Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Radek']Widocznie ma bardziej refleksyjną naturę niż Karina :evil_lol:[/QUOTE]
Możliwe, nadrabia za to mniejszy dostęp do głasków obżarstwem, jedna warta drugiej, chociaż prawdę powiedziawszy Ceder zaczął trochę gnębić czarne...

Posted

[quote name='_ogonek_']Ceder zaczął trochę gnębić czarne...[/QUOTE]

To tym bardziej powinny jak najszybciej trafić do dobrego domu.

Posted

[quote name='Radek']Dziękuję za info o czarnulkach na wątku o zapomnianych.[/QUOTE]
przepraszam że tam i tak wyrywkowo, ale często zabraknie mi czasu żeby wdepnąć na jakieś starsze wątki, które mam gdzieś zakopane dalej...

Posted

HA! To tym razem zarzucę newsami ;)

Czarne +Ceder wyszly na spacer dzisiaj ze mną i innymi dziewczynami.
Młodzież (Ceder+Karina) miały w zamiarze zapolować na kaczkę, co by na Wigilię była, ale cóż nie udało im się...
Sarenka popatrzyła tylko i sapiąc kroczyła dalej :diabloti:

[B] [/B]

[INDENT] [CENTER][COLOR=red][B]Wszystkim Wam życzę wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnej, ciepłej atmosferze.[/B][/COLOR]

:tree1::tree1::tree1:

[SIZE=3][COLOR=royalblue][B]MERRY CHRISTMAS ! [/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=royalblue]:x-mas: [/COLOR][/CENTER]

[CENTER][IMG]http://www.echochrystusakrola.org/assets/images/starsze/swieta.jpg[/IMG]

Ja oczywiście będę tutaj zaglądać podczas Świąt, ale nieobecnym życzę już dziś :loveu:[/CENTER]
[/INDENT]

Posted

Dziękuję za newsy i również życzę [COLOR=red][B]Wesołych Świąt Bożego Narodzenia[/B][/COLOR].
A dla czarnulek pod choinkę niech się znajdzie najlepszy dom.

Posted

[quote name='Radek']Dziękuję za newsy i również życzę [COLOR=red][B]Wesołych Świąt Bożego Narodzenia[/B][/COLOR].
A dla czarnulek pod choinkę niech się znajdzie najlepszy dom.[/QUOTE]
znajdą, znajdą :loveu:

Posted

Na zimę zapasy trzeba zrobić;)
Dziś się skończyło Allegro i tak się zastanawiam, czy wznawiać przed końcem roku, ponieważ teraz taki okres, że ludzie chyba psiaków nie szukają. Jak sądzicie, wznawiać teraz czy po nowym roku?

Posted

Na fb jest nawoływanie do szybkiej moblilizacji w sprawie nowej ustawy dla zwierząt!!!:
[B]WAŻNE!!![/B] Proszę, wyślijcie maila o takim tekście: "Nie zgadzam się na odrzucenie obywatelskiego projektu ustawy o zwierzętach w pierwszym czytaniu, żądam odesłania go do rozpatrzenia w komisji sejmowej." (i oczywiście Wasz podpis) na ten adres mailowy: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] Ludzie z PO planują odrzucenie ustawy o ochronie zwierząt, proszę, nie pozwólcie im na to! Wyślijcie maila, powiadomcie znajomych

Posted

Moi mili, Allegro zdjęło aukcję Kariny i Sarny ponieważ przyczepili się do opisu. W związku z tym mam pytanie, czy ktoś zna serwis z płatnymi ogłoszeniami, gdzie można by czarnulki ogłosić? W takiej sytuacji nie mam zamiaru płacić więcej Allegro (nie tylko za psie ogłoszenia zresztą), więc chętnie przeznaczę tę sumę na ogłoszenia, ale gdzie indziej.