bellatriks Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ach, jaki jestem piękny:loveu::loveu::loveu: I nikt mnie nie chce? Takiego przystojniaka? :shake: Quote
dana.r Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 a tu cisza :shake: Baron, piękny, mądry, grzeczny - szuka domu !!! Quote
bellatriks Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 dana.r napisał(a):a tu cisza :shake: Baron, piękny, mądry, grzeczny - szuka domu !!! Cisza, bo za każdym razem wchodziłam na wątek zaraz po jego podbiciu... Śliczny Baronek czeka! Quote
bellatriks Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Baronku, co to za świat, nikomu się nie podobasz? :shake: Quote
dana.r Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Jestem psim ideałem, kto mnie pokocha??:shake: Quote
dana.r Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Baron prosi o domek z ogrodem !!! Quote
dana.r Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 na pierwsza stronę malutki :-( Quote
bellatriks Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Nie ma chętnych na fajnego psa...:shake: Quote
Jenny19 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Baronku idziemy na pierwszą:painting: postaram się w tym tygodniu go jeszcze poogłaszać Quote
bellatriks Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Jenny19 napisał(a):Baronku idziemy na pierwszą:painting: postaram się w tym tygodniu go jeszcze poogłaszać Super, poogłaszaj! :multi: Baronku, no gdzie Twój Pan? Quote
dana.r Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Dzięki dziewczyny :-) Ja także muszę powtórzyć allegro - choć poprzednio (2 wystawienia) nie było żadnego odzewu...:roll: Quote
dana.r Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Na pierwszą Baronku :-) Jutro przyjadę do Ciebie :loveu: a Ty tu prezentuj się ładnie ... Quote
bellatriks Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No, Baronku, kiedy los się do Ciebie uśmiechnie? Quote
dana.r Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 bellatriks napisał(a):No, Baronku, kiedy los się do Ciebie uśmiechnie? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Chyba właśnie się to stało. Baronek najprawdopodobniej w środę/czwartek jedzie do swojego nowego domku. Poznał już nowych Państwa i miejsce, gdzie zamieszka. Jestem dobrej myśli, gdyż to sąsiedzi naszych znajomych, w razie co będą mieli na niego oko. Domek na wsi z ogrodem, z dziewczynką do towarzystwa i planowanym w najbliższym czasie szczeniakiem, którego Baron będzie wychowywał :cool3: Dziękuje Wszystkim, którzy kibicowali i pomagali Baronowi :loveu: Quote
bellatriks Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 dana.r napisał(a)::lol::lol::lol:(...):lol::lol::lol: Chyba właśnie się to stało. Baronek najprawdopodobniej w środę/czwartek jedzie do swojego nowego domku. Poznał już nowych Państwa i miejsce, gdzie zamieszka. Jestem dobrej myśli, gdyż to sąsiedzi naszych znajomych, w razie co będą mieli na niego oko. Domek na wsi z ogrodem, z dziewczynką do towarzystwa i planowanym w najbliższym czasie szczeniakiem, którego Baron będzie wychowywał :cool3: Dziękuje Wszystkim, którzy kibicowali i pomagali Baronowi :loveu: Och, naprawdę? Baronek w końcu będzie miał swój dom? :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Jenny19 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 a ja się właśnie dzisiaj miałam zamiar zabierać za ogłoszenia;) hurra Baronku :multi: Quote
dana.r Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Baronek już w nowym domku. Póki co wszystko w porządku, mamy informacje na bieżąco. :lol: Bądź szczęśliwy i grzeczny moje kochanie.... na wiosnę Cię odwiedzę. Na zawsze pozostaniesz w moim sercu .... Proszę o przeniesienie wątku na "Już w domu" Quote
bellatriks Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Super, Baronku, bardzo się cieszymy!:multi: PS. Zmień tytuł wątku, żeby każdy wiedział, że Baronek znalazł swoje miejsce na ziemi! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts