_ogonek_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='bico']Nie mam z nia problemu, mam prawo wyrazic wlasne zdanie i tyle. Nagonke Arki na adopcje zagraniczne kazdy zna i nie jest to tajemnica. Widze, ze jednak tu niektorym przeszkadzam. Ada sie wiec zajmie szukaniem kontaktu do tej osoby i innymi kwestiami tej ewentualnej adopcji. pozdrawiam.[/quote] bico nie chciałam Cię urazić, przepraszam, po prostu ostatnio na wszystkich wątkach robi się zamieszanie... hopka czarnuchy..... Quote
bico Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='rotek_']na dogo jest osoba która zna niemiecki;)[/quote] to dobrze, że jest na dogo taka osoba, która zna niemiecki, szacun dla niej:thumbs: ja niestety nie znam tego języka:oops: Quote
bico Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='AdaK']bico nie chciałam Cię urazić, przepraszam, po prostu ostatnio na wszystkich wątkach robi się zamieszanie... hopka czarnuchy.....[/quote] Dobra, spoko, było, minęło:lol:, też przepraszam, byłam podminowana:oops: Ja uważam, że w tak trudnym przypadku trzeba spróbować wszystkiego, tylko po prostu jednocześnie chciałam uprzedzić, że temat adopcji zagranicznych, jest na dogo dość drażliwy i to właśnie może dopiero wywołać zamieszanie:roll: ale może to będzie takie pozytywne zamieszanie:cool3::evil_lol: Quote
Radek Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='bico'] Widze, ze jednak tu niektorym przeszkadzam. [/quote] Bico, nikomu nie przeszkadzasz i nie uciekaj :) Quote
_ogonek_ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Nie chcę rozniecać niepotrzebnego płomyczka nadziei, ale koleżanka dzisiaj zasugerowała mi że jej babcia przygarnęłaby Karinę i Sarnę. Oczywiście to była tylko sugestia.[B] Nic nie jest pewne dlatego nie chcę wzbudzać niepotrzebnych nadziei.[/B] Quote
bico Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='AdaK']Nie chcę rozniecać niepotrzebnego płomyczka nadziei, ale koleżanka dzisiaj zasugerowała mi że jej babcia przygarnęłaby Karinę i Sarnę. Oczywiście to była tylko sugestia.[B] Nic nie jest pewne dlatego nie chcę wzbudzać niepotrzebnych nadziei.[/B][/quote] o bosze, kciuki trzymam, żeby tylko się udało:happy1: a tymczasem:-( [B]Kochani, zajrzycie tu i pomóżcie, Ariel błaga o pomoc:-( [/B] [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/"]*FPR-ZwP* - Łódź,Ariel - obraz psiego nieszczęscia, prosimy o pomoc finansową!![/URL][/B] Quote
rotek_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='bico'][U]o bosze, kciuki trzymam, żeby tylko się udało:happy1:[/U] a tymczasem:-( [B]Kochani, zajrzycie tu i pomóżcie, Ariel błaga o pomoc:-([/B] [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/"]*FPR-ZwP* - Łódź,Ariel - obraz psiego nieszczęscia, prosimy o pomoc finansową!![/URL][/B][/quote] No ada w ogóle nie wzbudzasz nadziei:evil_lol: Quote
Radek Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Ada, trzymam kciuki za dom dla czarnulek:) Quote
_ogonek_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='rotek_']No ada w ogóle nie wzbudzasz nadziei:evil_lol:[/quote] No nie wcxale :evil_lol: Muszę wydusić z niej szczegóły, jakby trzeba było dokonać wizyty muszę jeszcze zdobyć adres... Quote
bico Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='rotek_']No ada w ogóle nie wzbudzasz nadziei:evil_lol:[/quote] ja już mam nadzieję wzbudzoną i jej nie ugaszę:multi: oby, oby się udało:modla::modla::modla: Quote
Radek Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Ada, a kiedy będziesz cokolwiek wiedzieć? Quote
_ogonek_ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Kurcze koleżanka nie chce podać konkretów tylko bawi się ze mną w kotka i myszkę. Nie cierpię czegoś takiego :/ Quote
bico Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='AdaK']Kurcze koleżanka nie chce podać konkretów tylko bawi się ze mną w kotka i myszkę. Nie cierpię czegoś takiego :/[/quote] a autopsji wiem, że jak ktoś tak robi, to nic dobrego z tego nie wynika i też nie cierpię, jak ktoś robi coś takiego, wziąłby się określił konkretnie, a nie tak:angryy: no ale czekamy na wieści nadal z nadzieją:roll: Quote
Kanzaj Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Oj dziewczyny, czemu Wy szczęscia nie macie?... Quote
_ogonek_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Kanzaj, bo to się zas*any pech nazywa:shake:... Pudło, dalej szukamy domu ze zdwojoną siłą...:-( Quote
rotek_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 na weekend wyjeżdzam... w poniedziałek podeślę tekst czarnych do przetłumaczenia Quote
_ogonek_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='rotek_']na weekend wyjeżdzam... w poniedziałek podeślę tekst czarnych do przetłumaczenia[/quote] słuchaj, a nie można użyć internetowego tłumacza? I dać tekst ten który pisała majga , co? Quote
bico Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='AdaK']Kanzaj, bo to się zas*any pech nazywa:shake:... Pudło, dalej szukamy domu ze zdwojoną siłą...:-([/quote] :grab: pech, to mało powiedziane... Quote
Radek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='AdaK']słuchaj, a nie można użyć internetowego tłumacza? [/quote] Czasem taki internetowy tłumacz potrafi niezłe głupoty wyprodukować ;) Quote
_ogonek_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Radek']Czasem taki internetowy tłumacz potrafi niezłe głupoty wyprodukować ;)[/quote] w sumie tak, raz tłumaczyłam angielską notkę to porażka totalna :evil_lol: Quote
bico Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Radek']Czasem taki internetowy tłumacz potrafi niezłe głupoty wyprodukować ;)[/quote] no właśnie dlatego ja bym się opowiadała raczej za tym, aby się za to zabrał jednak profesjonalista:cool3: ten ktoś z dogo, o kim była mowa wcześniej, kto zna niemiecki:roll: Quote
justynavege Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 ja zaglądam ale nie mam pomysła żadnego :-o Quote
_ogonek_ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Zostają nam Niemcy, a może Ruscy? :eviltong: Albo wysłać je w podróż na wyspy brytyjskie :evil_lol: Quote
Radek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Dzisiaj wieczorem kończy się aukcja czarnulek. Oczywiście wznowię, tylko że nie mam pewności czy dam radę jutro (mogę nie mieć czasu na posiedzenie przy kompie). W razie czego wznowię w środę:) Quote
Recommended Posts