Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bico']Nie mam z nia problemu, mam prawo wyrazic wlasne zdanie i tyle. Nagonke Arki na adopcje zagraniczne kazdy zna i nie jest to tajemnica.

Widze, ze jednak tu niektorym przeszkadzam.
Ada sie wiec zajmie szukaniem kontaktu do tej osoby i innymi kwestiami tej ewentualnej adopcji.
pozdrawiam.[/quote]
bico nie chciałam Cię urazić, przepraszam, po prostu ostatnio na wszystkich wątkach robi się zamieszanie...

hopka czarnuchy.....

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rotek_']na dogo jest osoba która zna niemiecki;)[/quote]
to dobrze, że jest na dogo taka osoba, która zna niemiecki, szacun dla niej:thumbs: ja niestety nie znam tego języka:oops:

Posted

[quote name='AdaK']bico nie chciałam Cię urazić, przepraszam, po prostu ostatnio na wszystkich wątkach robi się zamieszanie...

hopka czarnuchy.....[/quote]

Dobra, spoko, było, minęło:lol:, też przepraszam, byłam podminowana:oops:

Ja uważam, że w tak trudnym przypadku trzeba spróbować wszystkiego, tylko po prostu jednocześnie chciałam uprzedzić, że temat adopcji zagranicznych, jest na dogo dość drażliwy i to właśnie może dopiero wywołać zamieszanie:roll:
ale może to będzie takie pozytywne zamieszanie:cool3::evil_lol:

Posted

Nie chcę rozniecać niepotrzebnego płomyczka nadziei, ale koleżanka dzisiaj zasugerowała mi że jej babcia przygarnęłaby Karinę i Sarnę. Oczywiście to była tylko sugestia.[B] Nic nie jest pewne dlatego nie chcę wzbudzać niepotrzebnych nadziei.[/B]

Posted

[quote name='AdaK']Nie chcę rozniecać niepotrzebnego płomyczka nadziei, ale koleżanka dzisiaj zasugerowała mi że jej babcia przygarnęłaby Karinę i Sarnę. Oczywiście to była tylko sugestia.[B] Nic nie jest pewne dlatego nie chcę wzbudzać niepotrzebnych nadziei.[/B][/quote]

o bosze, kciuki trzymam, żeby tylko się udało:happy1:

a tymczasem:-(
[B]Kochani, zajrzycie tu i pomóżcie, Ariel błaga o pomoc:-(
[/B] [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/"]*FPR-ZwP* - Łódź,Ariel - obraz psiego nieszczęscia, prosimy o pomoc finansową!![/URL][/B]

Posted

[quote name='bico'][U]o bosze, kciuki trzymam, żeby tylko się udało:happy1:[/U]

a tymczasem:-(
[B]Kochani, zajrzycie tu i pomóżcie, Ariel błaga o pomoc:-([/B]
[B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/"]*FPR-ZwP* - Łódź,Ariel - obraz psiego nieszczęscia, prosimy o pomoc finansową!![/URL][/B][/quote]

No ada w ogóle nie wzbudzasz nadziei:evil_lol:

Posted

[quote name='rotek_']No ada w ogóle nie wzbudzasz nadziei:evil_lol:[/quote]
No nie wcxale :evil_lol: Muszę wydusić z niej szczegóły, jakby trzeba było dokonać wizyty muszę jeszcze zdobyć adres...

Posted

[quote name='rotek_']No ada w ogóle nie wzbudzasz nadziei:evil_lol:[/quote]

ja już mam nadzieję wzbudzoną i jej nie ugaszę:multi:

oby, oby się udało:modla::modla::modla:

Posted

[quote name='AdaK']Kurcze koleżanka nie chce podać konkretów tylko bawi się ze mną w kotka i myszkę. Nie cierpię czegoś takiego :/[/quote]

a autopsji wiem, że jak ktoś tak robi, to nic dobrego z tego nie wynika i też nie cierpię, jak ktoś robi coś takiego, wziąłby się określił konkretnie, a nie tak:angryy:

no ale czekamy na wieści nadal z nadzieją:roll:

Posted

[quote name='rotek_']na weekend wyjeżdzam...
w poniedziałek podeślę tekst czarnych do przetłumaczenia[/quote]
słuchaj, a nie można użyć internetowego tłumacza? I dać tekst ten który pisała majga , co?

Posted

[quote name='AdaK']Kanzaj, bo to się zas*any pech nazywa:shake:... Pudło, dalej szukamy domu ze zdwojoną siłą...:-([/quote]

:grab:

pech, to mało powiedziane...

Posted

[quote name='AdaK']słuchaj, a nie można użyć internetowego tłumacza? [/quote]

Czasem taki internetowy tłumacz potrafi niezłe głupoty wyprodukować ;)

Posted

[quote name='Radek']Czasem taki internetowy tłumacz potrafi niezłe głupoty wyprodukować ;)[/quote]
w sumie tak, raz tłumaczyłam angielską notkę to porażka totalna :evil_lol:

Posted

[quote name='Radek']Czasem taki internetowy tłumacz potrafi niezłe głupoty wyprodukować ;)[/quote]

no właśnie dlatego ja bym się opowiadała raczej za tym, aby się za to zabrał jednak profesjonalista:cool3: ten ktoś z dogo, o kim była mowa wcześniej, kto zna niemiecki:roll:

Posted

Dzisiaj wieczorem kończy się aukcja czarnulek. Oczywiście wznowię, tylko że nie mam pewności czy dam radę jutro (mogę nie mieć czasu na posiedzenie przy kompie). W razie czego wznowię w środę:)