Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sierota ze mnie, bo z tego wszystkiego zapomniałam aparatu
- więc nici ze zdjęć :placz: Kolejnym razem się poprawię.

Baron czuje się ok, choć na pewno tęskni i nudzi mu się, my przyjeżdżamy do niego tylko w weekendy (tak jest od roku), codziennie przychodzi do niego pan, karmi go, porzuca kijka, pobędzie z nim, wyjdą poza teren, ale to są niedługie chwile w stosunku do całego dnia... :shake: Jeszcze chwilkę temu miał psiego towarzysza, ale Bingo odszedł i Baronek jest teraz sam... A z domkiem dalej wielkie NIC - żadnej reakcji na wiele ogłoszeń. Dziś dzwonił pierwszy raz jakiś pan z ogłoszenia z Anonse - ale dla niego 4 letni pies to już za stary...:roll:

Wracając do weekendu bawiliśmy się świetnie, było mnóstwo aportu, biegania po lesie, kąpieli itp, itd.

Baronek wciąż czeka:-(

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedyny kontakt jaki miałam w sprawie Barona - to dwa telefony z ogłoszenia w Anonse, za pierwszy razem pies okazał się za stary, za drugim...w życiu nie oddałabym psa "burakowi", który zadzwonił w jego sprawie...:shake:

Do góry Baronku :-( - nie masz szczęścia...

Posted

Wybaczcie, Baronowe cioteczki, że musiałam go wywalić z mojego podpisu, ale jego butonik był za duzy...

Jutro postaram się mu zrobić taki mały 100x100, bo takimi łatwo gospodarować w swoim podpisie. ;)

Posted

[quote name='bellatriks']Wybaczcie, Baronowe cioteczki, że musiałam go wywalić z mojego podpisu, ale jego butonik był za duzy...

Jutro postaram się mu zrobić taki mały 100x100, bo takimi łatwo gospodarować w swoim podpisie. ;)
Zrobiłam Baronkowi buttonik 100 x 100 - taki jest dużo lepszy do podpisu;)