Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś słabo tym razem z Allegro. Jest już 4 dni, a pomimo wyróżnienia tylko 68 osób odwiedziło aukcję. Może ma ktoś pomysł na chwytliwy tytuł?

Posted

Hmmm, mają za sąsiada Karmelka, 10 letniego jamnika.

Wczoraj , albo przedwczoraj (ludzie, straciłam poczucie czasu! :crazyeye:) były nad stawem, zmęczone ale zadowolone wróciły do boksu, Karina oczywiście rozdała parę buziaków, Sarna merdała ogonem , kiedy słyszała swoje imię :)

PS. JUż naprawdę tracę poczucie czasu, mylę dni tygodna:eviltong:. Ale ja bym jeszcze chciała sobie wakacje przedłuuużyć :placz::placz:

Posted

Ogonku, też bym sobie wakacje chętnie przedłużył:) Dziękuję za informację o czarnulkach. Miło przeczytać dobre słowo o Karinie i Sarnie.
Rotek, obrazy i teksty na nich napisane chwytają za serce. Muszę zrobić przegląd wolnych środków;)

Posted

Dzisiaj wszystkie psiaki z okazji chłodnych dni dostały plastikowe posłanka z kocykami.
Sylwia zwątpiła czy czarnym dawać, bo kiedyś jedno skasowały, ale jednak dostały. Widok po godzinie od wstawienia:
Kocyki zostały wywleczone ok. 20 cm od posłania, rogiem o nie zahaczając. Sarna leży na gołym plastiku, Karina patrzy "inteligentnym" spojrzeniem, a gdzieś obok Karmelek, biedaczek się na kocyku leżącym na kafelkach położył :diabloti:
Tak mija kolejny dzień Czarnych w schronisku.

Posted

One po prostu mają swoją wizję dekorowania wnętrz :D Sczzególnie Sarna, uważa że miejsce misek jest albo na jej posłaniu, albo trzeba je wynieść :diabloti:

PODRZUCCIE CZASEM BAZAREK:

Posted

no i cóż można powiedzieć, że dziwczynki szykują się do zimy z tego co widziałam ;)
boczki im się lekko zaokrąglają...znak - idzie zima :)

Posted

Potrzebne deklaracje dla Alpena, jednego z Uciechowskich podopiecznych. Cierpi na lęk separacyjny. Ma szansę na DT gdzie zostanie nauczony zostawania sam.
Prosimy o deklaracje, choćby 5 zł, i rozsyłanie wątku dalej...

Posted

Wiwi napisał(a):
no i cóż można powiedzieć, że dziwczynki szykują się do zimy z tego co widziałam ;)
boczki im się lekko zaokrąglają...znak - idzie zima :)

Ojej, znowu przytyją.

Posted

Wklejam wątek ogłoszeń, które nic nie kosztują :cool3: Może teraz czarnulką się poszczęści

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191959-Pomogę-w-ogłaszaniu-bezdomnych-zwierząt-)-77-stron-adopcyjnych[/URL]!