Radek Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 A po co mają marznąć. Wiadomo że do dobrego się szybko można przyzwyczaić :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Radek']A po co mają marznąć. Wiadomo że do dobrego się szybko można przyzwyczaić :evil_lol:[/quote] Popieram wszystkimi łapami :evil_lol: :bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
_ogonek_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Witamy kolejnego użytkownika w naszym temacie :-) Radku, czy mógłbyś umieścić w pierwszym poście dw abanerki które się pojawiły, bo chyba nikt nie chce przekopywać się przez 100 stron... Quote
Radek Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Pewnie że mogę dorzucić banerki :) Przejrzę wątek, wyszukam je i wrzucę do pierwszego postu. Quote
_ogonek_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Radku powodzenia ;p W górę maleńkie pokażcie się. Trzeba je jakoś rozkreklamowac... Moze wysylanie zaproszen do uzytkownikow?Tyle, ze potrzebny jest jakis chwytliwy test... Quote
Radek Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Banerek jest już w pierwszym wpisie w wątku czarnulek :) Quote
MagYa^^ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A ja juz kiedys (z rok temu) skrobałam ogloszenia dla Czarnych Mamb :) Ale cos nie moge odszukac, tak czy siak Adka prosila o nowe, wiec skrobnęłam jakies takie "na kolanie".. Banerka z czarnymi, ktory robilam, tez nie moge znaleźć jakis systematycznie-artstyczny bur..el mi się na kompie utworzył :/ Ogloszenie bede wysylac na maila, bo mnie fotosik zedrze z resztek pieniężnej "godnosci" :angryy: Quote
_ogonek_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 podnoszę.... :-( rotek czy wyrazasz zgode na rozwiesenie plakatów które Magya zrobiła specjalnie dla carnulek? tekst jest taki: [quote][I][FONT=Georgia][B][SIZE=3]Kazdy dzien przynosi nowe przezycia, ale to bylo szczegolnie smutne... Karina i Sarna przez 2 lata mieszkaly na poligonie, który kojarzy nam sie z cwiczeniami wojskowymi. Jednk tam kazda noc byla walką, walką o życie. I tak przez dwa lata. Potem obie trafily do ośrodka adopcyjnego w Uciechowie. I minely 3 lata odkad tam są... POrzucona i niechciana matka Kariny, Sarna ma ok. 5 lat, młoda, a jej córka? 3 może 4. Piękne kochające dzieci mile i towarzyskie. Czego chciec więcej? Jedynie psiej milosci jaka z pewnoscia sie odwdziecza. Kontakt w sprawie adopcji: Ośrodek Adopcyjny dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych Osiedle Białe 7 Uciechów 58-203 Dzierżoniów Telefony: tel. 0 510 433 322 tel. 0 721 107 014 e - mail schronisko-[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [URL="http://www.uciechow.com/"]www.uciechow.com[/URL] Nie bądź obojętny, adoptuj![/SIZE][/B][/FONT][/I][/quote]Hę/ Quote
rotek_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 pewnie!:multi: jeśli ktoś im znajdzie dom...no nie wiem...na rękach będe nosić:loveu: Quote
_ogonek_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 uwazaj bo bedziesz musiala :evil_lol: Quote
Radek Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 To może z ogłoszenia się dobry człowiek znajdzie? Fajnie by było :) Quote
_ogonek_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Czarnule mają się bardzo dobrze :-) Zawitałam dzisiaj do nich :-) (pomijając fakt że tata zapomniał się i odebrał mnie dopiero wpół do piątej :p) Oczywiście bardzo się ucieszyły na widok ludzi. Poszły dwa razy na spacer :evil_lol: w oczekiwaniu na mojego tatę :eviltong: Ogólnie wszystko u nich ok ;) Quote
rotek_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 magya ten tój banerek miałam w podpisie...ale teraz zrobiło się takie cóś"x" ostatnio nasza wirtualna wolontariuszka ogłosiła hammera do gazety dlatego miałam tyle telefonów po adopcji teraz obiecała wysłać karine i sarninę:multi: bosheee.....jeden konkretny telefon mi wystarczy...nie jestem wymagająca:diabloti: Quote
justynavege Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='rotek_']pewnie!:multi: jeśli ktoś im znajdzie dom...no nie wiem...na rękach będe nosić:loveu:[/quote] jako że Ty drobna to obiecuję że Ci pomogę :lol: Quote
_ogonek_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 zarazz wszyscy nosić zaczną wszystkich :evil_lol::evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Justyna, ja już wydrukowałam ulotkę od Magyi teraz trzebva skerować z 20 razy i wywiesić w mieście :-) Quote
justynavege Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 :evil_lol::evil_lol: Ada :evil_lol::evil_lol: oby tylko czarnulki dom znalazły to będziemy nosić Quote
rotek_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ajjj...ja bym mogła w pracy gdzieś potajemnie pokserować ada wyślij mi na maila ulotkę jedna wydrukuje a resztę pokseruję w pracy przekażę tobie gdzieś tak za 2 tyg jak sie spotkamy Quote
_ogonek_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 rotek, ale ja sama też mogę iśc i skserować, jest miejsce w którym jest zniżka dla uczniów :D ale i tak ślę na maila :-) Quote
_ogonek_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 masz maila, ale mam plakat na kompie taty :-( jutro wyślę... Quote
Radek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='rotek_'] ostatnio nasza wirtualna wolontariuszka ogłosiła hammera do gazety dlatego miałam tyle telefonów po adopcji teraz obiecała wysłać karine i sarninę:multi: [/quote] To tylko czekać na "urwanie telefonu" w sprawie czarnulek :) Quote
Recommended Posts