sonia123 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 a moge ustawiać tory??????? Plissss... ;) A własnie znow bedziemy wybierać 3 "najlepsze" psy zawodow??? Quote
BooBC Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Myślę, że sędzina ustawi ... bo my znowu coś nawymyślamy ... a Elwira da sobię radę :) ... Ale możesz pomyśleć nad torem do ćwiczenia :) i nad ćwiczeniami również ... tzn ... myślę, że przed mini zawodami przećwiczymy sobie jakiś torek ... a tory na zawody zapoda nam JESS :) Co do pytania dwa to tak. Chyba, że byłoby nas w każdej klasie wzrostowej co najmniej z 4-5 osób ... a wątpię aby tak było ;pp . Quote
Dynamique Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Nas nie będzie :diabloti: Muszę się starać,abym jechała do Sopotu na frisbee :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dynamique Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 PS. Mogę urzyć zdjecia do szablonu na nowe www Lucka ? :diabloti: Quote
BooBC Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Jasne, że możesz ... ale jak to Cię nie będzie :placz: :placz: :placz: Na borderach najbardziej mi zależy, a tu Lucka ma nie być ? :placz: :placz::placz: Może jakieś warunki ... od której do której godziny? Albo może powiedź, że będziesz u mnie spać, czy coś ? Musisz być :placz: :placz: :placz: Quote
Dynamique Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Zobaczymy :razz: Pees.Ogladam sobie twój występ z Boogie na DCDC (no,bo teraz mam nowego kompa to z dźwiękiem sobie ogladam ^^) -mówie ci śiwetny *o* Ja tez chce taki zajebisty ukłąd na DCDC :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
sonia123 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tylko, ze ja nie mam jak dojechac, bo Gosia chyba nie jedzie, a dwoch psow mi nie pozwola wziac do busa, a mama karze mi brac ze soba Zu bo nikt sie nia nie zajmie. A nie mam po co jechac tylko z Zuzu bo nawet se nie wystartuje.:cool1: Quote
BooBC Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Gosia o ile mi wiadomo mówiła, że będzie jechać :) . Tylko teraz nic nie pisze bo jest na obozie agility :) . Patrycja ... cieszę się, że możesz w oba dni ! :) Dominika MUSISZ BYĆ !!!! Quote
sonia123 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 A dlacyego Dominika nie moze przyjechac??? :-o Quote
Paula&Goofi Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ja bym chętnie się zjawiła :) Być może przyjadę pociągiem, a jeśli mi się uda to namówię tatę by mnie przywiózł :evil_lol::diabloti: Mi pasują obie daty jakby co ;) Quote
sonia123 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 a mi tylko 13, bo 12 mam trenig, i musze na nim byc bo to jeden z ostatnich przed PPA w Legnicy! Quote
Paula&Goofi Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 więc jeśli mój tata nie będzie pracował to mnie podrzuci :) Mi bardziej pasuje 13! Quote
Agnieszka & Figo Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Z racji takiej, że nie jadę na obóz mogę być w oba dni ;) Quote
BooBC Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Oki ... jeszcze zapytam jak zareagujecie na 14 (poniedziałek) ? Dopisuję tą datę na pierwszą stronę czyli też zbieram chętnych na poniedziałek ! Quote
Paula&Goofi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja zostaje przy niedzieli ;) A jeśli tata nie pojedzie do pracy to przyjadę na 99 % ;) Quote
BooBC Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Tylko, że w niedzielę nie może przyjechać Marysia ( brak dojazdu ), a w sobotę Sonya, więc nie jest powiedziane, że będzie to sobota czy niedziela, bardzo możliwe, że będzie to poniedziałek ! Quote
Paula&Goofi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Rozumiem. Jeśli to będzie poniedziałek ja niestety się nie zjawie ;) Quote
BooBC Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Rozumiem, i tak zostanie wybrany dzień gdzie zjawi się najwięcej osób, no i nie ukrywam, że najbardziej patrzę na bordery ... w końcu moja rasa . Quote
Bursztynka13 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 No poniedziałek jak dla mnie też może być:) Ale jeżeli spotkanie przesunie się na 15 to raczej nie przyjadę:-( Quote
Paula&Goofi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Więc ja mówię, jeśli będzie w Niedziele i Jeśli tata nie będzie pracował przyjeżdżam na 100wkę x3 Quote
sonia123 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ja tez bym wolala zeby bylo jak najwiecej borderow :razz: teraz to tez moja rasa :diabloti: :evil_lol: mi poniedziałek tez pasuje!!! ;) No-ostatecznie moze byc 13, ale to TYLKO jezeli bedzie slalom! Quote
BooBC Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Myślę, że raczej będzie w niedziela i Maryśka będzie musiała sobie dać jakoś radę :) . Quote
Agnieszka & Figo Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 jeśli w poniedziałek to byłabym tak gdzieś okolo 11 - 12. wcześniej nie mogę Quote
BooBC Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 OSTATECZNA DATA SPOTKANIA TO 13 LIPCA - NIEDZIELA !!! Myślę, że większość osób jest zadowolona !!! Będzie slalom, będzie (ale nie w torach [mini zawody] ;) ) Quote
Recommended Posts