pieskowo Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Witajcie, chciałabym napisać o moim i mojej Frankie doświadczeniach z salonami pielęgnacji. Nabawiła się traum do kapieli, do suszenia i strzyżenia. W pewnym momencie pogodziłam się z faktem, że zarośnie i koniec z pieknymi fryzurami, bo było to dla niej zbyt strzesujące przeżycie. W końcu, z polecenia, przypadkowo spotkanej na spacerku pani, udałyśmy się do salony na Elektoralnej - w Warszawie. Początek był trudny, bo Frankie buntowała się nie chciała wogóle tam wejść. Jednak fryzjerki zdziałały cuda! Nie wiem właściwie jak to zrobiły, ale i wykapały bez problemu i wysuszyłu i obcięły, a Frankie piękna i uśmiechnięta :) Wczoraj byłyśmy tam poraz drugi, po dwóch miesiącach i nie mogłam uwierzyć w radosć Frankie jak tam weszłyśmy. Wszystko znowu poszło gładko i przyjemnie, bez stresów. Dziewczyny mają świetne podejście do psów! Gorąco polecam, salon doggie studio, przy ul. Elektoralnej 13. Pozdrawiam wszystkich :) Quote
Brezyl Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Nie prościej byłoby napisać zapraszam do mojego salonu, zamiast stosować kryptoreklamę. Przypominam Pani wcześniejszy post: Poszukujemy GROOMERA do luksusowego salonu dla psów w Warszawie 17 kwiecień 2015 - 13:53 Poszukujemy doświadczonego groomera. Oferujemy atrakcyjne warunki pracy, w miłej atmosferze, a wymagamy udokumentowania ukończenia kursu groomerskiego, doświadczenia oraz miłości do zwierząt, empatii i zaangażowania. Zainteresowane osoby prosimy o kontakt pod numerem tel. 514 846 004 oraz pod mailem [email protected]. 2 Quote
gojka Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Rzeczywiście,paskudnie tak oszukiwać byleby tylko za darmochę się zareklamować. Wzruszająca historia z Frankie. Nie odwiedzę salonu bo właścicielka jest kłamczuszką. 1 Quote
Recommended Posts