Radek Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Może Karina robi tak, bo zostaje sama i jest to jakiś przejaw lęku? Quote
rotek_ Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 może poprostu z nudów bo jak ktoś z nią jest w boksie to raczej nie rusza nie swoich rzeczy:cool3: Quote
rotek_ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 nowe ogłoszenie na alegratce [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1255818_dwa_lata_czekaja_w_schronisku_nigdy_nie.html[/URL] Quote
justynavege Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 :evil_lol: Sylwia czyżbyś zapomniała u nich w boksie konewki ? mnie sie wydaje ze to niszczenie to brak człowieka w poblizu bo przecież bidulki są prawie caly czas same ....... Quote
rotek_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ja nie...robert:diabloti: ale tylko kawałak uszka nie ma..więc to chyba jeszcze żadna tragedia Quote
MagYa^^ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 konewka to konewka - rzecz nabyta ... buty coprawda rowniez rzecz nabyta, ale moj pies bez krempacji pozbawil ich uroku normalnego wygladu.. Quote
rotek_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 znowu wysłałam ogłoszenie do wyborczej usilnie szukamy im domu magYa^^, bardzo buty już przypominają tylko podeszwe???? Quote
Radek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='MagYa^^']buty coprawda rowniez rzecz nabyta, [/quote] A w butach, na przykład sznurówki, wielki psi przysmak :evil_lol: Quote
justynavege Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 albo obcasy :evil_lol: mnie yewciowy Borys zeżarł w nowiuśkich butach Quote
rotek_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1265912_przyjme_malego_mlodego_pieska.html[/URL] a to znalazłam na alegratce...już wysłałam oczywiście czarne oby się udalo Quote
rotek_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 nie nic... tak myślę zeby dac ja na autogielde i wersje do druku w końcu nie ma to jak papier i już nie raz mogliśmy się do tego przekonac Quote
rotek_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [URL]http://www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe_psy_mieszance,mieszaniec,36608315.html[/URL] Quote
justynavege Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 zeby wreszcie ktoś sie nimi zainteresował........ Quote
rotek_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 no jakoś ciężko bidulkom to idzie... a są naprawdę sympatyczne...wiecznie uśmiechnięte mordki:loveu: Quote
Radek Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Rotek, czekamy w takim razie na wieści :) Czarnym skończyło się Allegro. Czy ponowić? Quote
rotek_ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 tak dzisiaj było ogólnouciechowskie odrobaczanie i odpchlanie psów:eviltong: karinie wystarczyło tylko rzucić tabletkę na robaki i odrazu to pochałaniała myśląc że to smakołyk:diabloti: za to sarna:mad: udawała że połknęła tabletkę a jak tylko odwracaliśmy się wypluwała ją:crazyeye: takiego spryciula jeszcze nie widziałam dodatkowo przy odpchalaniu uciekły nam z boksu.....obie!!!!:evil_lol: ale były zdziwione jak zobaczyły ze drzwi główne sa zamknięte..... spacerek oczywiście długi wokół uciechowskiego stawu. Sarnie bardzo chciało się pić, zeszliśmy po schodkach do brzegu stawu i biedaczka tak się rozpędziła ze nie zdąrzyła zachamować...była w takim szoku kiedy wpadła do wody ze odrazu odechciało się jej pić Quote
Radek Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Miło poczytać wieści od czarnych suniek :) Quote
Recommended Posts