Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tytułu wątku niestety nie mogę (nie wiem jak?) zmienić. W starej wersji Dogo się dało, a tu nie:(
Rotek, przesłałem na PW adres e-mail, fajnie że będzie zupełnie nowe Allegro (jak tylko dojdą materiały to wrzucę).
Ogonku, dlaczego Karina nie grzeszy inteligencją?

Posted

Kara często cieszy się ze wszystkiego, kiedyś jak było przepełnienie w boksie pomiędzy psami doszło do starcia, wchodzimy do boksu , wszystkie psy stanęły i patrzą się na nas i jako jedyna karina cieszyła się...z czego? do tej pory nikt nie wie:) Ona tak często ma...
do świnki wietnamskiej jest bardzo podobna:D czekam cały czas na prezesa fundacja, on ma zdjęcia z planu i te chciałbym wkomponować w allegro

Posted

Rotek, może Karina ma po prostu wesołe usposobienie :evil_lol:
Fajnie że nowe fotki do Allegro będą inne niż wcześniejsze. Może to przyniesie szczęście czarnulkom?

Posted

W momencie kiedy Karina wywali swój jęzor na wierzch, zacznie merdać ogonem i patrzyć na ciebie z trudem powstrzymujesz się od śmiechu - ona jest naprawdę śmieszna :lol:

Karina została gwiazdą filmu. Ja już się premiery doczekać nie mogę :)

Posted

zdjęcia dostanę prawdopodobnie w niedzielę...jeśli uda mi się napisać sensowny artykuł karina ukaże się w gazecie strzegomskiej albo strzelińskiej..już sama nie pamiętam która to była:D

Posted

od lewej
Ceder, Karina i Sarna
Święta trójca:D
[URL=http://img192.imageshack.us/i/dsc0548op.jpg/][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/2619/dsc0548op.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Spojrzenie Kariny mówi:
" Chyba czegoś chcą. Dobra posiedzę a potem sprzedam buziaka"

Sarna:
"Posiedzę, ale muszę spadać i szybko zjeść to co mam do zjedzenia"

Obie kochane :)

A apropo świętej trójcy, to to jest Święta Trójca Gangsterska :evil_lol: :diabloti:

Posted

niestety waga kariny jest taka sama przez całe wakacje aż do jesieni...ona wcale nie przybiera tłuszczyku na zimę...ona tak już ma
dopiero teraz zobaczyłam jak jej fałdy tłuszczu opadają na łapy....świnka wietnamska chowa się przy niej

radku, zdjęć jeszcze nie dostałam

Posted

Na planie była tylko Karina. Ona pewnie była wszędzie , tylko nie tam gdzie powinna :lol:

Dzisiaj czarnulki miały bieganie po placu. Sarna wlazła do boksu psiaka, który był pusty, i ukradła mu kość. :diabloti: