Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że sędzina ustawi ... bo my znowu coś nawymyślamy ... a Elwira da sobię radę :) ... Ale możesz pomyśleć nad torem do ćwiczenia :) i nad ćwiczeniami również ... tzn ... myślę, że przed mini zawodami przećwiczymy sobie jakiś torek ... a tory na zawody zapoda nam JESS :)

Co do pytania dwa to tak. Chyba, że byłoby nas w każdej klasie wzrostowej co najmniej z 4-5 osób ... a wątpię aby tak było ;pp .

Posted

Jasne, że możesz ... ale jak to Cię nie będzie :placz: :placz: :placz: Na borderach najbardziej mi zależy, a tu Lucka ma nie być ? :placz: :placz::placz: Może jakieś warunki ... od której do której godziny? Albo może powiedź, że będziesz u mnie spać, czy coś ? Musisz być :placz: :placz: :placz:

Posted

Zobaczymy :razz:
Pees.Ogladam sobie twój występ z Boogie na DCDC (no,bo teraz mam nowego kompa to z dźwiękiem sobie ogladam ^^) -mówie ci śiwetny *o* Ja tez chce taki zajebisty ukłąd na DCDC :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Tylko, ze ja nie mam jak dojechac, bo Gosia chyba nie jedzie, a dwoch psow mi nie pozwola wziac do busa, a mama karze mi brac ze soba Zu bo nikt sie nia nie zajmie. A nie mam po co jechac tylko z Zuzu bo nawet se nie wystartuje.:cool1:

Posted

Gosia o ile mi wiadomo mówiła, że będzie jechać :) . Tylko teraz nic nie pisze bo jest na obozie agility :) .

Patrycja ... cieszę się, że możesz w oba dni ! :)

Dominika MUSISZ BYĆ !!!!

Posted

Oki ... jeszcze zapytam jak zareagujecie na 14 (poniedziałek) ? Dopisuję tą datę na pierwszą stronę czyli też zbieram chętnych na poniedziałek !

Posted

Tylko, że w niedzielę nie może przyjechać Marysia ( brak dojazdu ), a w sobotę Sonya, więc nie jest powiedziane, że będzie to sobota czy niedziela, bardzo możliwe, że będzie to poniedziałek !

Posted

Rozumiem, i tak zostanie wybrany dzień gdzie zjawi się najwięcej osób, no i nie ukrywam, że najbardziej patrzę na bordery ... w końcu moja rasa .

Posted

ja tez bym wolala zeby bylo jak najwiecej borderow :razz: teraz to tez moja rasa :diabloti: :evil_lol: mi poniedziałek tez pasuje!!! ;)
No-ostatecznie moze byc 13, ale to TYLKO jezeli bedzie slalom!

Posted

OSTATECZNA DATA SPOTKANIA TO 13 LIPCA - NIEDZIELA !!! Myślę, że większość osób jest zadowolona !!! Będzie slalom, będzie (ale nie w torach [mini zawody] ;) )