_ogonek_ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 One obie są tak kochane... Chociaż wraz z rotkową doszłyśmy do wniosku, że Karina inteligencją nie grzeszy i wyglądem przypomina świnkę wietnamską. Quote
Radek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Tytułu wątku niestety nie mogę (nie wiem jak?) zmienić. W starej wersji Dogo się dało, a tu nie:( Rotek, przesłałem na PW adres e-mail, fajnie że będzie zupełnie nowe Allegro (jak tylko dojdą materiały to wrzucę). Ogonku, dlaczego Karina nie grzeszy inteligencją? Quote
rotek_ Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kara często cieszy się ze wszystkiego, kiedyś jak było przepełnienie w boksie pomiędzy psami doszło do starcia, wchodzimy do boksu , wszystkie psy stanęły i patrzą się na nas i jako jedyna karina cieszyła się...z czego? do tej pory nikt nie wie:) Ona tak często ma... do świnki wietnamskiej jest bardzo podobna:D czekam cały czas na prezesa fundacja, on ma zdjęcia z planu i te chciałbym wkomponować w allegro Quote
Radek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Rotek, może Karina ma po prostu wesołe usposobienie :evil_lol: Fajnie że nowe fotki do Allegro będą inne niż wcześniejsze. Może to przyniesie szczęście czarnulkom? Quote
_ogonek_ Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 W momencie kiedy Karina wywali swój jęzor na wierzch, zacznie merdać ogonem i patrzyć na ciebie z trudem powstrzymujesz się od śmiechu - ona jest naprawdę śmieszna :lol: Karina została gwiazdą filmu. Ja już się premiery doczekać nie mogę :) Quote
rotek_ Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 zdjęcia dostanę prawdopodobnie w niedzielę...jeśli uda mi się napisać sensowny artykuł karina ukaże się w gazecie strzegomskiej albo strzelińskiej..już sama nie pamiętam która to była:D Quote
_ogonek_ Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 rotku, czy potrzebujesz pomocy w tej kwestii? a jak będziesz miała zdjęcia to od razu wysyłaj! :) Quote
Radek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Ogonku, wystarczy na zdjęcie Kariny popatrzeć i się sama buzia śmieje :) Quote
rotek_ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 od lewej Ceder, Karina i Sarna Święta trójca:D [URL=http://img192.imageshack.us/i/dsc0548op.jpg/][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/2619/dsc0548op.jpg[/IMG][/URL] Quote
Radek Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Rewelacyjna fotka:) Czarnulki widać, że dobrze (a nawet bardzo dobrze) odżywione. Rotku, to jeszcze nie fotka do nowego Allegro? Quote
_ogonek_ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Spojrzenie Kariny mówi: " Chyba czegoś chcą. Dobra posiedzę a potem sprzedam buziaka" Sarna: "Posiedzę, ale muszę spadać i szybko zjeść to co mam do zjedzenia" Obie kochane :) A apropo świętej trójcy, to to jest Święta Trójca Gangsterska :evil_lol: :diabloti: Quote
Wiwi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 hm przybyło Czarnulek ;) no tak zapomniałam, że zima idzie :) Quote
rotek_ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 niestety waga kariny jest taka sama przez całe wakacje aż do jesieni...ona wcale nie przybiera tłuszczyku na zimę...ona tak już ma dopiero teraz zobaczyłam jak jej fałdy tłuszczu opadają na łapy....świnka wietnamska chowa się przy niej radku, zdjęć jeszcze nie dostałam Quote
Ingrid44 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Slicznie wygladaja razem w koszyczku :) :) :) Quote
_ogonek_ Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 rotku, wydaje ci się, aparat ją pogrubił :D Quote
Radek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='rotek_'] radku, zdjęć jeszcze nie dostałam[/QUOTE] Cóż, trzeba poczekać. Najważniejsze że w końcu będą:) Quote
rotek_ Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 dzisiaj mam się spotkać z marcinem z fundacji świętego huberta...przekaże mi zdjęcia...zrobię szablon do allegro i wyślę na maila Quote
Wiwi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='_ogonek_']rotku, wydaje ci się, aparat ją pogrubił :D[/QUOTE] heh też tak myślę ;) Quote
_ogonek_ Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Zdjęcia z planu filmowego są na wątku ogólnym Uciechowa :) Quote
Radek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Fotki z planu fajne, ale mało coś tam czarnulek. Quote
_ogonek_ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Na planie była tylko Karina. Ona pewnie była wszędzie , tylko nie tam gdzie powinna :lol: Dzisiaj czarnulki miały bieganie po placu. Sarna wlazła do boksu psiaka, który był pusty, i ukradła mu kość. :diabloti: Quote
_ogonek_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Sylwia mi dzisiaj powiedziała że ja przesadzam z karmą dla nich. I chyba ma rację, bo fałdek nie ubywa, wręcz przeciwnie :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Kamera dodaje (ponoc) 3 kg:cool3::lol::cool3: Quote
Recommended Posts