czarnymi[/quote] Czarnulki już tak długo czekają. Nie wiem jak to może być. Są śliczne, a nikt ich jeszcze nie wypatrzył. Quote
_ogonek_ Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ... a jaki mają wspaniały charakter... dlaczego nikt ich nie chce pokochać :-( Quote
Radek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Aukcja czarnulek się skończyła. Czy ponawiamy? Quote
rotek_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Radku oczywiście doładowałam robertowi telefon i ma jutro dzwonić do gazety upewnić się czy nasze ogłoszenia będą już szły na 100% karina i sarna jeszcze nie będą w tym numerze ale w następnym na pewno je upchnę:eviltong: Quote
_ogonek_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :evil_lol: to je upychaj tylko uważaj na ich "gabaryty sadełkowe" :evil_lol: Quote
Radek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 To czarnulki są znów na Allegro :) [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=708477439]Dwie śliczne czarne sunie (708477439) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Recommended Posts